Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

Chyby v daňovém přiznání? Dají se opravit, ale pozor na termíny a skrytá rizika

Ekonomika
9. 5. 2025
Vladimir Putin

Evropa plánuje speciální tribunál. Požene před něj Putina za válku na Ukrajině

Zahraničí
9. 5. 2025
Petr Kadlec, Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0

V 95 letech zemřel spisovatel, překladatel, nakladatel a skaut Zapletal

Domácí
9. 5. 2025

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOVPŘEDPLATNÉ