Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

Izrael a Sýrie souhlasí s příměřím, oznámil velvyslanec USA v Turecku

Zahraničí
19. 7. 2025

Promet na valné hromadě Tatry odmítl navýšení kapitálu pro miliardové investice

Ekonomika
18. 7. 2025

Slovinští poslanci schválili návrh zákona o právu na asistovanou sebevraždu

Zahraničí
18. 7. 2025

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOVPŘEDPLATNÉ