Šéfkuchař české smetánky

30. 12. 2017 06:16
Jovo Savič.
Jovo Savič.

Jovo Savič.Jeho podnik ve Slovanském domě patří mezi místa vyhledávaná gastronomickými nadšenci i vlivnou VIP klientelou. Vařil pro miliardáře George Sorose, bývalý prezident Václav Klaus miluje jeho rybí pokrmy. "Byli jsme první, kdo začal v Praze po revoluci vařit chobotnici," vypráví Jovo Savič, šéfkuchař a majitel restaurací Kogo.

Autor: Lukáš Seidl, Filip NachtmannFoto: Radek Cihla

Další čtení

Podnik Lázeňské lesy a parky Karlovy Vary postupně obnovuje lesní tůně v okolí města. Na snímku je tůň u Kolovského rybníka.

Karlovarské lázeňské lesy vybudovaly čtyři nové tůně, celkem jich mají 40

Domácí
18. 10. 2025
Spoluator Matyáš Habermann při odhalení lavičky malíře a ilustrátora Zdenka Rykra.

Chotěboř věnovala lavičku rodáku Rykrovi, výtvarníku a autoru reklamních grafik

Domácí
18. 10. 2025
Motockl podepsaný papežem. Peníze z dražby půjdou na charitu

Papežem podepsaný motocykl se vydražil za 130 000 eur

Zahraničí
18. 10. 2025

Naše nejnovější vydání

TÝDENInstinktSedmičkaINTERVIEWTV BARRANDOVPŘEDPLATNÉ