Jednomyslné rozhodnutí
ANO: Babiš je jediný kandidát na premiéra

22.01.2018 21:41 Aktualizováno 22.01. 21:56

Předseda ANO Andrej Babiš je jediným kandidátem hnutí na předsedu příští vlády. V kandidátské pozici ho jednomyslně potvrdil výbor hnutí. ANO taktéž vyzvalo své členy, voliče a sympatizanty, aby ve druhém kole prezidentských voleb dali svůj hlas Miloši Zemanovi.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr (1 hlas) 23.01.2018 07:58

    Tak, tak, nevolte vlastizrádce. Zeman se běham posledních 20 let stal...

  • Jeroným Pražský jr (1 hlas) 23.01.2018 08:01

    Strana jednoho muže nemůže mít jiný názor než jednomyslný. A ta mysl...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 22.01.2018 21:56

    "V kandidátské pozici ho jednomyslně potvrdil výbor hnutí" - tedy,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Strana jednoho muže nemůže mít jiný názor než jednomyslný. A ta mysl je Babišova. V podstatě tam o všem hlasují zbytečně.

1 hlas

A je to venku!!! Milos Zeman se podrekl, kdyz prozradil, ze chce privezt do CR uzbecke muslimy na stavbu vodniho kanalu.

0 hlasů

Milos Zeman JE SMRTELNE NEMOCNY. Zbyva mu jen par mesicu zivota!

CELA PRAHA je plna informace, ze ZEMAN je po AMPUTACI CHODIDLA a ma tak drevenou nohu. Zatim se to Hrad snazi ututlat, proto Ovcacek chodi do debat misto Zemana, protoze by Zemana na takovou debatu museli prinest. Zeman neni ani ve stavu, kdy by mohl sedet aspon hodinu ve studiu behem debaty. A pro jistotu prebyva v Lanech, aby ho nikdo v Praze nevidel. Z volebni mistnosti ani nebyl schopen sam jit a tahli ho jako pytel brambor! Minule pondeli u korunovacnich klenotu stal naprosto nepritomne a museli ho posadit, protoze jen s maximem sedativ je schopen se objevit na verejnosti. V utery mu chirurgicky odstranili maly zhoubny nador v ustech. Vcerejsi vystoupeni na Barrandove bylo predtacene s nekolika pauzami, kdy ho jeho nejvernejsi osetrovali. Stejne to bude i dnes.
Prosim, nevolte ho a nechte ho prozit par poslednich mesicu zivota spokojene v hospicu obklopen milym personalem a vlastni rodinou, vcetne jeho nejblizsich panu Ovcacka, Mynare a Nejedleho.

0 hlasů

Dle p. Babiše prý i Zemanová vláda kradla. A s tím kradením se výbor ANO ztotožňoval?

A/nebo je to zmíněné ztotožňování o tom, že výbor údajně liberálního ANO považuje jak p. Zeman hlásání se k homosexualitě jako riziko předstupně pedofilie? Co na takové téma vlastně ALDE, kde je ANO 2011 v EU parlamentu součást? Například:
http://www.hansvanbaalen.eu/index.php/in-de-wereld/liberal-international/2051-liberals-fight-back-against-criminalization-of-lgbt-rights
(Hans Van Baalen je prezident ALDE.)

(A kde p. Zemanovi asi nějak nedošlo jak p. Putin vlastně podivně vypadá když hlásá něco co dělá dojem jako by se znásilňování holky mužem mělo v Rusku za normální - jakože homosexualitu se v Rusku dětem propagovat nesmí ale heterosexuální sexuální otroctví v Rusku asi běžně představované jako by se jednalo o velký ideál.)

0 hlasů

Pan Babiš pogratuloval a jasně řekl, že na svých názorech nic nemění a podporuje dále pana Zemana s jasnými názory. Dále co řekl, že by měl voličům lépe vysvětlit, že nesměruje na východ. Logické, jasné a trefné.. Jinak pan Drahoš je bezesporu perfektní rétor a má vynikající vystupování, ale chybí mu to hlavní, politická historie. politiku se bude učit a nemá vybudované vztahy s politiky ani v ČR a ani v zahraničí, takže jeho přínos bude pak pro ČR v prvním období malý. Navíc ČR potřebuje silnou osobnost, která se bude schopná postavit v EU a říct svůj názor nebo chceme dopadnout jako v Německu, kdy na hodně místech lidi po 20:00 na ulici nenajdete? Já tedy ne? Je moc dobře , že hnutí ANO vyzvalo svoje voliře k volbě pana Miloše zemana a ti nezklamou .Volte prezidenta ne vlastizrádce , jak jednoduché a prosté

0 hlasů

Tak, tak, nevolte vlastizrádce. Zeman se běham posledních 20 let stal nepřítelem této země, ruským rezidentem, ochráncem STBáků a komunistů a čínským patolízalem. Je nejvyšší čas, aby se nad ním zavřela voda.

1 hlas

Výborná volba,jen aby ještě voliči ANO vyjádřili podporu Miloši Zemanovi,jinak zde bude strašit,jako premier Kalousek a to by byla opět hrůzovláda.Lidi jděte volit a volte Zemana!!!

0 hlasů

"V kandidátské pozici ho jednomyslně potvrdil výbor hnutí" - tedy, musím přiznat, to jsem nečekal.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov