Televize Barrandov
Babiš v Duelu Jaromíra Soukupa SPECIÁL: Pravda je na mé straně. Vyhraju!

21.11.2018 23:55 Původní zpráva

UVNITŘ ANKETA. Ve speciálním dílu politicko-diskusního pořadu televize Barrandov Duel Jaromíra Soukupa hovořil moderátor a generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup s premiérem vlády a lídrem hnutí ANO Andrejem Babišem. V pořadu se řešila aktuální politická situace, tedy nejen kauza premiérovy farmy Čapí hnízdo, ale také vláda a páteční hlasování o vyslovení nedůvěry.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Dluhoslav Henex (16 hlasů) 22.11.2018 00:05

    Babiš si mne získal. Nevolil jsem ho, ale budu. Je to dobrý hospodář....

  • František Mach (11 hlasů) 22.11.2018 00:15

    Opozice organizuje a provádí s manipulovanými občany lynč na Babiše....

  • Emanuel Bacigala (8 hlasů) 22.11.2018 10:21

    Babiš je starý zbabělý komunista, který chodí pouze do servilních...

  • Ludek Polak (7 hlasů) 22.11.2018 00:36

    Je dobry hospodar, hlavne pro sebe. V dobe konjuktury bych si ale...

  • Josef Dobeš (7 hlasů) 22.11.2018 09:51

    Babiš je bezesporu nejlepší předseda vlády, kterého měla Česká...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bacigala,ty jseš kandidát na kok.ta roku.

0 hlasů

Oni si ti "invegistatici" ze Seznamu mysleli, že si mohou ve Švajcu dovolit to, co si můžou dovolit v té naší žumpě, zvané Česká republika. Doufám, že jim tamní orgány činné v trestním řízení pořádně natrhnou prd...l, v případě Slonkové něco pr.deli blízké.... Už vidím demokrata Kalouska, jak řve o svobodě slova tak, že mu panty v té jeho odporné a lživé tlamě vyskočí !!!!!!

0 hlasů

V červnu společnost Imoba z koncernu Agrofert vrátila 50 miliónů korun, které v minulosti získala jako dotaci na projekt Čapí hnízdo = přiznání podvodu.

3 hlasy

Ohledně pana premiéra Babiše. Vzkaz pro jeho kritiky : Nejdříve je nutné zamést si před svým vlastním prahem, tak se do toho dejte a tady zbytečně nekecejte :-)
P.S Závist je fakt hrozná vlastnost !!!

2 hlasy

Tak přísahal na zdraví svých dětí. Buď se mu Bůh pomstil a obě děti zešílely, nebo je to kamufláž. I tak se to dá vyložit. Že se rouhal.

4 hlasy

Přečtěte si lék.zprávu z r.2015 a potom krafejte,kravko:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sokujici-DOKUMENT-Ja-jsem-Obama-Hlasil-pri-prevozu-do-blazince-syn-Andreje-Babise-560464?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

0 hlasů

Parlamentní listy? Si děláš prd.l, bejku. Máš potuchu, kdo píše do parlamentek? Málo informací na té pastvě.

1 hlas

Soničko pusť si svoji oblíbenou čt,půjč si od tatínka anální kolík a užívej večera.Ten kolík dej zase na noc taťkovi..

0 hlasů

Na jedné straně evidentně ekonomicky úspěšný Andrej Babiš, na straně druhé vožralej Kalousek a fašizující pražská kavárna. Neúspěšní a zoufalí frustráti nenávidící úspěšného manažera. To je vožralej Kalousek a pražská kavárna.

7 hlasů

Ta pražská kavárna, to je nejhorší.

0 hlasů

Kecáš zase bludy, trolle.

5 hlasů

Ke je Babiš ml. a proč již 6.den po návštěvě otce s ním není možný jakýkoliv kontakt, ani policie, když zřejmě odmítl přečíst takové prohlášení jako jeho matka a setrval na stanovisku, že na Krymu byl proti své vůli?

1 hlas

Babiš je starý zbabělý komunista, který chodí pouze do servilních médií, která mu pochlebují a nekladou nepříjemné otázky.

8 hlasů

Já p.Babišovi věřím a slibuji na zdraví a život svých dětí pokud by někdy v budoucnu oněmocněli duševně odveze je můj dobrý kamarád řidič na Krym a tam je předá do péče cizí ženy na 14dní.

6 hlasů

Tebe ty kravko měli dávno odvézt na lůžkové oddělení psychiatrie.A přednostně dát klecové lůžko

3 hlasy

Tak tak ale jedině na Krym tam jsou nejlepší psych.lékaři a péče!!

6 hlasů

Nejdřív si ale musíš vyléčit hnisavý výtok,aby jsi nezamořila celý Krym,ju?Podívej,Slonková má už zakázaný vstup do Švýcarska,měla podobný problém

2 hlasy

Zalez Putinovi do pr…. a zůstaň tam alespoň do velikonoc, osle

5 hlasů

Emane,Emánku jdi laskavě do prdele

0 hlasů

Přesně tak, Babiš je vítěz soutěže Otec roku 2018

6 hlasů

Bacigalo, ty seš zase vítězem soutěže hňup roku.

0 hlasů

Babiš je bezesporu nejlepší předseda vlády, kterého měla Česká republika o začátku. Nevytahuje se, neslibuje neuskutečnitelné a pracuje - pro lidi republiky, ne pro sebe ( to nemá zapotřebí)

To ovšem nemůže opozice a zejména TOP09 a ODS(ostatní jsou jen jakési kejhající husy, která jsou tak trochu před odchodem do zapomnění) vydržet, protože jaksi si myslí - nebo si myslí, že ostatní lidé v republice si musí myslet totéž - že je tou "jedinou spravedlivou", což nám již dokázala svým jednáním, když byla u vlády - nakonec tomu dala korunu Klausova amnestie, když skončil své prezidentování.
Za to vše by chtěla ODS být lidem zbožňována a tak soptí vztekem, že tomu tak není. Kalousek jí v tom pomáhá vymýšlet z ústraní podrazy.
ODS a ostatní se bojí jako čert kříže předčasných voleb, dobře vědí, že by pravděpodobně s účastí v parlamentu skončily TOP09, Starostové, , možná i ČSSD a ČSL. Ostatně ČSL je stranou, která kde byla ve vláděi, tam vládla padla. Naštěstí je dnes v opozici.
Ovšem ta hraná suverénost a sebevychvalování, namyšlenost a opovrhování jiným názorem je pro ODS charakteristické již od doby, kdy tam předsedal Klaus - ostatně - jaký pán, takový krám!
Žádný konkrétní program, jen směsice ekonomických nesmyslů a zaklínání se "Liberální" demokracií (co to vlastně je?) a to si ODS myslí, že to bude lidem zcela jasné, věrohodné a nadšeně zvolí stranu, kázající nesmysly na první pohled.
ČSSD ostatně taky zabředla to politických nesmyslů a personálií a pravděpodobně dříve nebo později v politice skončí.
Divím se Pirátům, divím se jim, jak skáčí na špek straně, plné starých krokodýlů - nakonec to dopadne s nimi asi tak jako přátelství domorodců s krokodýly,- maso krokodýli sežerou a kůži nechají ležet. Ostatně je nepochopitelné, proč strana mladých lidí s radikálními názory se paktuje se stranou, plnou konzervativních dědků, kteří ji k lizu stejně nepustí a opovrhuje Okamurou a ANO, které jsou ji názorově nejblíž. Vypadá pak jako strana mladých , nerozumných dětí, kterým stačí bonbónek ke stěstí. Kdo je časem bude volit, až Piráti ztratí lesk bojovnost mládí? Noví mladí to nebudou, pro ně to budou rovněž již jen krokodýlové a starší jimi pohrdají již dnes.
Strana kritiků všeho a předkládání nesmyslných požadavků nemá dlouhou životnost. Živit se jen křikem - "S trestné stíhaným předsedou vlády nikdy" se hodně podobá jiné straně, které její vůdčí heslo znělo a viselo na každém rohu " S SSSR na věčné časy" a ten kdo k tomu nedodal "a nikdy jinak!" byl zatracen a poslán do pekel. Mimochodem. co říká ODS? No přece "S liberální demokracií navždy a nikdy jinak!!" Tak trochu (dost) podobné...... Nezdá se vám to taky? A dá se tomu vůbec věřit?

7 hlasů

Porovnávat heslo " S SSSR na věčné časy" s heslem "S trestné stíhaným předsedou vlády nikdy" je pitomost. První po nás chtělo abychom milovali své okupanty, to druhé je o rovné páteři. Pokud toto nechápete, tak zanechte vší naděje - jste nenávratně poškozen.

4 hlasy

Když budu posuzovat konání vlády, viditelnost premiera na schůzkách v Bruselu, kdy hovoří s Macronem, Merkelovou, Junckerem,Kurzem, tak musím říci, že něco pozitivního pro ČR dělá.
Ohraná story Čapího hnízda je akce neschopných, anebo "schopných všeho".
V současném vedení stran není alternativa !!!!
Petr Fiala ?- sličný s hezkou pěšinkou, hlava prázdná
Jiří Pospíšil ?- bude radši sedět v EU parlamentu za hezký peníz, jak ukázal v Praze.
Mirda Kalousek - exhibicionista a dlouhodobý parlamentní škůdce - jedina pronesená pravda - jsem
Hamáček by na to asi měl , ale je v blbé straně
Ostatní nekomentuji

7 hlasů

Demo-bloku to nějak nevychází a tak se snažili. Ani s reportáži Slonkové.
Babiš zásadně nepochybil ani v kauze „Čapí hnízdo“. Zpráva OLAF
je dnes v tichosti zapomenuta, protože neurčitě vlastně konstatuje jediné :
„… z pohledu EU k ničemu zásadnímu nedošlo, a pokud Babiš porušil
české zákony, vyřiďte si to doma a nás do toho netahejte. My máme svých
starostí dost!“. Babiše do EU napráskal zdroj z nejdůvěryhodnějších, anonym!
V Česku to sice není moc ve veřejném zájmu, ale v zájmu opozice.

0 hlasů

Když si vzpomenu,jaké prasárny udělal s amnestiemi Havel,Klaus,možná by bylo od věci,kdyby Zeman tenhle tyátr ukončil milostí a zastavením tr.stíhání.Oproti předchozím podvodům s amnestiemi,by to byl jen slabý odvar.Konečně by byl klid od těch bláznů z Demobloku

6 hlasů

Prostě pan Babiš je úspěšný premiér a to Demožumpa neodpouští.V mediích nějak zapadla slova Hamáčka z tiskovky,že poslanci z Demožumpy za ním a jinými socany lezou s prosíkem ,aby vládu podrželi.Proč?Že by měli panický strach z předčasných voleb?Konečně by se sněmovna vyčistila.Zoufalí topáci už ,jak dál,Kaalousek opět prohrál-jako vždy.Bbaiš tohle s přehledem ustojí a bude o mnoho silnější!

6 hlasů

moc se tesim na volby, kde budou za oranzady dienstbier, pochve a zaanalek :-))))))))

4 hlasy

Opozice organizuje a provádí s manipulovanými občany lynč na Babiše. Oni jej už odsoudili a neštítí se i napadat jeho rodinu, chovají se jako hyeny. Dejme Babišovi šanci a rozhodovat by měli soudy a ne ulice.

11 hlasů

Babiš si mne získal. Nevolil jsem ho, ale budu. Je to dobrý hospodář. Na rozdíl od toho stupidního a vožralého hulváta z TOP 009 a zdivočelé pražské kavárny, padákového smrtihlava Kalouska.

16 hlasů

Je dobry hospodar, hlavne pro sebe. V dobe konjuktury bych si ale hospodareni pro stat predstavoval jinak. Ale spousta lidi uvazuje jako Vy. Mysli si, ze za tu vseobecnou celosvetovou konjukturu muze Babis. Jiste s Vami souhlasim, ze MK je sprosty hulvat a opilec, ale vedl MF v dobe krize, coz nebyl zrovna med a celkem jsme to prestali. Jo a ty padaky, fakt si myslite, ze v CR zije tolik navrhovatelu padaku, ze si muzeme vybirat treba z deseti lidi? Ten kontrakt vyhral clovek, ktery navrhoval padaky pro radu tymu ve svete, ale to asi slyest nikdo moc nechce, ze. Pral bych CR I sobe nezavislost soudu a policie. Snad se nekdy dozvime, jak to doopravdy bylo.

7 hlasů

S těmi padáky je to samozřejmě blbost, ty jsou v pořádku a dodnes se používají. Jsou pouze nevhodné pro výsadek z 1km, jsou to řiditelná křídla, brácha na tom uletěl 25km. Kalousek akorát přihrál ten kšeft lidoveckému bratrovi...

1 hlas

Dekuji za odpoved. Pokud vim, tak ten clovek, jakysi architekt na padaky byl asi nejlepsi, co mame, ale fakt nejsem expert na padaky.

0 hlasů

" V dobe konjuktury bych si ale hospodareni pro stat predstavoval jinak." A to jak, vážený kritiku, kdybyste to uměl? Raději se naučte psát česky, ne spatlaninou v QUERTY. Jakou vůbec dostáváte známku z češtiny? A z jaké školy? Doufám, že ne z nějaké té "od Plzně"-

0 hlasů

Kdybych byl takovy borec, tak bych nedelal co delam, ale delal bych ministra financi. Jen mi ten deficit pripada prilis velky a investice do budoucnosti prilis male. Alespon tak tomu rozpoctu zhruba rozumim, ale nejsem expert na sestavovani statniho rozpoctu a to mozna Vy ano, prominte. Z CJ jsem mival 1-2 na gymnaziu, pisu na ang. klavesnici a nechce se mi to prehazovat. Pokud Vas chybeni diakritiky urazi, mate moznost to necist.

0 hlasů

Nechte toho plivání, Dobeši. Nemáte na to abyste psal něco, co má hlavu a patu, smiřte se s tím.

5 hlasů

tak si jdi tim kalouskopadakem skocit, jinak jsi jenom ubohej bolsevickej lhar.
ale to uz asi vis :-))))))

jinak nejlepsi ministr financi na svete kalda nas zadluzil uplne ze vsech nejvic. a to vsem sliboval obrovsky rust. asi byl zrovna v deliriu :-)))))))

7 hlasů

vidim, ze jste zrejme expert na padaky a pravdepodobne jste ten kontrakt nevyhral Vy. No treba priste. Nektere veci maji dopad az za radu let, nevim, do jake miry to tehdejsi zadluzeni vede k nynejsi prosperite. 5 let je velmi kratka doba, dost me treba zdesilo,, ze pokud udelame zmeny v system vzdelavani novych pedagogu, bude efekt videt za 20 let. To same asi plati I ve zdravotnictvi. Ale jinak souhlasim s tim nize napsanym, mel asi kolem sebe sikovne lidi. Nekdy je dobre jen neprekazet. To intrikovani mu jde ale fakt dobre....Ten soucasny soudruh ale odhazuje kosti pod stul a jak vidim zde, tak rada lidi je rada chyta a pripada jim to dost.

0 hlasů

Pokud ses zadlužil, zadlužil jsi se sám. Kalousek v době krize dělal co mohl. A byl oceněn, což všichni ví. Teď je najednou špatný? Protože nějaký estébák rozhazuje drobečky a pro sebe hrabe miliony?

4 hlasy

Samozřejmě, že dělal co mohl, to každý. Bohužel jeho schopnosti nejsou až tak veliké. To v intrikování je mistr, to se musí nechat...

1 hlas

Je vidět, jak jsi těmi demagogy z TOPky a STaNu i ODS zmanipulovanej (???podplacenej???) a píšeš bludy.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov