Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

Kapr od roku 2019 zdražil o třetinu. Jak se mění ceny před svátky?

Domácí
24. 12. 2025

Kouzelná dobrodružství Medvídka Pú baví děti už celé století

Kultura
24. 12. 2025

Na rušnou trať z Liberce na Žitavu a Varnsdorf se po devíti měsících vrátí vlaky

Domácí
24. 12. 2025

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOV