ČSSD radikálně mění kandidátky. Začala v Olomouci

08.03.2010 19:30 Původní zpráva

O změnách se už týdny spekuluje také v souvislosti s pražským pořadím do parlamentních voleb.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • mm (593 hlasů) 08.03.2010 19:55

    U oranžových komunistů bude ještě vesele. Je jasné, že Olga Zubová...

  • #13 (555 hlasů) 08.03.2010 19:58

    I v Praze bude veselo. Pecina rozhodně není záruka, že socani v...

  • občan (482 hlasů) 08.03.2010 20:05

    Varování: Jiří Paroubek může být podle všeho příštím českým...

  • sd (474 hlasů) 08.03.2010 20:13

    Volím Zemanovce jedinou sociální demokracii v ČR

  • Zubov (458 hlasů) 08.03.2010 22:53

    Ať žije Zubová! Zase bude na každým sloupu na jižní spojce? Už se...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pecinovi fandím ,hlavní nejdůležitější kriterium u státních zakázek na jeho ministerstvu je cena - to se topomafii nelíbí

13 hlasů

vyčistěte kandidátky od Zemanovců ,at zločinecká mafiánská chátra modré mafie nemá koho korumpovat

13 hlasů

Ta Pecinova fotka nemá chybu. Je to výraz čilého zoufalství, jako by říkal: Do čeho jsem to vlezl. Češi pro to mají krásný výraz: Do řiti.

17 hlasů

Nic proti Pecinovi, ale to, že v Praze má ČSSD v současnosti takovou podporu, je spíš zásluha Petra Hulinského, protože jeho méně agresivní, ale o to slušnější styl Praze sedí víc než Paroubkův tah na branku za každou cenu.

17 hlasů

NEVOLIT strany a politiky, podílející se na vládách od roku 1989, to je ŘEŠENÍ

17 hlasů

Důležité je, aby nebyli na kandidátce takoví darebáci jako Melčák, Pohanka, Wolf, Snítilý. Nebezpeční jsou především přívrženci Zemana.

27 hlasů

Koho ještě překvapí, že Paroubek porušil /opět!!!/ dohodu. Byla přece jasná dohoda, že úředničtí ministři nebudou kandidovat v parlamentních volbách. A co se opět děje. Paroubkovi nemůže nikdo věřit ani nos mezi očima. Je totálně nedůvěryhodný a jakékoli dohody s ním jsou bezcenné...

24 hlasů

Žádná taková dohoda nikdy nebyla ! Nepapouškujte pořád Topolánkovy nesmylsné bláboly !

32 hlasů

Dohoda možná ne, ale Paroubove vyhlášení na tiskovce na ČT24 jasně zaznělo, že ministři jmenovaní do úřednické vlády nebudou kandidovat ve volbách. Topolánek má zase pravdu, Paroubkove sliby mají platnost nanosekundy.

17 hlasů

Mám pro vás a ronalda jednoduchou radu - nevolte ho.

12 hlasů

v tom,že se žádný ministr této vlády nebude hlásit k žádné politické straně.

26 hlasů

náš pan předseda ovšem odhalil v TV, že dohodu porušil jako první Topolánek, když ODS nominovala Šnajdra. Je to sice jen náměstek, ale podle pana předsedy on řídí celé ministerstvo.

30 hlasů

Jakákoliv dohoda s ODS se může považovat za trestný čin. Trestný čin spolupráce s oragnizovaným zločinem. Po tzv. Kubiceho zprávě všechny ODSáky považuji za odpad společnosti.

28 hlasů

V prvé řadě je třeba zbavit se přeběhlictví. Každý přeběhlík, ať už je to zl eva do prava, nebo naopak, by měl být zbaven poslaneckého mandátu. A to všemi možnými prostředky. Buď sám odstoupí a nebo se využije jiné písmeno z Ústavy.

42 hlasů

Je to ale kapánek protiústavní, vážený Nactiutrhači. Parlament je zrcadlem společnosti a má-li volič v průběhu volebního období právo měnit své preference (což často činí), nechme toto právo i poslancům. Mimochodem, kdyby byli všichni poslanci po paroubkovsku poslušní svým partajním sekretariátům, tak je otázka, proč těch 200 darmojedů vlastně vůbec živíme. Stačilo by, aby se vždy sešli jen vůdci parlamentních stran a rozhodovali dle síly svých hlasů, daných výsledky voleb. Zaplaťpánbůh tak daleko ještě nejsme.

16 hlasů

Volič, když v rpůběhu volebního období mění preference, může tlačit na své volené představitele, aby se chovali, dle jeho potřeb. Dále volič svou volbu v příštích volbách může změnit. Proč se tedy volby konají, když pak se 200 volených představitelů chová podle toho, jak chtějí, či podle toho, kdo jak na ně tlačí. Přeběhlík mění smysl voleb a mění i jejich výsledek. Jako takový je pro společnost nepotřebný.

21 hlasů

Zase nic neříkající článek, který je zase jen záměrně předhozenou pastvou pro nemyslící odéesácké ovce ! Podívejte se do Brna, tam byl taky vyhozen z ODS kandidátky gauner a to se přešlo jen tak, jakoby nic !

36 hlasů

myješ se vůbec.¨Smrdí Tě z pusy.

11 hlasů

Musíš nám sdělovat, co ti dnes dopoledne řekla paní učitelka? A prej dost důrazně, takže ti tak chybí vykřičníky!

32 hlasů

židovský mafián Kohout se chce infiltrovat do ČSSD ! Ta židovská mafie chce parazitovat ve všech politických stranách a vykrádat naše daně !

21 hlasů

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/exkluzivne-sefovi-cesky-drah-radi-muz-stihany-za-machinace-s-pozemky.html 28.02. 07:31 | Aktualizováno 28.02. 15:13 | tn.cz / ot, hav Jana Veverku policie stíhá za porušování povinností při správě cizího majetku. Dráhy to zatím neřeší. Třiatřicetiletý Jan Veverka se jménem ČD účastní prezentace miliardových projektů nebo vyjednává s odboráři. A mezi tím řeší, jestli neskončí ve vězení. Už čtvrt roku ho totiž policisté stíhají za machinaci s pozemky. Kromě svého působení na nejvyšším ředitelství drah je totiž Veverka také zastupitelem v Liberci. A jako takového ho spolu s dvaadvaceti kolegy z libereckého zastupitelstva kriminalisté loni 5. listopadu obvinili z porušování povinností při správě cizího majetku. V případě žaloby státního zastupitelství by jim u soudu hrozil trest od šesti měsíců do pěti let. Okresní státní zastupitelství v Liberci vyšetřování zatím neukončilo. Jan Veverka se stíháním nesouhlasí a odchod z ČD nezvažuje ........ Veverka je například spojen s akciovou společností Microfinance, která zprostředkovává drobné půjčky v rozvojových zemích. Firma je spojena také se stejnojmenným nadačním fondem. S Libercem je spjatá také jeho funkce v dozorčí radě akciové společnosti Sportovní areál Ještěd. Kromě ní v rejstříku figuruje ještě v dalších čtyřech obchodních společnostech. Na jeho stránkách se Veverka představuje jako vystudovaný pozounista pražské konzervatoře. Zlom pro něj znamenal rok 2004, kdy začal pracovat pro .....

29 hlasů

Ať to je Kapoun nebo Korytář, tak ČSSD by měla více a "grosovsky upřímněji" zasahovat do boje proti korupci. A jak- viz dnešní situaci; Po komunálních volbách vznikají v obcích- městech ČR různé koalice. Ty potom po dobu své působnosti mohou vytvářet různé užší "korupční koalice". Jednoduchým opatřením v obcích a městech (kde každého každý zná) je přímá volba starosty, tak jak se to již po letech "ekonomicky" osvědčilo ve Slovenské republice(SR.)Postavení starosty jako orgánu obce je ve SR zakotveno na ústavní úrovni, kdy jsou orgány obce obecní zastupitelstvo (OZ) a starosta obce. OZ je zákonem svěřena rozhodovací pravomoc; rozhoduje o základních otázkách života obce, které jsou zákonem konkretizovány. Starosta je představitelem obce a nejvyšším výkonným orgánem obce, který vykonává správu obce. Starostou je zvolen kandidát, který získal nejvyšší počet hlasů. Výhody; (a) Moc v obci je rozdělená- je zde "konkurenční prostředí", takže starosta je jako nezávislý orgán vúči OZ(b) Funkce starosty je individuálním postem a stojí v tomto smyslu pod výraznější kontrolou obyvatel obce, kteří ho mohou z funkce odvolat (c) Správa obce je jednodušší a pružnější (d) Ustavení starosty do funkce je na základě přímé demokracie, tzn. nejširší zapojení občanů do správy obce.

13 hlasů

bože to je fešák , úplný mašinfíra a dnes byl i krasobruslař na tiskovce se Sáblíkovou,rozčafný národohospodář na tiskovce LD, v Neděli přebalující taťka , v sobotu dojatý vlastenec v Lánech ,trochu štrejchnuto paronoiou /nechal si vyfotit demonstranty, kteří měli cosi proti němu/ pane bože dej ať už jsou volby a Ing.Jiří Paroubek je zvolen naším milovaným vůdcem a ať jeho jasná hvězda září nad našimi hlavami jako "Tisíc sluncí"/P.S:pro neznalé vyborná kniha o počátcích jaderného výzkumu v USA od Junga/

17 hlasů

šš,bombarďáku!šš

18 hlasů

Raděj už nikomu nic nedoporučuj, Zubove, protože působíš spíš, jak éro. Vždyť i s tou top ve stylu krá, krá, jsi to přepísk i dnes, pixlo.

27 hlasů

potíž s chápáním textu , můžeš mi ty oranžový moulo najít v mém textu nějaké doporučení?Vy kluci socanský , vím už opravdu není pomoci.

26 hlasů

jedešš šš

19 hlasů

Tak, přesně takhle vypadá top myšlenkové bohatých příspěvků Felixe►eM►Enigmy►Portyče►dupro►tralala►B52►Jaroslava►nově pixle atd. a to jsou, prosím, v jednom baráku a na jedný posteli, jak pačinkové. Není ten člověk vlastně šťastnej, vždyť ani ty volby vlastně nepotřebuje a zařídí si je, čistě soukromě, sám.

33 hlasů

tvému příspěvku jsem nedokázal přes veškerou snahu porozumět,přikládám to obecné nervozitě ,která panuje v okolí Velkého kormidelníka a jež činí mnohá prohlášení a tiskové výstupy nám obyčejným lidem trochu nesrozumitelnými , ale ujišťuji tě ,že udělám co je v mých silách , přes určitéintelektuální rozdíly mezi námi , abych pochopil co mě z LD chtějí říci.

16 hlasů

Není divu ! Čím byste chtěl chápat ?

16 hlasů

Ať žije Zubová! Zase bude na každým sloupu na jižní spojce? Už se nemůžu dočkat.

458 hlasů

vy příšero modrá rudě žíhaná dejte si voraz :-) z toho klikání máte určitě už mžitky

21 hlasů

Je to znát, je to znát, ale bacha na sloupy vůbec, vypadá to, že máš již jistou zkušennost. Ani raděj nechtěj vědět, jak se to pozná.

22 hlasů

Co to meleš, ťoulo? Snad bys nechtěl někoho věšet? Jdi si raději přečíst Čtyřlístek, ať se ti uleví.

13 hlasů

hlavně aby dostali na frak ODEESACI--jejich sebereflexe======0

317 hlasů

KOUKÁM , ŽE SE JYRKA ZHLÍDNUL V METODĚ UPŘIMNÝHO STANIKA - DRÁŽNÍ KOLOTˇUK JE DNES JEDEN Z NEJBOHATŠÍCH . ALE JYRKO POZOR ! NE ABY TI NA DRÁZE UPADLA TUŽKA !

14 hlasů

Gross je ovšem úplný břídil proti Řebíčkovi !

21 hlasů

Koukej na písmenka - tvrdý, měkký, velký, malý a taky čárky prober Caps Locku. Místo rodného jazyka řešíš tužku na dráze, jak nějakej jednoduchej ťuk.

38 hlasů

TEN PITOMEC SI ŽÁDNOU GRAMATIKU NEZASLOUŽÍ A TY SI ZA NI NAKUP ! VŮBEC - TŘEBA NAŠE RARITA S PŘECHYLOVÁNÍM ŽENSKÝCH PŘÍJMENÍ UKAZUJE CO ZA BLBCE TADY VYRÁBÍ KRAVINY . JEŠTĚ BY ZA TO MĚLI DÁVAT POKUTY A PAK BUDEŠ SPOKOJENEJ ? FAKT NEVÍM , JESTLI KVŮLI TOBĚ BUDU SPÁT .

14 hlasů

GRAMAIKOU BOHUŽEL POTOMKY NENAKRMÍME !!!!

12 hlasů

Vy jste taky jedna z rarit, jestli nevíte jak se píší malá písmena, tak se někoho zeptejte, on Vám poradí. Pak teprve se můžete věnovat obsahu příspěvku, který napíšete.

27 hlasů

Když v pátek modrý Fuksa hlásal o jaké miliardy přijde st. rozpočet tak se mohli novináři včetně modré ČT strhat a dělali z premiéra Fišera málem zločince. Když dnes Fišer a Janota Fuksu a prolhaního Doktora z ODS usvědčili ze lží je na celé novinářské frontě ticho. Ještě že mají Duška, alespoň mají o čem povídat a psát. Velice trapný obrázek našich médií. Komu novináři slouží?

271 hlasů

Dokonce teď, v úterý 6:53, ten debil Doktor zase v televizi blábolí o půlmiliardě, ale už slevil, před tím tvrdil, že jde o miliardu !

40 hlasů

ČSSD JE RADIKÁLNÍ, ALE BOLŠEVIKŮ MÁ VE STRANĚ NEJMÍŇ POLOVINU !!!! O TO JE ZAJÍMAVĚJŠÍ, ŽE S TOPOLÁNKEM JE NA BRNĚNSKÉ KANDIDÁTCE UDAJNĚ DOBŘE UTAJENÝ ST-BÁK - PRÝ NĚJAKÝ BŘEZINA !!!! JE TO PRAVDA ???? JE TO VŮBEC MOŽNÉ ????

19 hlasů

Jak může bývalý policajt kecat do nominace jemu nepohodlné partaje? Je přece věcí ČSSD a ne Fendrycha, koho si dá na kandidátku.

319 hlasů

máš pravdu volím jednoznačně ČSSD!

430 hlasů

jj, takhle se přece dostal i Topolánek na kandidátku své strany, jak se jmenuje ten, kterého odstrčil, Venclík možná

35 hlasů

Volím Zemanovce jedinou sociální demokracii v ČR

474 hlasů

Koukám, že modrá lepra Felix Dupačka se tu zase předvádí.

357 hlasů

Perlí nově pod nickem "mpixel", ale obratem získal příznačnou přezdívku pixle. No řekni, kdo to má?

33 hlasů

Volím ČSSD!!!

160 hlasů

Varování: Jiří Paroubek může být podle všeho příštím českým premiérem. Bude to premiér, jehož jediným motorem je touha po moci a kterému je jinak úplně všechno jedno. Proto, aby se k moci dostal a u kormidla se udržel, je ochoten udělat cokoliv. Včera spolu s komunisty převálcoval sněmovnu a prosadil do jednání všechno, co chtěl. Daň, které říká milionářská, protože jí podle něj mají platit lidé, kteří, považte, berou až sto tisíc měsíčně. Změnu ve výplatě nemocenské, která by nás vrátila zpátky do doby, kdy Češi byli největšími marodéry Evropy, protože to stát hloupě platil. Protlačil k jednání populistické rozdávání peněz ČEZ, kterému farizejsky Přezdívá třináctý důchod, ač se jedná o dvě stovky pro každého důchodce měsíčně. Furiantsky shodil ze stolu vydání státních dluhopisů, aby mohl mluvit o neschopnosti ministra Janoty. To všechno ve chvíli, kdy Jiří Paroubek, určitě chytrý muž, musí vědět, jak na tom státní finance jsou. Politik přece ví, že problém se počítá ve stamiliardách, a on populistickým řečněním o milionářské dani nabízí do rozpočtu sotva jednu a půl miliardy. Musí vědět, že jeho další požadavky státní kasu mohou naopak stát desítky miliard. Určitě ví, že odsouváním dluhopisů je může notně prodražit. Tak proč to dělá, když to ví? Protože je mu to jedno. Jediné, co se počítá, jsou voliči, které by na tyhle laciné triky mohl nachytat. Vyneste mě na trůn, je mi jedno jak. Připomeňme si, co je Jiří Paroubek pro moc ochoten a schopen dělat. Hystericky srovnávat prohru ve volbách s rokem 1948. Zcela nepokrytě se papalášsky divit, jak je možné, že on, Jiří Paroubek, může prohrát soud o Kubiceho zprávu. Jezdit na tajné schůzky do Kremlu. Zkoušet si obtočit veřejnoprávní televizi kolem prstu, vyhrožovat soukromým novinám ztrátou inzerce. Shodit vládu bez nejmenšího zájmu o to, co to pro Česko znamená. Rušit politické dohody z hodiny na hodinu. Ohnivě vystupovat jako levicový sociální demokrata pak se vysmívat větami "Pánové, kdo z vás na to má?" Volby budou za čtyři měsíce a bude se v nich rozhodovat o směřování země na deset patnáct let dopředu. Pokud nám bude vládnout Jiří Paroubek, ze zkušeností víme, jak to bude vypadat - zvýší daně podnikům a aktivním lidem a bude mu jedno, že už teď se stovky firem raději přesouvají za hranice Česka, než aby tu na něj čekaly. Aby si zachoval moc, spojí se s komunisty, Kremlem nebo s Marťany. Připomeňme si také ještě okolí pana premiéra, protože to jeho samého dobře charakterizuje. Bude to premiér, jehož přátelé se na mejdanu střílejí, ze křtu vlastní dcery udělá cirkus s proprietami jako z matějské. Možná je to jen kolorit, ale je důležité si ho uvědomit. Už jen čtyři měsíce a Jiří Paroubek může být premiérem. Opravdu bude platit, že každá země má vládu, jakou si zaslouží? Obvykle s těmito maily své okolí nezatěžuji, ale jelikož p. Paroubka bytostně nemohu vystát, musel jsem tento mail poslat, i když nepřikládám váhu tomu,že by se mohl zmiňovaný dostat k moci... Paroubek je sám o sobe náhoda a jak vím, tak náhoda je blbec...

482 hlasů

Jak přesné. Ale bohužel tento národ si asi nic jiného nezaslouží.

9 hlasů

Připadá mi to spíš jakxi pod psa, stejně jako ten Felix, co mění ty nicky a běsní s tím naklikáváním. Ovšem toho Paroubka, tak toho fakt nenávidí ještě víc, jak ten Zeman, to se pozná.

15 hlasů

Už aby byl, a tá modrá parta komoušu podle vzoru Sádka již táhne pryč, Takový dluh, co dokázal Topolánek za 2 roky, nedokázali ani v Řecku Přidejme k tomu privatizaci Klause a jsme opravdo v ř..i.....

17 hlasů

Ale to je dluh po ČSSD!!! Vzdyť Vy nevíte vůbec nic

11 hlasů

Volím ČSSD!

38 hlasů

Ne náhoda, to vy...

41 hlasů

jinde to píšeš pod nickem váva, zapomnělas, blbečku

35 hlasů

Jen se vztekej Felixi, po volbách se posereš.

36 hlasů

A představ si,že premiérem by mohl být i Topolánek.Teď mudruj a zase nám něco napiš!

45 hlasů

volím podle programu strany,proto volím jednoznačně ČSSD!

34 hlasů

I v Praze bude veselo. Pecina rozhodně není záruka, že socani v Praze uspějí. Spíš je to riziko totální prohry.

555 hlasů

Volím jedině ČSSD!

23 hlasů

si je vol a neotravuj!

16 hlasů

Nevím, odkud se vzala informace, že Pecina z Ostravska je populární v Praze?! Je to úvaha úplně mimo mísu.

197 hlasů

Jak děláš ten křížek, tak to by mne zajímalo? To, že jdeš s křížkem po funuse, tak to už nějakou dobu předvádíš.

90 hlasů

ten křížek je souběžný stisk alt 035

35 hlasů

Nebo z mapy znaků můžete nakopírovat cokoliv.Ѽ

13 hlasů

U oranžových komunistů bude ještě vesele. Je jasné, že Olga Zubová vypadne z volitelného místa na kandidátce. Bude zajímavé sledovat její reakci. Udělala ze sebe užitečného idiota a pomohla Paroubkovi rozložit stranu zelených a shodit vládu a čeká za to odměnu. Když ji vyšoupnou, bude ohrožovat oranžovou mafii,protože toho moc ví o jejich intrikách a to je pro Paroubkův politický život ohrožující situace. Ta se jen tak lehce nedá odstavit.

593 hlasů

Volím ČSSD!

30 hlasů

Myslíš, jako u nás na Modrým vršku? Copak musí každá partaj jet podle našeho osvědčeného mustru? Ale stejně, tolik co já, tak toho snad ani na Olga nemůže vědět.

24 hlasů

z Holomóca chtěla říc ??? Nějak mi to uniká. Nedali ti tam na soupisku tvého milého. Nebo jen obvyklé modré firemní roztleskávání ???

38 hlasů

Ona nám chtěla říc že ČSSD jsou lumpové a dovolili si měnit své kandidátky bez svolení ODS.....

39 hlasů

Volím jedině ČSSD!

19 hlasů

já sem vám musim s něčim pochlubit, včera sem si zas po dlouhý době supr zamrdala!

30 hlasů

Říkal Turek, že neumíš naklikat 30tisíc! Nezkusíš, když máte dnes ten svátek a navíc ,pod takový kvalitní názor je 19 souhlasných fakt slabý. Udělej si radost i tadý!

29 hlasů

Proč jsi najednou tak útlocitnej a nenaklikáš si u tohoto svého "originálního" výpotku. Když tě nebere Diana, Prudič, tak si zasedneš, jak ta masařka na Marku. Jenže, ty tvé oblíbené objekty jsou alespoň inteligentní, ale nezoufej, ty máš zase moc volného času, takže alespoň něco.

28 hlasů

Pravicový volič, který si již nějakou dobu nemůže přijít na jméno, se odvázal i když by měl být přivázaný. No, snad vaši ví, co dělají. PS: Poplatky se platí i u veterináře!

38 hlasů

Volím taky ČSSD!

19 hlasů

Ty to musíš vědět, za tebe u veterináře zaplatili už hodně.

20 hlasů

No, hlavně, že ty víš, co já musím vědět - aha, to ta tvá prázdná koule! Jenže já tuším a o sirkách to není, Jaroslave, ani o Turkovi.

23 hlasů

A bylo to levou a nebo pravpu? F.

20 hlasů

Volím taky ČSSD!

24 hlasů

Felix je levák.

19 hlasů

Felix bude pravděpodobně chudák.

15 hlasů

Řek bych, že spíš na levačku a to fest. Dnes ho snad poprve trošku chápu, dojalo ho to MDŽ, asi jak svého času tu M. Kabrhelovou.

26 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov