Vztahy uvnitř strany
Můžete jít s vlastní kůží na trh! vzkazuje Sobotka kritikům

22.11.2016 16:13

Lidé, kteří věnovali poslední týdny kritice předsedy ČSSD, mají možnost jít s kůží na trh a na předsedu strany kandidovat také. Novinářům to v úterý v Praze řekl premiér a předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karol Hallik (2 hlasy) 22.11.2016 16:33

    Sobotka je snad to nejhorší,co máme.Myslel jsem,že větší zbabělec,než...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Sobotka je pracovitý a skromný předseda vlády, asi jeden z nejlúspěšnějších z poslední doby. Nevím, čím si vysloužil označení největšího zbabělce.Jeho slabinou je rozhádaná sociální demokracie a stále neukojené ambice byť i vysoce postavených pretendentů na jeho funkci, na což doplatili i jeho předchůdci.. Škoda, že Tejc si kazí pověst pracovitého poslance a připomíná svým chováním pučistu z lán. Zimola nemá žádné zkušenosti z celostátní politiky, ani se mu do ní nechce a tak to jen z Českých Budějovic komentuje.

0 hlasů

Výsledkem Sobotkovy nesmírné pracovitosti byl největší scchodek 111,3 miliard Kč za jeho ministrování, navýšil státní dluh o 800 miliard a odpustil 110 milionů podivným firmám na daních. takže pokud by tento svazák dále vybíral pokuty ve Slavkově za špatné parkování a neodklízení exkrementů bylo by lépe.

0 hlasů

Sobotka je snad to nejhorší,co máme.Myslel jsem,že větší zbabělec,než byl Nečas být nemůže,ale tenhle člověk překonal nemožné

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov