Kritika
Totalita! křičí poslanec Šťovíček. Prý mu nedovolili promluvit v Senátu

23.10.2012 17:51 Původní zpráva

Totalita. Tak hodnotí úterní jednání hospodářského výboru Senátu poslanec Milan ŠťovíčeK. Na jeho schůzi se vydal, aby se postavil za novelu horního zákona, kterou měli senátoři na programu. Ačkoliv prý požádal šéfa výboru Jana Hajdu o možnost vystoupit, senátor mu to neumožnil a nenechal o tom hlasovat. Hajda tvrdí, že se poslanec nepřihlásil.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Roko- lanek (61 hlasů) 23.10.2012 18:35

    Stop pravicové totalitě.

  • Roko- lanek (23 hlasů) 23.10.2012 18:38

    Přepis, který doslovně citoval ve Sněmovně poslanec Skokan: Skokan:...

  • Josef KLEISNER (15 hlasů) 23.10.2012 20:31

    ...vážený pane,chce si to podrobně přečíst,ale i oponenta a jestli je...

  • Sajrajt (15 hlasů) 23.10.2012 22:45

    Tak VV známe, žádná škoda. Kam vítr tam plášť, takže by stejně jen...

  • Pepa Zdepa (14 hlasů) 23.10.2012 21:16

    Tož totok, vždyť je to HŇUP , hotové...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nástup fašismu v ČR?

Začíná to omezováním demokratické diskuze, omezováním ústavních práv a svobod, ovládnutím médií, justice, policie, armády...... a končí.... ?

8 hlasů

Tak VV známe, žádná škoda. Kam vítr tam plášť, takže by stejně jen nadával na Komunisty. Holt strana ubožáků, co dodat.

15 hlasů

zbylo mu tedy jen činit jiné zvuky, příště si snad vezme prapor své strany a bude máýváním spíše nepřehlédnutelný

10 hlasů

Tož totok všechno už tady bylo. RUDÉ tlamy ovládly kraje a senát, potom nesplnili 98% slibů a sněmovní volby nakonec dopadly úplně jinak. Podobný průběh je možné očekávat i nyní. Lidí zas nesú tací blbí a nenechají Rudochy sebou vytírat prdel, hotové…!!!

9 hlasů

...vážený pane,chce si to podrobně přečíst,ale i oponenta a jestli je to zaznamenámo ve stenogramu tak je zbytečné o tom tady takto blábolit,neb jsou tam stanovena určitá pravidla a to pro každého a VV cítí,že se loď potápí....

15 hlasů

Tož totok, vždyť je to HŇUP , hotové...

14 hlasů

Jo, jo! Řídit senát, to je fuška.......

9 hlasů

Stop pravicové totalitě.

61 hlasů

Přepis, který doslovně citoval ve Sněmovně poslanec Skokan: Skokan: Dobrý večer pane ministře! Kalousek: Nazdar ty debile! Skokan: Mluvím prosím s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem? Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš ty čůráku. Skokan: Promiňte, ale asi to trochu přeháníte. Kalousek: Kolik ti za to dali, ty blbečku? Skokan: Nevím o čem mluvíte. Kalousek: Víš moc dobře o čem mluvím. Odmítl jsem ti někdy nějakou dotaci? Potřebuješ prachy? Proč seš taková svině? Skokan: Já nemůžu za to, že jste někoho zfackoval. Kalousek: Proč jsi musel posílat esemesku všem novinářům? To jste všichni takoví udavači? Skokan: Byla tam spousta svědků, tohle nezatlučete, ani nezametete pod koberec. Kalousek: Jo, a že zrovna ty to musíš napráskat. Skokan: Já? Kalousek: No jasně ty. Dyť mi to ty novináři volali. A ne jeden. Voni nejsou takoví skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co? Skokan: Hele, nechte si ty sprosťárny. Všichni se Vás bojí a na to spolíháte, nikdo si to nechce rozdat s mocným ministrem financí. Co kdyby ... a na mladýho kluka si dovolíte. Tak víte co, já se vás teda nebojím vůbec, příště s tím počítejte a dejte mi pokoj. Kalousek: Tak víš co, když se mě nebojíš, tak zítra rozbiju hubu tobě. Jsme asi tak stejně veliký, na mladým jsem se dneska rozcvičil ... Skokan: Klidně, když si sundáte ty brejle, nerad bych se o ně pořezal Kalousek: Tak zejtra ve sněmovně. Skokan: Klidně pane ministře.

23 hlasů

Už tapetuješ.

7 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov