Svár pokračuje
Babiš: Být Němeček z hnutí ANO, ve vládě by skončil

07.11.2014 18:29

Resort zdravotnictví funguje špatně a pokud by byl jeho šéf z hnutí ANO, ve vládě by skončil, řekl v Bruselu vicepremiér, ministr financí a lídr hnutí Andrej Babiš.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Přímotop (6 hlasů) 07.11.2014 19:58

    "Šnajdroid" - to je ale dobrá trefa :)

  • Tomáš Fuk (3 hlasy) 07.11.2014 23:24

    A když už Babiš tak sleduje ty Reportéry ČT, co říkal na tu reportáž...

  • Tomáš Fuk (3 hlasy) 07.11.2014 23:17

    Že by Babiš potřeboval "svého" ministra zdravotnictví? ...

  • wenzel Trousil (2 hlasy) 07.11.2014 21:16

    Copak se to nedalo cekat kdyz se ze zdravi obyvatel udelal kseft a...

  • Zdeněk Faltys (2 hlasy) 07.11.2014 19:59

    MOJE MOJE MOJE!!!...CO JE TVOJE???.....NAŠE TY KAŠPARE!!!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ať si estébák zamete před vlastním prahem.Ještě neproběhlo odvolání ve věci jeho spolupráce se státní bezpečností.Nebere ohled na sociální demokraty.Nejraději by vyvolal nové volby a potom sebral vše

0 hlasů

A které ministerstvo funguje babišovi? Ani jedno. Tak ať jde příkladem a vyháže ty svoje ministry!!!!

0 hlasů

Když je jím Němeček špatný tak ať tam dají pana kulicha Ludvíka:)))

0 hlasů

Taková náhoda............Útoky na ministra Němečka jsou vždy řešeny ve chvíli, kdy se začne řešit Ministerstvo dopravy a problémy ministra Prachaře. Babiš se v tu chvíli snaží vytvořit dalšího problematického ministra, aby to přinejmenším působilo tak, že nemají problémy jen ministři ANO, ale že těch problémů a méně úspěšných ministrů je víc

1 hlas

Hlavně , že mu funguje ministr dopravy................

1 hlas

Já osobně Babišovi tleskám a držím mu palce. Zatím se mi jeví, že tam skutečně zašťoural v kalných vodách a od Kalouska počínaje až po takového Němečka vidím, že to dělá dobře. Na rozdíl od Nečase a jeho keců o Nagyové která prý dřela jako kobyla a proto ji musel zahrnovat obrovskými odměnami. Věděl, že je to v podstatě sobě "velká domů"

0 hlasů

Karle Musile. Když on ten Němeček tam na to přeléčení sám dobrovolně nechce jí. Babiš mu to jen doporučuje.

0 hlasů

Tak Němeček je od pohledu psychicky nemocný člověk a měl by se skutečně léčit. Kdo ho zná blíže, jenom mi to potvrdí. Jeho činnost při nákupech astronomicky předražených zdravotnických přístrojů se musí vyšetřit a už dávno nad tím žasnul kde kdo. Jak je to možné, že se nakupují přistroje o mnoho milionů předražené než za co je nakupují jiní? Není to podobné jako s těmi předraženými Pandury? Proč je třeba nakupovali Portugalci až o polovinu levněji? Argument, že mi je máme lépe vybavené neberu. Na co je potřebujeme na rozdíl od Portugalců lépe vybavené? Budeme žrát slámu s obilí ale máme pěkně vybavené Pandury? Vzít klacek a ty zazobané politiky s těmito zakázkami vypráskat. Na invalidní vozíček se musí dělat v TV sbírka pro nemocné dítě ale na miliardy za nepotřebné nebo několikanásobně předražené krámy máme.

0 hlasů

A to babiš nevěděl dříve? Proč vytahuje něco, co se stalo před 5 lety? Jako Němcová si teď vzpomněla na korunovační klenoty. Babiš potřebuje MZ, protože si koupil zdrv. zařízení a potřebuje nahrát sobě. K tomu by mu Němeček vadil - chce tam mít svého koně.

0 hlasů

Posíláním vládního kolegy na protialkoholní a psychiatrické léčení překračuje Babiš přípustné meze. Němeček je dobrý ministr a Babišovi asi překáží v jeho soukromých akvizicích ve zdravotnictví. Babiš by se měl spíše starat o svého Prachaře a najít konečně ve svém rezortu ty slibované stamiliardy z daňových úniků. Nějak se mu nedaří přeskakovat z pozice šéfa hospodářského impéria do pozice člena koaliční vlády, takže nějaká psychologická/psychiatrická porada by neškodila spíše jemu.

1 hlas

Až se veřejnost dozví, jak Němeček bačoval v Ostravě a že v tom plynule pokračuje dál, bude jasněji. Ale jisté je, že propásl svou příležitost mlčet a nevířit fekálie, vnichž vězí po krk.

0 hlasů

Je jedině dobře, že pan Němeček sociální demokrat.Estébák a soudruh Babiš je už moc drzý

1 hlas

Stát je nejlepší hospodář, řídí-li jej nejlepší lidé.

0 hlasů

Jediný smysl privatizace byl vytvoření majetkem stratifikované společnosti, nikoliv efektivita sama, ta byla použita jako záminka, vábnička, která se časem obrací ve svůj opak a už jím zústane, dokud nedojde ke katarzi z důvodu přílišného pnutí mezi vrstvami společnosti.

0 hlasů

Poprivatizační superchaos je extravýživné bahníčko pro mafiány všeho druhu. 7 z 10ti poradců, byznysmenů, náměstků a odborníků, co berou za kliky ministrům jsou zástupci té či oné regionální nebo odborové mafie. Jak jinak to chcete řešit, než konsolidací všech těch pseudosoupeřících gaunergangů ve státem vlastněné a spravované organizace?

0 hlasů

A když už Babiš tak sleduje ty Reportéry ČT, co říkal na tu reportáž o kšeftech s obilím mezi Správou státních hmotných rezerv a jistou firnou, patřící pod Agrofert?

3 hlasy

Že by Babiš potřeboval "svého" ministra zdravotnictví?
http://www.novinky.cz/ekonomika/352881-babis-pokracuje-ve-skupovani-reprodukcnich-klinik.html

3 hlasy

Nač tolik povyku? Rezort zdravotnictví funguje z prdele už pětadvacet let, tak proč za to posílat kamkoliv posledního z celé řady zdravotnickoministerských mamlasů? Stačí se podívat na tu smečku, která to vykonávala http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_ministr%C5%AF_zdravotnictv%C3%AD_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky Jeden lepší, než druhý, každý spáchal něco, co se dodnes nenapravilo.

1 hlas

Copak se to nedalo cekat kdyz se ze zdravi obyvatel udelal kseft a kdyz uz i Media ovladaji krom cizaku i cesti Oligarchove?

2 hlasy

No,já jsem to tady psal už hodně dávno o těch předražených přístrojích v Ostravě.Bylo to i v pořadu Reportéři ČT.Mě spíše zajímá,že když se o tom ví,dokonce televize má jasné důkazy (jinak by s tím nemohla jít ven),tak jakto že s tím nic kompetentní nedělají?A to není jen ostravská nemocnice,to se děje určitě všude.Nějaké nakupování přez prostředníky by se mělo úplně zrušit a vše co přez ně bylo nekoupeno,podrobit tvrdému forenznímu auditu,to by vyšly najevo věci.Zdravotníci kvičí jak prasata,že se ruší poplatky,ale že je zdravotnictví černá díra je jasné.To se jim to staví baráky a kryté bazény u nich ze státního,potažmo z peněz plátců zdravotního pojištění.Ani by nemuseli zavádět úsporná opatření,stačilo by nekrást a ještě by zbylo na splácení státního dluhu.

0 hlasů

MOJE MOJE MOJE!!!...CO JE TVOJE???.....NAŠE TY KAŠPARE!!!

2 hlasy

"Šnajdroid" - to je ale dobrá trefa :)

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov