Cesta do Ženevy
Babišova exmanželka: Už nás neobtěžujte, nemáme soukromí

18.11.2018 20:33 Aktualizováno 18.11. 20:46

Andrej Babiš mladší a jeho matka už pochopili, jak je novináři zneužili, uvedl premiér Andrej Babiš po sobotním setkání se svým synem. Uvedl, že si povídali a hráli šachy. Beata Babišová označila v televizi Nova reportáž serveru Seznam Zprávy za útok proti soukromí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Guru Jára (6 hlasů) 18.11.2018 22:37

    Jen,aby se pavlačová fena Slonková a impotentní Kubík ještě...

  • Guru Jára (5 hlasů) 18.11.2018 22:26

    Já nechápu co do teď dělá ČT 24 ? Vůbec to nechápu . Seznam.cz je...

  • o k (5 hlasů) 18.11.2018 20:53

    Maření vyšetřování? Už by ho měli strčit do vazby.

  • daniel Pink (5 hlasů) 18.11.2018 22:29

    desiva štvanice dal pokracuje -prazska zfanatizovane hordy a ct a...

  • Emanuel Bacigala (4 hlasy) 18.11.2018 22:56

    Syn předsedy vlády ČR na okupovaném Krymu + tajemná slečna = žně pro...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nerozumím tomu, proč má nějaký Unger považovat kohokoliv za důležitého svědka. Je to policista, nebo snad st. zástupce? Jestliže ne, pak jim to měl oznámit a ne organizovat nechutnou štvanici na nemocnéko člověka. Zeman má pravdu, žumpa je pro tyto hyeny slabé slovo, až lichotka.

1 hlas

Soukromá očka jsou zajímavá tak akorát v nějakém filmu. V reálném životě jsou to fízlové a nikdo je nemá rád. Pracují za úplatu a jsou schopni všeho. Takže na fízlech a "novinářích" Slonková + Kubík není nic obdivuhodného, fízlují a poznatky používají do svých spekulativních článků plných výmyslů, polopravd a záměrných lží...

1 hlas

Všechno to jsou takové podivné spekulace Seznamu. Kdyby chtěl Babiš synka totálně vyřadit, tak ho nechá zavřít do nějakého soukromého švýcarského psychiatrického sanatoria, kde ho totálně oblbnou medikamenty a nikdo se k němu nedostane. Rozhodně by ho nenechal bydlet v nějakém volně přístupném bytě...

1 hlas

to je ale spina.
bakalovo pohunci obtezuji nemocne, aby neco vyhrabali na babise.
takovej humus nebyli ani bolsevici :-)))))

1 hlas

Syn předsedy vlády ČR na okupovaném Krymu + tajemná slečna = žně pro KGB. Začínám se obávat, že tato vláda nebude nadále dělat rozhodnutí ve prospěch občanů České republiky!!!!!

4 hlasy

Dalsi zajimavou vec prohlasil Babis v rozhovoru na TV Nova.
Rekl tam, ze Protopopov nema ceske obcanstvi a proto nemuze nikam ven z CR. Tzn. ze je to cistokrevny Rusak. Asi byl nasazeny na premiera CR.
Andrej se vlastne priznal, ze v tom jede s ruskymi tajnymi sluzbami. To je opravdu hnus.

2 hlasy

To jsem tam nezaslechla, ale žije tady od 10ti let, manželka češka (slovenka?). Myslím, že švýcarského občana může doprovázet kdy chce a kam chce. Bez povolení S+K-

0 hlasů

Jistě... To že má nějaký Rus povolení k pobytu v ČR ještě neznamená, že může do celého šengenu. Proto vzal mladého na Krym, tam může. Vše ostatní jsou jen tvoje výmysly a lži...

1 hlas

Pozor! Guru Jarovi prasknul mocak:-)

0 hlasů

Jen,aby se pavlačová fena Slonková a impotentní Kubík ještě nedivili,až to vezme do ruky švýcarská justice......Potřebovali mimo to řádně přes držku,až by jim praskl močák hnusům

6 hlasů

Dalsi zajimavou vec prohlasil Babis v rozhovoru na TV Nova.
Rekl tam, ze Protopopov nema ceske obcanstvi a proto nemuze nikam ven z CR. Tzn. ze je to cistokrevny Rusak. Asi byl nasazeny na premiera CR.

1 hlas

desiva štvanice dal pokracuje -prazska zfanatizovane hordy a ct a SEZNAM dal terorizuji jinak smyslejici obcany a zde na TYDNU se clovek musi pousmat a zaroven poblejt nad Kalouskovym komsomolcem pn pn

5 hlasů

Ten magor pn pn je čistokrevný retard,nemá na něj cenu vůbec reagovat,postižený smrad

2 hlasy

pn pn je stejný magor, jako Halík, akorát v opačném gardu. Oba jsou trolové jak vyšití, mají i podobný slovník... :-)))

0 hlasů

za nej se stydi i jeho soukmenovci --je k pobaveni pro vsecjny strany ----nastesti

1 hlas

To jako kdyby se Moravce pořád dokola někdo ptal proč je teplej.Vracíme se do padesátých let. Tenkrát také pořádali hon na lidi a pověsili Slánského.

3 hlasy

Kdyby Novotný nepověsil Slánského, tak by Slánský pověsil Novotného...

0 hlasů

Přesně vystiženo, až na to, že Slánský byl fanatický bolševik a v rámci vnitrostranického boje o moc ho pověsili jeho šikovnější spolustraníci. Chcete tím říci, že za "honem" na Bureše stojí jiní bolševici a StBáci?

3 hlasy

Škoda, že mohu dát pouze jeden bodík. :-)))))

1 hlas

Ve Švýcarsku zřejmě rodina nesledovala co se tady odehrává a tak těm dvěma českým novinářským "hyenám" zcela důvěřovala.Ale ONI hned na počátku jim novinářsky zalhali, že si tajně nahrávají!!!
Jistěže pan Babbiš ml.mluví jinak než jeho zdravá matka. Vždyť ON je psychicky nemocný a ta jeho choroba se vyznačuje také tím, že ON si myslí že má pravdu a tak to říká jak si myslí, přičemž skutečnost je jiná. Odborní lékaři tuto vlastnost nemocných přeci v TV několikrát zmiňovali,že si žije ve své pravdě. Ale Pospíšil a Moravec z čt24 a politici DEMO bloku pořád melou své,jak kdyby se na tom domluvili. Ale spíš to vypovídá o jejich hlouposti. A Slonková s Kubíkem pro svoji slávu a Bakalovi peníze udělá všechno!!!

3 hlasy

Mas pravdu. Ty jsi taky trop na hlavu:-)

1 hlas

Dalsi zajimavou vec prohlasil Babis v rozhovoru na TV Nova.
Rekl tam, ze Protopopov nema ceske obcanstvi a proto nemuze nikam ven z CR. Tzn. ze je to cistokrevny Rusak. Asi byl nasazeny na premiera CR.

2 hlasy

" Ředitel divize zpravodajství serveru Seznam Zprávy Jakub Unger "
-.-
Ungr by měl být ve vězení a zbaven možnosti se setkávat se svými rodiči, ženou a potomky,
protože zakázal Babišovi a jehp synovi a bývalé ženě stýkat se.
-.-Horší je. že Ungr -tedy soukromá osoba, objednává, požaduje a podřizuje si činnost státních zástupců. Co Ungra k tomu opravňuje ???

3 hlasy

Já nechápu co do teď dělá ČT 24 ? Vůbec to nechápu . Seznam.cz je soukromá televize , která patří Slonkové . Co ČT 24 , která je státní televize placená koncesionáři , rozebírá situaci soukromé televize a z toho co se tam mluví vlastně podporuje Slonkovou a Kubíka. Pokud by ČT 24 byla televize soukromá , prosím - ale toto? To je skutečně hon , odporný hon a dělat z Kubíka hrdinu a ze Slonkové ... nemám pro to slov. Je to něco odporného a ČT 24 by neměla být placena koncesionáři , z nichž má velká část na současnou situaci úplně jiný názor , než nějaký Remunda, Slonková a Kubík. Hnus.

5 hlasů

Kvalitní masáž od STBáka Bureše. Dalo se to očekávat.

3 hlasy

Tak Vám ti testuji Cibuli a ona funguje i bez proxy. No to se iT oddělení prohne v zádech! :-)))

Jinak co? Zavřít někoho jenom proto, že jedna bába povídala rohypnolové nesmysly?

1 hlas

To je teď Babiš st. který do toho tahá svou bývalou, ne?

Jakože, pokud Babiš ml. nebyl zbaven svéprávnosti, tak i pokud si paní Babišová zmíněné opravdu takto myslí (a ne nějaké například, že nátlak ohledně např. výživnému), ona není právní zástupce dospělého svéprávního Babiše ml.

3 hlasy

Maření vyšetřování? Už by ho měli strčit do vazby.

5 hlasů

I ty troubo!Asi za co?Leda,že ti nezvýší soc.dávky!

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov