Kněžky lásky
Udělejme z prostitutek "řádné podnikatelky", navrhuje Praha

11.03.2013 11:42 Aktualizováno 11.03. 13:07

V návrhu zákona o regulaci prostituce Praha žádá, aby se poskytování sexuálních služeb stalo "řádným podnikáním". Prostitutky by tak musely žádat o povolení a platily by daně i zdravotní a sociální pojištění, řekl radní Lukáš Manhart (TOP 09). Města a obce by zároveň dostaly pravomoc rozhodovat o tom, zda na jejich území nevěstince budou či nikoli. Navíc by mohly provoz veřejných domů kontrolovat.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novák (6 hlasů) 11.03.2013 12:06

    PEAKE BUDE KONEČNĚ OFICIALNĚ PODNIKATELKOU:-)))

  • valda muzarto (5 hlasů) 11.03.2013 12:34

    Udělejme z prostitutek "řádné podnikatelky", navrhuje...

  • Pavel Novak (3 hlasy) 11.03.2013 12:34

    Financni policie existovala.. kdyz pak zacala setrit statu 30miliard...

  • Jana Procházková (3 hlasy) 11.03.2013 12:58

    A proč ji pecina v náruči čssd znovu neobnovil?

  • Jan Nepomucký (3 hlasy) 11.03.2013 12:03

    A, že tam holky kolikrát dřou jako koně, to nikomu nevadí?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Za těma cigoškama v pasťáku kam chodím tak jo.

0 hlasů

tak tyhle podnikat nebudou moci, nedostanou povolení, když jim je 12 let jak jste psal a pokud se o nich domákne policije, tak končí

0 hlasů

Když jsou ze zlodějů "vážení" podnikatelé ba dokonce ministři či prezidenti,nevidím důvod,proč by z kurev nemohly být podnikatelky.I z těch prodejných.Jednu máme ve vládě.....

1 hlas

ano prostituce a faktor " prodejná děvka " se dá přiřadit na spousty míst našich systemu a podsystemu

0 hlasů

i hromada chlapu jsou jen prodejný děvky, ani si tak nepřipadaji, protože nadřazeně pojem děvka míří hlavně na ženy, v jejich případě by se použilo třeba hezčí sluvko úplatní.

0 hlasů

Má to logiku, souhlas, ale zase to bude smrdět podvody, bordel co dá nejvíc bude mít povolení, v tom odvětví je moc peněz, kdo bude rozhodovat o tom, kdo jo a kdo ne, zkrátka aby to fungovalo je třeba zdravého jádra společnosti v těch uřadech, které to budou mít na starost.

0 hlasů

Moc na tenhle prumysl nekoukejte přes prsty, prakticky jste všichni na trhu práce jen prodejný děvky, prostituce je nejstarší " řemeslo " a bude tady defakto pořád i ve společnosti budoucnosti.

0 hlasů

Na trhu práce nyní frčí mladí silní volečci, kteří zapřáhnou, jedou a na nic se neptají. Inteligence netřeba, hlavně utáhnout " pluh ".

0 hlasů

Krutá realita, každý máte na výběr, bud obyč blbě placenou práci, nebo jáký kabaret ovšem za nemalý peníz, takže neodsuzujte ty, kteří vezmou třeba i tohle. Někdo na to má žaludek, někdo ne. Samozřejmě tu hraje roli i jaky ten vzhled a věk, kdyby na vás vysočila u tyče jáká 60 letá uklízečka, asi byste nadšení nebyli.

0 hlasů

Empatii lidi, neodsuzujte, už jsme zahnali veřejnou prostituci do zavřených domu, kuřáky už skoro taky, zase to nepřehánět, protože pak by to hraničilo opět s jakou nenávistí převlečenou. Jako v každé organizaci, odvětví i v pornoprumyslu, nebo prostituci jsou ať věříte , nebo ne, slušní jedinci s hlavou a srdcem na správném místě, nejsou všichni jen vypatlaní feťáci, nebo uplný blbečci, k takovému odsouzení a defakto nenávisti má návyky větší část společnosti, což je opět špatně, protože si nevyřešili sebe sama.

0 hlasů

Snažím se vám textem nastavit zrcadlo, abyste viděli, jak se chovat správně. Já bych na to třeba žaludek neměl, ale nemužu hodit do jednoho pytle všechny, kteří na to žaludek mají, nebo do toho šli, protože neměli jiné varianty. Žádám společnost o stejnou toleranci a pochopení, bude pak společnost zase o kruček lepší a všem nám bude společně lépe!

0 hlasů

Tak je to správné,tak to má být.Dát vám pánové doklad do danového přiznání a pěkně odvést DPH. A holky at makají do 65, jako každý., pořádek musí bejt.

1 hlas

A šetrný OSVČ si dá výdajový doklad do daňového přiznání pod kolonku "fyzioterapie"

1 hlas

Takže všechny dívky od 12 let budou muset mít živnostenský list a budou i odvádět daně ? Sakra ten Kalousek je koumák !!!

0 hlasů

Všechny dívky od 12ti let jsou prostitutky?

1 hlas

vzal to lokálně, od lokální soustavy vlastní rodina, možná bych k němu poslal sociálku, pokud má dceru v tomto věku

1 hlas

Udělejme z prostitutek "řádné podnikatelky", navrhuje Praha..................................máte na mysli politiky , bankéře , soudce , novináře , či jinou lidskou spodinu ?!

5 hlasů

povrchní, škatulkujici, nenávistný hlupák

1 hlas

Bylo by to dobře.Zatím se nám všichni,co provozují tento kšeft smějí do ksichtu.Večer na čichtu za 20 litrů a ráno pro podporu na sociálku.
Pořádek v tom měl být dávno.Dávno měla existovat finanční policie,která by mohla takové bábě s Bavorákem napařit dań ,odhadem z majetku.Zatím se kurvy smějí a vezou.

3 hlasy

závist, nenávist.....

0 hlasů

Financni policie existovala.. kdyz pak zacala setrit statu 30miliard rocne, Langer ji pro jistotu zrusil

3 hlasy

A proč ji pecina v náruči čssd znovu neobnovil?

3 hlasy

Co to je za argument proboha ?

2 hlasy

PEAKE BUDE KONEČNĚ OFICIALNĚ PODNIKATELKOU:-)))

6 hlasů

rádobyvtípek

0 hlasů

Hmm,to jako by chtěli zdanit Vietnamce........nemožný............

0 hlasů

všechno je možný

0 hlasů

A, že tam holky kolikrát dřou jako koně, to nikomu nevadí?

3 hlasy

povrchní společnosti to nevadí, s posměšky vám odvětí tím, že mít roztažené nohy neni práce......nezralá společnost

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov