Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

USA tvrdě útočí na IS v Sýrii v odvetě za zabití tří Američanů, uvedl Trump

Zahraničí
20. 12. 2025
Tygřice Satu (na snímku z roku 2005)

Zoo Brno přišla o tygřici Satu, kterou mohli návštěvníci vídat 20 let

Domácí
20. 12. 2025

Výroba aut za 11 měsíců klesla o 1,2 procenta na 1,349 milionu vozů

Ekonomika
20. 12. 2025

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOV