Ministrův pohled
Babiš: Nesouhlasíme s rozdělením Ukrajiny

06.03.2015 11:45

UVNITŘ ANKETA. Česká republika nesouhlasí s rozdělením Ukrajiny na dvě země, sama si v roce 1938 prošla podobnou zkušeností, míní vicepremiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaroslav Staněk (16 hlasů) 06.03.2015 11:52

    A co, Andrej, rozdělení Srbska, kterému USáci ukradli Kosovo, to bylo...

  • jarda novák (15 hlasů) 06.03.2015 12:11

    Babiš nezná dějiny. Hitler sebral ČSR historické území, pohraničí...

  • Darja Hubáčková (12 hlasů) 06.03.2015 11:53

    No jo, co by asi tak Babiš po návštěvě amerického velvyslance měl...

  • Marseille - (11 hlasů) 06.03.2015 12:07

    Babiš je stejná loutka američanů, jako Kalousek. Osobně se děsím...

  • Koloman Usedon (11 hlasů) 06.03.2015 12:39

    To je z tvý zasraný hlavy nebo jsi někde četl, že Donbas chce být...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

kgbák skáče jak pániček píská. Včera jinak, dneska jinak, zítra jinak

0 hlasů

Babišův názor je v této otázce naprosto irelevantní.

1 hlas

Soudruh Babiš a jeho firma za této situace vzkvétá a proto mu to vyhovuje. Synek nomenklaturních rodičů - ,,kádrová rezerva,, bude dojit náš stát vesele dál.

1 hlas

LIDI KDO Z VAS NECHCE UMIRAT ZA KOKOTY???

http://www.petice24.com/americkou_armadu_na_naem_uzemi_nechceme

0 hlasů

Je dobře, že se umí postavit hradní partičce Lukoilských rusofilů.

0 hlasů

Všechno ví, všechno zná. - Jako brouk Pytlík.

1 hlas

Babiši, můžete nesouhlasit, ale vás, nebo vlády ČR se na to nikdo nebude ptát. Ptal se někdo Srbska, když jim za pomoci "humanitárního" bombardování hnUSÁky bylo ukradeno Kosovo? Jenomže tentokráte je situace jiná, nyní by museli východní Ukrajinu hnUSÁci "humanitárně" bombardovat pro udržení celistvosti a to si v blízkosti Ruska nedovolí a tak je jenom na místních obyvatelích, jestli chtějí žít pod fašistickou vládou z Kyjeva, nebo jestli si budou vládnout sami. Nevím z jakého důvodu podporujete prolhaného grázla, který v případě Libye prohlásil, že svět by měl zasáhnout, když vláda použije vojsko proti vlastnímu lidu, ale v případě Ukrajiny tento darebák otočil svůj výrok na hlavu a prohlásil, že při protivládní vzpouře má stát právo použít vojsko k udržení pořádku. Podle tohoto grázla je zřejmé, že je v právu ten, kdo kope za hnUSÁky.

1 hlas

Asi chyběl v hodině dějepisu a vidí to také slovenskýma očima. K odtržení českých pohraničních území, Němci zvaných Sudety, by nedošlo, nebýt zrady Francie a Anglie. Shodou náhod tytéž dva státy , s Německem v jiné roli, v Minsku zaručily Ukrajině celistvost, což může být ovšem i federace. Sudeťáci z 97% chtěli připojení k Německu, což není případ východní Ukrajiny. Hitler chtěl Sudety připojit k jeho říši, ale to Rusko nechce. A Slovensko - tam už v době Mnichova sílily snahy o osamostatnění, které se uskutečnily v r.1939, pak částečně v r.1968 a nakonec úspěšně v r,1989 a Češi jim v tom nikdy nebránili.

0 hlasů

Ukrajina by měla přejít pod Rusko celá. Je to obrovské, chudé a rozvrácené území. Má-li na něj někdo doplácet, ať je to raději Rusko.

Jakmile se Ukrajina přidá k "volnému trhu EU", konkurence zlikviduje poslední zbytky tamního hospodářství. Ukrajinci samozřejmě budou chtít o to víc peněz. EU jim je dá a "naši" politici budou poslušně přitakávat. Nezaplatí to však ze svého, ani z peněz miliardářů jako je Babiš nebo Kellner. Zaplatí to nedobrovolně daňoví poplatníci. Hlavně zaměstnanci a ostatní chudí lidé, kteří nemohou využívat daňových rájů.

Fandit prozápadní Ukrajině proto může jenom masochista.

1 hlas

Ještě bys, Bureši, mohl znovu slepit Československo a Jugoslávii.

1 hlas

A já nesouhlasím s rozdělením Rakouska - Uherska

1 hlas

Po návštěvě velvyslance USA v Babišových novinách najednou změnil Babiš svoji "politickou" rétoriku.

6 hlasů

To je ale komediant, zase mu přtáhli loutko-ovládací provázky. A co rozdělení Českoslovanska v roce 1993 - to je taky špatně? Nebo je to dobře/špatně jen jak se to hodí?

5 hlasů

Česká republika nesouhlasí? Mělo tam být Agrofert nesouhlasí. Pořád mi není jasné, který typ lidí toho estébaka volil. Jen žvaní o tom, jak on je geniální a všechno zařídí. A jediné co kdy zařídil byla podvodná privatizace chemického průmyslu, na které zbohatl.

10 hlasů

Pane Bureš držte hubu,bonzáku.

5 hlasů

Oproti roku 1938 je rozdíl v tom, že čeští Němci chtěli opravdu připojit k Německu. Kdežto do rusácké zóny svrabu a bídy se nechce ani těm východním Ukrajincům. Aby Putler vyrobil nějaké ty "opolčence" musí tam posílat nejen soudruhy z Moskvy, ale i Burjaty a Čečence. Nojo, na nacistický originál nemá a mít nebude.

0 hlasů

To je z tvý zasraný hlavy nebo jsi někde četl, že Donbas chce být součástí těch, co je vraždí?

11 hlasů

vezmi si ten brom, zklidní tě to a nebudeš mít nutkání prezentovat tady bludy

6 hlasů

Babiš nezná dějiny. Hitler sebral ČSR historické území, pohraničí zvané "Sudety". To Krym a Novorusko nikdy nebylo Ukrajinou ale součástí Ruska (tak jako "Sudety" součástí ČSR), Ukrajině ho "věnovali" až bolševičtí diktátoři 1922/1954, takže pokud příměr - nyní se Krym vrátil do Ruska , tak jako "Sudety" do ČSR a přejme i lidem v Novorusku, aby si sami vybrali svůj osud.

15 hlasů

Sudeťákům nikdo nezakazoval mluvit německy, na Václaváku jich nikdo stovku nepostřílel, nikdo je nevraždil jako v Oděse, ani jsme na ně neposlali armádu!
Ještě perlička Landsmanšaft má ve stanovách sebeurčení pro národy, tak to neberme východním Ukrajincům!

9 hlasů

Hele další znalec historie. je zábavnej, ale ještě to není úplně ono.. Radši ať nám pro obveselení napíše něco o tom, že na Ukrajině nebojují ruští vojáci, že v rusku mají zlatej rubl a že ten boeing nesestřelili rusáci.

1 hlas

fakta jsou fakta. U tebe pozoruju, že máš opakovaně nutkání se exhibovat jako nenávistný fanatický hlupák. Bohužel to nejde léčit, ale třeba brom na zklidnění do čaje by ti od toho nutkání mohl ulevit.

9 hlasů

Babiš je stejná loutka američanů, jako Kalousek. Osobně se děsím toho, že tak velké procento lidí nevidí, co je zač a je ochotno ho volit.

11 hlasů

babiš je normální karierista a kam vítr tam plášť. Kdyby byl dál CCCP, tak leze soudruhům v Moskvě do zadku.

6 hlasů

ANO Babiši jen tak dál- vraťte placení do nemocnic, napadejte Rusko a hlavně naznačujte možné spojení s TOP... levicový zpitomělí voliči vám to ve volbách spočítají.

8 hlasů

No jo, co by asi tak Babiš po návštěvě amerického velvyslance měl říkat, že.
A jinak, vážení, ti co to nemáte v hlavě vymyté naší mediální žumpou, tak podepisujte, ať agenti CIA vidí:-), že tady cizí armádu nechceme.
http://www.petice24.com/signatures/americkou_armadu_na_naem_uzemi_nechceme/

12 hlasů

A co, Andrej, rozdělení Srbska, kterému USáci ukradli Kosovo, to bylo v rychtyku ? Proč by se nemohla rozpadnout podělaná a nekultivovaná Ukrajina, když se mohlo rozpadnout kultivované Československo ? A když mohlo o samostatnosti na Anglii hlasovat Skotsko, má na to samé právo i východ Ukrajiny. Vy, havloidi, jste svým účelovým pokrytectvím vyloženě trapní.

16 hlasů

Jojo, Srbsko je hezkej příklad země, kde měli obyvatelé ten geniální nápad kamarádit se s rusákama. Můžou být rádi, že přišli jenom o Kosovo, kde kromě záplavy Albánců není nic. Jiní ruští kámoši, jako Libye nebo Irák dopadli mnohem hůř.
Ale srovnání se Skotskem dost kulhá, požadvek na samostatnost Skotska nepřijeli z Moskvy vyhlašovat Girkin s Borodajem a ve Skotsku taky nejsou rusácký tanky..

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov