Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

Sněmovna reprezentantů USA schválila rekordních 901 miliard dolarů na obranu

Zahraničí
12. 12. 2025
Tomáš Hůlka

Z věznic vyjde 311 neplatičů, následovat je mohou pachatelé drogové činnosti

Domácí
11. 12. 2025

Česko má první dvouhvězdičkovou michelin restauraci a osm s hvězdou

Ekonomika
Aktualizováno: 12. 12. 2025 01:05

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOV