Volební program
ANO odkrylo karty: automatický 2. pilíř, daně, veřejné práce

22.09.2013 13:45 Původní zpráva

UVNITŘ ANKETA. Hnutí ANO miliardáře Andreje Babiše má konečně svůj volební program. Na Facebooku ho zveřejnil jeho kandidát Jiří Zlatuška. Píše se v něm mimo jiné o automatickém členství ve druhém pilíři důchodového systému, snížení sazby DPH na potraviny, veřejných pracích pro nezaměstnané nebo zvýšení počtu pracovních míst v rezortu zemědělství.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Haraším (6 hlasů) 22.09.2013 16:01

    veřejné práce u Babiše v továrnách, automatický pilíř. nižší DPH na...

  • Jacques Clouseau (5 hlasů) 22.09.2013 15:06

    Dlouho ho média odstrkovala a ignorovala,tak si je koupil, nikoli...

  • Jan Skalský (2 hlasy) 22.09.2013 19:28

    Mne by zajímalo, kolik dává Babiš Stropnickému, Komárkovi atd. za...

  • občan občan (2 hlasy) 22.09.2013 20:51

    Babiš?bla bla bla...jen další oblbovák kterejch tu bylo od reveluce...

  • malo1 malo1 (1 hlas) 22.09.2013 21:55

    Neviděl bych to tak černě pane Nováku.(:-

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Paní Brožová, pro vás je oddělení důchodového účtu od státního rozpočtu totéž jako 2. pilíř penzijní reformy, tedy spoření v soukromých penzijních fondech? Jestli ano, tak byste neměla psát takové články a věnovat se raději něčemu jinému.
Píše se v programu ANO "o automatickém členství ve druhém pilíři důchodového systému", nebo že, "prosadí zavedení separátního důchodového účtu mimo státní rozpočet"? To není totéž. Nastudujte si to.

0 hlasů

Babiš?bla bla bla...jen další oblbovák kterejch tu bylo od reveluce jejej..se nedá ani spočítat.....prdím na všechny oblbováky a volím už jen komouše...a ty národe nebud slepej a vol je taky .čest -------------------------------------------------- - --

2 hlasy

Mne by zajímalo, kolik dává Babiš Stropnickému, Komárkovi atd. za strašení na bilboardech. Musí to být hodně, když se dal koupit Komárek, který Babiše mnohokrát poplival....

2 hlasy

Komárek? Nevěřím. Ten se vlísal, nikdo ho přesvědčovat nemusel.

0 hlasů

veřejné práce u Babiše v továrnách, automatický pilíř. nižší DPH na Babišovy potraviny a zvýšení počtu pracovníků v Babišově zemědělství, jj, to jsou přesně ty Babišovy dobroty, co se daly očekávat.

6 hlasů

POKUD CR PRICHAZI ROCNE KVULI SPATNEMU VYBERU DANI O 110 MLD. JSME BEZ SCHODKU A DEFICITU VEREJNYCH FINANCI A STALE ZADLUZENEJSI A TO JESTE UMYSLNE NEUMIME CERPAT DOTACE Z EU A BYLI BYCHOM NEJLEPE FUNGUJICI STAT A NEJVYSPELEJSI NA SVETE NEJENOM V EVROPE NA UROVNI MAJSTRSTIK SVYCARSKA A NEMECKA TAM TO FUNGUJE, JSOU ZDE PRECIZNI A UMI VYBIRAT SPRAVEDLIVE DANE, JENOMZE NEMECKO, RAKOUSKO A SVYCARSKO A USA SI NA NAS MASTI KAPSY JAKE MAME PRODEJNE ZKORUMPOVANE POLITIKY

0 hlasů

Dlouho ho média odstrkovala a ignorovala,tak si je koupil, nikoli podplatil. Takže bude vše (i stát) řídit majetnicky a efektivně ke splnění účelu - vlastnímu prospěchu.
Jinak figury typu Berlusconiho, sobecké, trapné, neomalené, s omezeným rozhledem, ničeho se neštítící, ale schopné si vše koupit nebo podplatit, imponují a stmelí k podpoře jen stejně odpudivé charaktery, a proto jsou zcela oprávněné obavy, aby tu tenhle "prasečkář" neuspěl tak, jak se to na dlouhou dobu podařilo tomu v Itálii.
Zbývá jen koupit ten zadlužený Baníček, vyměnit ty "šmatlaly s mičudou" za nakoupenou importovanou kvalitu z evropských soutěží a podpora "gambrinusujícího lidu" je nadlouho zaručena.

5 hlasů

No a co? Není to nakonec lepší, než nekonečně marné pokusy o demokratické koalice? Pokud máte zdejší lid za gambrinusově méněcenný, tak tím spíš potřebuje nějakého vůdce. I kdyby se Babiš českým Berlusconim stal, čemuž nevěřím, pořád tu bude významná část jeho nevoličů. Mě se Babiš líbí, klidně bych mu to hodil, kdybych si nevěděl s volbou rady.

0 hlasů

charakteristické pro ANO je,že se člověk jejich program dozví dříve z novin než z jejich webu
daňové zvýhodnění zaměstnavatelů četsvých absolventů

-majetková přiznání všech veřejných činitelů

-zavedení registračních pokladen,omezení exekucí a lichvy

0 hlasů

Podle, Zlatušky je to jejich předvolební strategie.

0 hlasů

Babišův pravicový program je kromě 2. důchodového pilíře velice podobný s levicovému programu sociální demokracie. Že by to naznačovalo příští koalici?

0 hlasů

Není divu, když ČSSD je v podstatě pravicová strana. Jen její retardovanější voliči to ještě nevědí...

0 hlasů

Neviděl bych to tak černě pane Nováku.(:-

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov