Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

V Tokiu se v únoru otevře první stálý zábavní park věnovaný Pokémonům

Zahraničí
9. 12. 2025

Praha převede 600 milionů korun Kongresovému centru na stavbu nové haly

Ekonomika
9. 12. 2025

Reklamní rikši, vozítka poháněná lidskou silou, do Prahy nepatří, řekl soud

Domácí
8. 12. 2025

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOV