Předseda KDU-ČSL
Bělobrádek v Duelu Jaromíra Soukupa: Drahoš předsedou Senátu? Nechme se překvapit

11.10.2018 23:22 Původní zpráva

Generální ředitel Jaromír Soukup si tentokrát do svého pořadu Duel Jaromíra Soukupa pozval předsedu KDU-ČSL Pavla Bělobrádka. Ústředním tématem se staly nejen víkendové komunální volby, ale také volby do Senátu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Josef Dobeš (1 hlas) 12.10.2018 09:54

    Připomínky nejen k Duelu ale i k Aréně: No, čeká nás za pár let...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Posledních 80 min. do konce senátních voleb. Snad se v Náchodě lidi zmobilizovali a vzpomněli si na všechny prasárny tohohle černoanálnickýho šmejda. Tahle zrzavá odrůda člověka co si nakradla z církevní zlodějiny a taky trochu přiškrábla z prasečáku, by měla jít konečně se živit bprací a né oblbováním občanů za obrovský peníze.

0 hlasů

Připomínky nejen k Duelu ale i k Aréně:

No, čeká nás za pár let doba plná překvapení - Drahoš, který zatím váhá, do kterého klubu by měl vstoupit - jedno jaký ten klub má politický program, hlavně, aby pomohl Drahošovi dostat nějakou dobře placenou funkci, nejlépe prezidenẗa republiky. Když ho lidi jednou poslali kamsi, zkusí to jistě podruhé, konkurentů bude míň.
Bělobrádek? No, ten snad doufá, že zařídí, aby republika se dostala na úroveň Vatïkánu a papež se přestěhoval do Brna nebo do okolí blízkého Bělobrádkovi.... No a politika téměř neviditelné ČSL? Možná snížení daní a z jistě vyššího výnosu pak přidání matkám a penzistům i církvím.. Možné je všechno, já si ještě pamatuji, jak nadšeně spolupracovala ČSL s KSČ po roce 1948 (měla dokonce stále opilého kněze Plojhara jako ministra (tuším že zdravotníctví) v poúnorové vládě, stejně jako po roce 1945, 1969 i 1989. Jen ti ministři se nějak tak nějak měnili.
Více mne mrzí, že Soukup se moderováním stále více blíží Moravcovi i jiným VDP z ČT - jakmile někdo z hostů, pokud není z pravice, začne "nevhodně" mluvit, okamžitě mu skočí do řeči a po dlouhém proslovu převede řeč na tu "správnou" kolej. Pochopitelně, že taky předá slovo tomu "správnému" hostu.

Takže jsme se v oněch dvou pořadech sice několikrát dozvěděli, jak je Babiš špinavý a jak to" Ta" vláda i on sám neumí a nic nedělá již 5 let, ale co budou pozvaní hosté dělat v komunální politice, o tom ani slovíčko nepadlo. Jen bláboly a těch bylo dost a dost - jako obvykle.
Taky doba vysílání pořadů je velice vhodně volena - snad aby děti neslyšely, jak rodiče nadávají.

Závěrem tedy - mohly by to být velice zajímavé pořady, kdyby..... ale bohužel jaksi nejsou. Takže, pane Soukupe, nechte brouka žít a hosty bez přerušování mluvit. Třeba jim vymezte dobu jejich vstupu a pak jim vezměte slovo a třeba je krátce "sprdněte" - je to jejich pořad, oni ho svými řečni tvoří - dejte na stůl témata a když bude host mimo thema kecat o veverkách, tak mu řeč přerušte - ale až potom, co o těch veverkách začne vážně a dlouze mluvit.
Taky bych se přimlouval o přesunutí vysílací doby do doby vysílání jiných "důležitých" a vousatých politických pořadů "spřátelénými" televizemi, tedy na rozumnou večerní dobu.. Alespoň by se ukázalo, jak dalece jsou pořady pro lidi zajímavé.

1 hlas

Další donašeč StB ve vrcholové funkci státu? Je vidět,že udělat pomocí čistých lustráků své dobré spolupracovníky spícími agenty se tehdy špičkám státní policie vyplatilo.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov