Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

Námořní pěchota USA, ilustrační foto

Jako pod ozbrojenou okupací, popsala operaci agentů starostka L. A.

Zahraničí
8. 7. 2025
ilustrační foto

Na přepadené lodi v Rudém moři zemřeli dva lidé. Útok trvá druhý den, motory nefungují

Zahraničí
8. 7. 2025
Kateřina Konečná, europoslankyně, STAČILO, volební kampaň, KSČM

Komunisté škemrají o podporu u Šlachty. Nabízejí i místa na kandidátce

Domácí
8. 7. 2025

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOVPŘEDPLATNÉ