Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

Americké síly se zaměří na vymáhání sankcí proti Venezuele

Zahraničí
25. 12. 2025

V Brně příští rok otevřou multifunkční halu, kulturní událostí bude Janáček Brno

Domácí
25. 12. 2025

Pohádková Arabela zaujala všechny generace, uspěla i v zahraničí

Domácí
25. 12. 2025

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOV