Koaliční partner
ANO se rozpadne, ovládají ho kmotři, uvedl Sobotka. Babiš zuří

24.02.2014 12:25 Aktualizováno 24.02. 17:52

Hnutí ANO v Praze začali podle šéfa sociální demokracie Bohuslava Sobotky postupně ovládat zkompromitovaní bývalí členové ODS a TOP 09 napojení na kmotry. Premiér, podle něhož se ANO v budoucnosti rozpadne, to napsal v souvislosti se změnami ve vedení ANO v Praze. Předsedkyní pražského ANO se v pátek stala místostarostka desáté městské části Radmila Kleslová, která byla donedávna členkou sociální demokracie.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Svatopluk Šťukavec (12 hlasů) 24.02.2014 12:43

    ANO možná ovládají kmotři,není to jisté,ale socany ovládají kreténi a...

  • daniel Pink (7 hlasů) 24.02.2014 12:52

    kral kretenu JUDR Marecek Benda ti da za pravdu

  • Pavel Kmoníček (7 hlasů) 24.02.2014 13:04

    Pinku,ona ta Kleslová je z ODS,TOP 09 nebo z KSČ či ČSSD?

  • Jan Pisár (7 hlasů) 24.02.2014 14:35

    To by se ta slavná soc.dem. musela rozpadat den co den. Těch kmotrů,...

  • daniel Pink (5 hlasů) 24.02.2014 12:51

    pravicove media ejekuluji z kazdeho problemku v nove nadejne...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nepište bláboly !
Proč by měl Babiš zuřit ?
Bohouška v této zemi nebere nikdo vážně a většina se nad jeho erudovanými výroky,starého praktika narozeného v parlamentu, jen ušklíbne ...

0 hlasů

To je jako reklama na facebook, aby si tam i každé dítě zapsalo i sebemenší maličkost aby když se někdy o něco bude ucházet náhodou neměl co by se dalo považovat za minulost temnou anebo podezřelou?

0 hlasů

Jestli je to pravda, tak pro Boha kdy už to bude

0 hlasů

komunistéí a estébáci ve všech stranách, jako nástroj použijí i republiku, když car zavelí..jede se do Soči...pozve se vrah Janukovič ... cokoliv

0 hlasů

V článku píší:
"Kleslová se ale hájí podobně jako šéf ANO Andrej Babiš tím, že byla v evidenci rozvědky vedena nevědomě."

Prý jakýsi Lex Babiš (Bureš) a on to je i Lex Kleslová (Lia), Lex Filip (Falmer), Lex Paroubek (Roko), Lex Kavan (Kato), Lex Exner (Vrba, Izák), Lex ........
To tu opravdu není nikdo normální a slušný, co by chtěl dělat normální a slušnou politiku? Tedy člověk bez komunistické, potažmo StBácké minulosti?

2 hlasy

V hlavním proudu jich bohužel moc nebude ...

3 hlasy

Babiš tedy můj kůň rozhodně není, ale pokud " ... požádal o pomoc v situaci, kdy mu pražské ANO začali postupně ovládat zkompromitovaní bývalí členové ODS či TOP 09" je si toho vědom a situci se snaží řešit. Z toho by jste se pane premiére možná měl spíše poučit.

1 hlas

Možná máte pravdu, ale někdo prý, že máte temnou minulost a potažmo se, myslím, v ČR neguje vše s čím jste spojen, čímž se dokonce dostáváme v k věcem jako že "negace pravdivého výroku znamená nepravdivý výrok a potažmo že výrok je lží".

Poněkud vážnějc, kritérium "temné minulosti" zní jako by mělo být v zájmu každé osoby aby například StB o něm měla nehledě co svazek, což mi osobně zní poněkud hrozně i nebýt toho, že prý i p.Babiš má minulost nejasnou a, dámy a pánové, on se chce soudit.

0 hlasů

Však, já jsem to celé nesledoval. Možná už dávno dostal to lustrační osvědčení atd. nebo podobně....

0 hlasů

To se nam to vybarvuje :)))))))......Pak pomaha uz jen lhani jako zachrana brzda :)))

1 hlas

Nevím jestli jsou kmotři v ANO, ale v ČSSD jsou určitě, podobně jako v ODS a TOP 09.

2 hlasy

Politickou stranu ANO (všimněte si, že nepapuškuju slovo "hnutí" jako novináři) ovládá jen jeden kmotr, ten největší v této republice :-) Dál už tam pak rejděj akorát jeho kámoši stbáci. Myslím, že by se to rozpadnout nemuselo, je to zájmová skupina, která moc dobře ví, co chce a moc dobře za tím umí jít. Jestli to něco je dobro pro své voliče a nebo další hromadění již tak dost velkého majetku hlavního kmotra, to ukáže čas, to já nevím.

3 hlasy

To se snažíte o nějaký druh věštění, máte nutkání si tak nějak prostě plivnout, vymejšlíte si tak nějak v nějakém Vašém domnělému plánu ohledně voleb, anebo vycházíte z něčeho skutečnou stranou toho, že jste slyšel jakže se to tam něco jmenuje?

0 hlasů

Proboha, lidičky, je to všechno jenom divadlo, je potřeba národ zabavit. Jsou to jenom maňásci, poskakující na drátcích po jevišti. Tak si kvůli jejich šplechtům o pravici/levici a rádobykomickým grimasám nenadávejte, jsme na tom všichni stejně.

0 hlasů

Tak oni ti zlodeji jsou nakonec jen vymysleni ? :)))

1 hlas

To by se ta slavná soc.dem. musela rozpadat den co den. Těch kmotrů, kmotříčků a jejich pohůnků co vlezli do té Sobotkovy partaje. Avšak jak se má strana klidně rozpadat, jestliže se tam kmotři vzájemně vyvražďují?! České Palermo - Chomutov budiž nám zářným příkladem. To opravdu má kdo psát o jiných hnutích. Jeho vlastní partaj se kmotry jen hemží. Takové spolčení kmotrů, jako je v ČSSD se hned tak nevidí. Hejtman Hašek ještě poslední slovo neřekl. Prej se má ten Hašek sejít s panem Sobotkou. Při zhruba třiceti funkcích a postech páně Haškově se nedivme, že termíny se dohadují přes média. Jak to má chudák zvládat? Navíc si přibral ten jihomoravský filuta ještě lhaní v televizi. To víte, další dobře placená funkce, kvůli které to lhaní vlastně bylo. Že do ANO vlezou kmotři, to se dalo čekat. Podivnější by bylo, kdyby to nenastalo. Neklesejme na duchu, ještě je tady co uzmout a přihrát si do vlastní kapsy. Kdyby tomu tak nebylo, kmotři by odešli jinam. Při Sobotkovi s máslem na hlavě, které si přinesl z dřívějška, se jim tady bude opravdu líbit. Premiérův současný úkol dne zřejmě zní, ať zhyne konkurenční kmotrovská banda. Na tu je nutné upozornit. Pak je větší šance, že kmotři spolčení se sociální demokracií zůstanou v klidu.

7 hlasů

Značka TOP09 v komunálních volbách zatím nijak nezářila, a ODS míří ke dnu. V komunálních volbách se s ANO rádi svezou různí "nezávislí" a odpadlici od ODS a TOP09. Tam byla vždy spousta lidí, kterým šlo především o koryta.

1 hlas

pravicove media ejekuluji z kazdeho problemku v nove nadejne koalici-kazdopadne to bude lepsi seskupeni nez humus ODSTOPLIDEM

5 hlasů

Za to ty ejekuluješ jen při pohledu na popravu nepřátel režimu v kldr. Od té doby, co ti svrhli janukovyče, už nemáš v evropě nic, z čeho bys ejekuloval, leda snad z foldyny a křečka s falbrem, ale to je chabá náhražka.

3 hlasy

ANO možná ovládají kmotři,není to jisté,ale socany ovládají kreténi a to jisté je.

12 hlasů

kral kretenu JUDR Marecek Benda ti da za pravdu

7 hlasů

Ruzove blaboly....

4 hlasy

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Pinku,ona ta Kleslová je z ODS,TOP 09 nebo z KSČ či ČSSD?

7 hlasů

A on ten Pink neodpoví a neodpoví.

2 hlasy

Ten nikdy neodpoví. Pouze vykřikne heslo a zmizí...

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov