Kauza Čapí hnízdo
Okamura: Kubík a Slonková jsou hyeny, zprofanovanou ČSSD rádi nahradíme

15.11.2018 17:00 Rozhovor

Jaký je osud české vlády? Zatímco ČSSD v reakci na skandál Andreje Babiše a výpovědi jeho syna pro Seznam Zprávy nejistě přešlapuje, šéf opoziční SPD Tomio Okamura má jasno: novinářům nevěří, Babišovi ano.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ondra Vesely (8 hlasů) 15.11.2018 17:49

    V normální zemi by lidi nepsali kretenský kydy, jako ty, ty imbecile.

  • Miloš Krampus (7 hlasů) 15.11.2018 18:28

    Díky bohu za Slonkovou a Kubíka.

  • Jeroným Pražský jr (6 hlasů) 15.11.2018 17:56

    Odkdy vy frustráti oslavujete 17. listopad?

  • pn pn (6 hlasů) 15.11.2018 19:05

    ANO je strana uredne overenych estebaku a podporovatelu ruske anexe...

  • Jeroným Pražský jr (5 hlasů) 15.11.2018 17:53

    Váš miláček Babiš je prostě boží a nesmí být z ničeho obviňován....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pokud bude ano a vlada bez buresa,byt okamurou,tak do ni vstoupim.s nim dopadne jak csad.

0 hlasů

I vam nesu zpravy od soudruha Burese ...)

Proč vitaci ruSSaku tak aktivně podporuji Burese v jeho zlodejnach?...

Protoze nam stale vladnou ruSSti poskove rezident Zeman, Klaus atd, ktere jiz rozkradli republiku ,.. a ted i Babis:

Ruských vazeb kolem Babiše je tolik, že to není náhoda..

Otec Dity Protopopové - Juraj Kalnický,
je držitelem Puškinovy ceny,
kterou uděluje Vladimír Putin kulturním pracovníkům, kteří šíří lásku k Rusku...

Jako šestadvacetiletý perspektivní soudruh se stal v roce 1977 vedoucím sekce cyklické přípravy Novinářského studijního ústavu.

Jinými slovy: v letech nejtužší normalizace školil žurnalisty z médií ovládaných komunisty. Jistě velmi záslužné.

O rok později se přesunul na pozici náměstka ředitele Ústavu vzdělávání pracovníků resortu průmyslu Slovenské socialistické republiky. V této pozici vydržel až do roku 1989. Zřejmě školil i pracovníky Podniků zahraničního obchodu.

Neztratil se ani po sametu. V letech 1989-1993 pracoval jako vedoucí oddělení vzdělávání dospělých na slovenském Ministerstvu školství. A dařilo se mu i za vlády Vladimíra Mečiara, kdy v letech 1993-1997 vykonával funkci zástupce ředitele dalšího Ústavu dalšího vzdělávání pracovníků Ministerstva vnitra SR.

Poté působil v různých vzdělávacích institucích a věnoval se i literární činnosti.
Na doporučení vlivného politika Jozefa Migaše se Juraj Kalnický stal v roce 2002 ředitelem Slovenského institutu v Moskvě.

Jozef Migaš byl předlistopadový člen Komunistické strany Slovenska, vystudoval vědecký komunismus na univerzitě v Kyjevě.
Po éře Vladimíra Mečiara se stal předsedou Strany demokratické levice, která byla vnímána jako pokračovatelka komunistické strany.

V letech 1998 -2002 byl předsedou Národní rady SR.
Byl posléze i velvyslancem v Rusku a dnes je velvyslancem SR v Bělorusku a zároveň se svým synem podniká v Rusku v agrobyznysu.

Juraj Kalnický byl ředitelem Slovenského institutu v Moskvě až do roku 2006. Právě tehdy obdržel Putinovu cenu, tzv. Medaili A. S. Puškina. V roce 2016 obdržel od moskevské univerzity LIMG titul Profesor honoris causa.

Během svého moskevského pobytu vydával svá literární díla v ruštině a také překládal ruskou literaturu. V březnu.2007 vyšel ve slovenských Rolnických novinách oslavný článek o Juraji Kalnickém pod názvem – „Náš literát žne úspěchy v Rusku“. Se zájmem se v Rusku setkala jeho filmová povídka „Sibirsky Kichot a konedráči“. V roce 2012 byl laureátem 4. Mezinárodního poetického festivalu slovanských zemí „Pojuščie pismena“ (Ruská federace 15.-18.5.2012).

Zbývá ještě dodat, že v evidenci zájmových osob StB byl jeho spis založen v roce 1982 u okresní správy v Martině.

Sňatek jeho dcery Dity, nedávné jedničky kandidátky ANO na Praze 8, s moskevským rodákem Petrem Protopopovem není tedy nijak nelogický.

Je to jen další kamínek do mozaiky Babišových východních vazeb a čilých kontaktů z minulého režimu.

Již dříve se v médiích objevily informace o ruském zájmu o Maroko v osmdesátých letech a také o tajuplné roli Marka Ritche, který stál v pozadí záhadných vlastníků Agrofertu ze Švýcarska, tedy firem O.F.I. a Ameropa.

Ve své zprávě z roku 2001 uváděla Bezpečnostní informační služba i varování před těmito neprůhlednými švýcarskými firmami, které se snaží ovládnout českou petrochemii a chemii.

Zpráva doslova upozorňuje, že tyto firmy mohou krýt investice někoho třetího a prý nelze vyloučit vlastníka, za kterým mohou být ruské nebo čínské tajné služby.

BIS to vyhodnotila jako bezpečnostní riziko pro členskou zemi NATO.

Miloš Zeman, předseda vlády to nebral vážně.
Jakou roli v jeho postoji hrál předchozí sponzorský dar ČSSD z Panamy, za nimž stál Babiš, se můžeme jen domýšlet.

Vazeb do minulých vlivných struktur má Babiš celou řadu.
Předsedou dozorčí rady Agrofertu je Libor Široký, ten byl od roku 1981 důstojníkem 4. oddělení 10. správy StB,
což byla ideologická diverze a měla na starosti mimo jiné i přehled o emigraci. Tato složka byla pod přímou kontrolou KGB.

Vzpomínáte na slavný Babišův výrok v jedné ze šumanových nahrávek – „Nech ide pravda a lásku do p…“

Na této nahrávce se odvolává na informace spoluzakladatelky ANO Kleslové, která byla na konci osmdesátých let rozvědčíci v StB, a měla na starosti nábor a přípravu agentů pro jejich budoucí výsadky na Západ.

1 hlas

Tento váš příspěvěk by mohl soutěžit o nejvíce jednostranně, protibabišovsky zaměřený názor. On vás za to někdo platí?

0 hlasů

Jsou to fakta...
-
Jak vam chutnala kobliha?)

0 hlasů

Okamura utře hubu, přepálil nástup a teď ho všichni odkopnou. Včetně jeho uctívačů.

2 hlasy

vlada je plna hyen.byt okamurou,vubec do ni nelezu.

1 hlas

Guru Jara je nejvetsi impotent na ceske politicke scene. Rozkourit se ho snazi soudruh chemik Rusak Rozlil, ale zatim ho pouze ideologicky rozohnil:-)

1 hlas

Neuměl jsem pochopit jak mohli v poválečné demokracii zvítězit komouši. Pokud však demokrati používali stejné metody a postupy jako dnes chápu už touhu výrazné části lidí po určitém řádu a důvodu jejich špatné volby.

1 hlas

Jak komousi zvitezili po valce? Jednoduse! Zacneme rokem 1938 pred valkou kdy nas zakerne prepadlo Polsko. Hned nas nasi zapadni spojenci, Anglie, Francie atd., hodili Hitlerovi do hrtanu at se nazere. Po tech milionovych masakrech co germanska zapadni koalice nadelala v SSSR, Stalin potreboval "buffer zone", cemu se nikdo po tech masakrech zapadni koalice nemuze divit. A nasi milovany, nami vzdy oblizany zapadni kamaradi (opet Anglie, Francie atd) nas opet hodili do hrtanu, at se nazere.dalsimu lumpovy, tentokrat Stalinu. To je jak nasi oblibeny, nami oblizany zapadni spojenci nas dvakrat za sebou hnusne zradili a jak k nam prisel komunism.

4 hlasy

Ano,tak to bylo.Oni lidi i brzy vystřízlivěli,ale to už nešlo zvrátit.50 léta to pak dokonala,že se každý bál otevřít hubu.Nedivím se,muselo to být hrozné.Velké státy mají vždycky pocit,že na těch malých nezáleží,a že jich škoda nebude.Platí to i teď,ať nám jakkoliv mažou hu.bu medem.

0 hlasů

Razlile, musis napsat, jak Rusove zakerne prepadli v r.39 Polsko a povrazdili polske dustojniky ranou do tyla v Katyni. A samozrejme nejvetsi kamosi Rusaku byli nacisti, se kterymi pochodovali Rusove na slavnostni prehlidce.
Wikipedie je toho plna:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sovětská_invaze_do - _Polska

3 hlasy

Rusove a sssr je rozdil.to by mel vedet kazdy.v sssr bylo 16-17 republik.okrajina a belorusko bylo se sovetskym svazem i v osn.rsfsr tam nebylo.dohodu o prepadeni polska sesmolil s ribentroppem max litvinov-finkelstajn.ranu do tyla vynalezl pri masakrech na Krymu semita zid bela kohen kun.v katynce vrazdil semita zid lavrentij berija.zatim ZADNY Rus.

1 hlas

Moulo, jeste pred Katyni tvoji pratele Polaci v roce 1920 zavrazdili v Polskych koncentracnich taborech , Strzalkovo, Pikulice, Wadovice, Tuchola pres 80 tisic sovetskych vojaku, historici se dnes domnivaji, ze pres 100 tisic, jeste jednou moulo.
Mimo jine, neslyseli jste s Juniorem (urcite necetli, protoze je toho plno na Google, Wikipedii a druhych zdroju) o Mnichovske zrade, kde nas nasi spojenci Francie a Anglie predhodili ke zradlu Hitlerovi? a o Jaltske konferenci, kde nas nasi zapadni oblibenci hodili ke zradlu genseku SSSR panu lumpovi Stalinu? To bych chtel od vas uz moc neco si precist. Lizalove

2 hlasy

Rozlil je rusák a ti mají jiné dějiny, sepsané tak, aby se rusáci neuchlastali pod tíhou viny.

4 hlasy

semiti zidi vrazdili v Rusku-sssr,v kanaanu a okolo jezera galilej.krome jineho.v posledni dobe strilel v Jacksonville potrhly semita zid-nazi david katz/15/ a sephen paddock/59/.vinu si porad nechteji pripustit,svoloc.ale to jsou dejiny semity zid-nazi.nic pozitivniho.

0 hlasů

ANO je strana uredne overenych estebaku a podporovatelu ruske anexe Krymu.

6 hlasů

A ty jsi takovej v...ůl že tě ani estébáci nevzali!

3 hlasy

Koukam, ze tebe vzali a dlouho te mlatili do hlavy.

2 hlasy

Teda já být premiér, tak Okamura by byl první, s kým bych šel do holportu. To by bylo stejné, jako si rovnou naběhnout na samurajský meč...

2 hlasy

Tobě už ten samurajský meč nepochybně usekl kulky,vole.

3 hlasy

Pekne tady kremlousi prskaji.
Takovy Guru Jara pro jistotu sedi u TV na kbeliku, protoze by vydesenim ani nedobehnul na zachod:-)

3 hlasy

Díky bohu za Slonkovou a Kubíka.

7 hlasů

Koukám Krampus, že voni jsou řádnej debil, nebo žeby ta schizofrenie?

2 hlasy

No to děkuješ bohu za pěkný sv....ině. Škoda, že to tenkrát Srbovi s tou Slonkovou nevyšlo.

3 hlasy

Jak málo stačí ke štěstí....,tobě ejakulát Kubíka a poševní výtok Slonkové,a máš Vánoce.Šťastný jsi to člověk-tedy hovedo,jako tví spolupacienti Junior.OK a ten nedomrdek pn pn

4 hlasy

Většina Čechů si myslí, že Babiš by měl skončit, ukázal průzkum
https://www.novinky.cz/domaci/489304-vetsina-cechu-si-mysli-ze-babis-by-mel-skoncit-ukazal-pruzkum.html

4 hlasy

Štěstí,že to máš do Bohnic,co by kamenem dohodil

3 hlasy

Bohnice jsou pro tebe nedostižná meta, debílku. Takové trotly jako jsi ty posílají rovnou na lobotomii.

0 hlasů

Ku.rva kolik je vás Jenorýmů Džejárů z Prahe? Seřaďte se!

0 hlasů

Ku.rva kolik je vás Jenorýmů Džejárů z Prahe? Seřaďte se!

0 hlasů

Ku.rva kolik je vás Jenorýmů Džejárů z Prahe? Seřaďte se!

0 hlasů

Ku.rva kolik je vás Jenorýmů Džejárů z Prahe? Seřaďte se!

0 hlasů

Ku.rva kolik je vás Jenorýmů Džejárů z Prahe? Seřaďte se!

0 hlasů

Ve které ambulanci se průzkum konal?A tebe se ptali 5x debílku,což?

5 hlasů

A co Moravané a Slezané, těch se neptali...? :-)))

1 hlas

No při tvé inteligenci...
Máme jenom jednu státní příslušnost.

1 hlas

To jo, ale neříkej to na Moravě a ve slezsku... :-)))

0 hlasů

To prosim pekne Juniore uz nikdy nerikejte. Za nedlouho budeme zpet v Rakousku a nechci abyste nam tu radost jakoliv pokazil. Dekuji!

1 hlas

"...nechceme být vládní stranou, ale chceme být součástí vládní konstrukce" - probůh, "vládní konstrukce", to je nějaký stavební prvek nebo co to je?

3 hlasy

Ty jsi fakt málo hloupý,zato blbý jsi nadměrečně.

0 hlasů

Guru Hnis Jara. Predstavitel Hradni "inteligence" zkrizene s cistokrevnym kremlousem:-)

0 hlasů

a hyeny jsou i na CT--tesi se na paka z prazske kavarny na ulicich --bude jich tam opet par tisic a budou otravovovat oslavu slusnych obcanu 17 listopadu

3 hlasy

Ty oslavujes v pruvodu bukvic s Guru Jarou:-)

2 hlasy

Odkdy vy frustráti oslavujete 17. listopad?

6 hlasů

Oslavovat 17.listopad,kdy se VencaFlaška domluvil s KSČ?Ještě ožralej jak cepelín v krimu s bachaři už věděl,že přijde předání moci,debílku.Kdo si myslí,že šlo o tzv.revoluci,je psychicky nezralý jedinec,ale to je pod práh tvého myšlení.Místo mozku máš šlem Slonkové a ejakulát Kubíka

2 hlasy

Hlavně, že se japonec vzpamatoval a netáhne s demo žumpou proti Babišovi. Ty dvě prasata ze Seznamu, jsou už mnoho let pro většinu lidí totálně provařeni. Ta zrzavá stvůra, která měla diky Srbovi už jednou namále, si nedá a nedá pokoj. Bakala někde ve Švýcarsku vyšťoural Babišova syna a poslal na něj tyhle dvě pražský hyeny, kteří si žijí nad poměry, jen a jen díky svému švýcarskému chlebodárci.Je to obrovskej hnus, jak teď všichni ti peněz a moci chtiví demokraté, se snaží znemožnit jediného předsedu vlády za 25 let a zvrátit běh dějin k jejich starým dobrým zlodějským pořádkům.

4 hlasy

Váš miláček Babiš je prostě boží a nesmí být z ničeho obviňován. Ostatní přece kradli a podváděli daleko více. Po Vokamůrovi v posledních měsících neštěkl pes a teď vycítil příležitost se prodrat zase před kamery. To on se tam třásl jako vzácný pes, musel tam jít, protože jinde ty kamery nebyly. Tenhle bezpáteřný sliz slibuje nesplnitelné pitomosti, o kterých ví, že neprojdou a nebude je muset splnit.
Babišovi není co závidět, z jedné strany mu zatápí ČSSD, z druhé podlézá nažloutlý nenažranec. A celé to podepírají komunisti, no co bychom si mohli přát více.

5 hlasů

Jenorýme Džejáre z Prahe Žižkova, ty seš opravdu boží hovádko a navíc skrytej rasista z pražský kafárny.

1 hlas

Jenorýme Džejáre z Prahe Žižkova, ty seš opravdu boží hovádko a navíc skrytej rasista z pražský kafárny.

0 hlasů

Nejen to, ale za bukem číhá opilec na Hradě na svoji příležitost, aby Babiše vydíral ve prospěch Kremlu ohledně JE.
Spíše nelze závidět nám, normálním občanům, protože ten darebák a podvodník do politiky vlezl dobrovolně

3 hlasy

Je potřeba respektovat vysokou podporu Babiše ve volbách, lid si žádal změnu, on ji nabízel nejsilněji ze všech. Ale vstup do vysoké politiky s sebou nese i zaostření pozornosti médií a na Babiše postupně vyplavalo hodně negativních věcí. Teď se mu vrací jako bumerang jeho ovládnutí Mafry, nepodařilo se mu ochočit všechny...

4 hlasy

nabizel,sliby nesplnil a delal PODFUKY,jako kazdy spravny semita zid-nazi.30% neni vysoka podpora,ajnstajn.

0 hlasů

nabizel,sliby nesplnil a delal PODFUKY,jako kazdy spravny semita zid-nazi.30% neni vysoka podpora,ajnstajn.

0 hlasů

Tak jest, velmi objektivní pohled. Až splní svou historickou úlohu, tak odejde. Zatím odolává, ale nic netrvá věčně. Doufám, že se vyprofiluje nějaká nová a silná politická osobnost, návrat do starých kolejí by byla katastrofa...

0 hlasů

Souhlas, Babiš je momentálně alfasamec naší politické scény, nikdo na jeho úrovni není v dohledu. Jen je potřeba ho korigovat a současně nedovolit opilci na hradě aby měl zase příležitost.mávat hůlkou.

4 hlasy

Nejen to, ale za bukem číhá opilec na Hradě na svoji příležitost, aby Babiše vydíral ve prospěch Kremlu ohledně JE.
Spíše nelze závidět nám, normálním občanům, protože ten darebák a podvodník do politiky vlezl dobrovolně

4 hlasy

Dobrovolně ani náhodou, byla to nutnost, otázka přežití. Lumpové z pravice ho stvořili...

0 hlasů

Demožumpa. Miluju blbečky, kteří používají slova jako demožumpa, havloidi, pražská kavárna a podobně. Je to jako mít cejch ve tvaru čůráka na xichtě.

Když vy hovada mluvíte o demožumpě, vzpomeňte si, že ten váš přešlechtěnej polojaponec je v parlamentu pouze díky "demožumpě" Kdyby tu byl nějaký jiný bezvadný režim, o kterým vy sníte s rukou v nočníku, podobný třeba tomu v Rusku, Číně, nebo já nevím, kdo je ještě vaším podělaným vzorem, ten Váš guru by prděl dávno do hlíny, možná by někde štastný jako blech cvakal cvočky na vojenský kanady v pruhovaným. Takže být vámi, jsem rád, že jste v zemi, kde i takový hovada jako vy si můžou zvolit koho chtějí. To pomíjím to, že tenhle šikmáč si z parlamentu udělal dojírnu na prachy, který rve z kapes i vám, vy gumy. Tedy, pokud géniové jako vy vůbec kdy daně někdy odvedli. Nic smutnějšího a hloupějšího, než příspěvky jako tenhle, nebo nemocný mekty na FB SPD jsem snad nikdy nečetl.

5 hlasů

Ty Veselý fašou.ne, tobě by slušela na ksichtě vytetovaná pí.ča, nebo Slonková.

0 hlasů

Ty Veselý fašou.ne, tobě by slušela na ksichtě vytetovaná pí.ča, nebo Slonková.

0 hlasů

V normální zemi by byla Slonková a Kubík veřejně naraženi na kůl!

2 hlasy

V normální zemi by lidi nepsali kretenský kydy, jako ty, ty imbecile.

8 hlasů

Hele Ondro, voni jsou nejen Veselej, ale přímo veselej hňup, cháá.

0 hlasů

Hele Ondro, voni jsou nejen Veselej, ale přímo veselej hňup, cháá.

0 hlasů

Hele Ondro, voni jsou nejen Veselej, ale přímo veselej hňup, cháá.

0 hlasů

Hele hrbe,zajeď do pičiska matky,jen se nezalkni hnisavým výtokem.Je vidět,že jsi šel hnátama napřed.Popros souseda,aby tě přepíchal

0 hlasů

Ze kterého konečníku Vás vypustili?Vy gay hoši jste nenapravitelní tupci

1 hlas

Píííčo,hnuse.Co tam máš dál hrbe?

3 hlasy

Dal jsem vám hlas, protože za tak inteligentní odpověď, která vás v celé nahotě ukázala, jste si ho zasloužil.

4 hlasy

Guru Jara ma vytribeny hnus:-)

1 hlas

Je vidět emigrante,že máš vytříbený vkus

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov