Billboardy na podporu Klause zadal exzaměstnanec Hradu

22.11.2009 10:30 Původní zpráva

UVNITŘ ANKETA. Místopředseda Mladých konzervativců, který zorganizoval tajemnou billboardovou kampaň na podporu Václava Klause, byl donedávna zaměstnancem hradní kanceláře. A Mladí konzervativci jej vyškrtli ze svých řad.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • svatava (312 hlasů) 22.11.2009 10:58

    Jediný Klaus se zastal českých zájmů při schvalování lisabonské...

  • nero (282 hlasů) 22.11.2009 11:00

    Pane prezidente, stojíme za vámi. Nenechte se otravovat přihlouplými...

  • Tonda (246 hlasů) 22.11.2009 11:20

    kdyby byla přímá volba, vyhrál by zase Klaus

  • jana (229 hlasů) 22.11.2009 10:59

    Ať žije Klaus!

  • julda (197 hlasů) 22.11.2009 10:56

    Na kongresu ODS se ukazuje, že Topol je venkovskej křikloun

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Rudý včera,modrý dnes, to je zloděj z ODS!!!!!!

20 hlasů

V jeho případě jde jen o vlastní prospěch a zájmy,protože CHUCPE se jinak chovat nemůže.

14 hlasů

Nejenom, ze si tech par zoufalcu Klausovcu tiskne plakaty, oni si tu i naklikavaji hlasy. Opravdu ubohe.

51 hlasů

Václave, stojíme za Tebou. Ve frontě, máme špičatý boty.

30 hlasů

Je celkem jedno, kdo tu kampaň objednal, nebo zaplatil, ale není jedno, že ji pan prezident okamžitě neodmítl a neukončil. Nikým nevolené občanské sdružení, jehož jméno by cedil mezi zuby, kdyby bylo jeho oponentem, mu možná prokázalo medvědí službu. Nechce se mi věřit, že by byl pan prezident tak hloupý, nebo zaslepený, že by si v roce 2009 liboval v kampani srovnatelné jen s nejortodoxnějšími komunistickými režimy. Neviděli jsme to ani za Husáka, naposledy snad v Číně, Korei, a pozor: v SSSR! Kdybych byl příznivcem V.K., poprosil bych ho, aby tu zrůdnost nechal odstranit, kdybych byl jeho odpůrcem, byl by to pro mne zásadní argument. Jsem ale jen neutrální občan, tak mám pouze strach z té gradace...

50 hlasů

KTERÝPAK S U P E R B O L Š E V I K NÁM TO TU ZASE NEPOVOLUJE DISKUSI ?????????????? KDOPAK SI PŘEJE CESTU ZPĚT ZA OSTNATÉ DRÁTY ??????????????? TOTO TAJEMSTVÍ SE NIDKY NEDOZVÍME !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!! AŤ ŽIJE NOVÁ "STB" !!!!

24 hlasů

Běž se osprchovat, ale hodně studenou vodou

28 hlasů

TAK DLOUHO NÁM BOLŠEVICI RADILI ZA OSTNATÝMI DRÁTY KAM JÍT, AŽ SE SAMI STALI KAPITALISTY A VYKRADLI NAŠIM POTOMKŮM IPB !!!! SOUDRUHU, NEZLOB SE, JÁ SE TVOU RADOU ŘÍDIT ____ N E B U D U !!!!

46 hlasů

Ano ano je to pravda ře p.Lupoměský má blízko k hradu i Klausovi,na fotce jsou vidět ještě mokré vlasy jak před chvíli vylezl z klausova zadku.I proto se tá jeho partaj jmenuje ODP-obč.dem.prdel.

26 hlasů

Ano, ano, vážení modří soudruzi, naše strana musí ukázat nerozbornou jednotu a semknutost pod již osvědčeným vedením strany a vyjádřit jasný souhlas s programem příští desetiletky. Z naší strany musíme důsledně vymýtit každý pokus revizionistů a oportunistů o rozvrácení naší jednoty, síly a neochvějné snahy o opětovné dosažení koryt a rozchvácení toho, co k rozchvácení ještě zbylo, a důsledného zametení stop pod vedením spolehlivého soudruha Langera a jeho kolektivu imperialistické práce. Vzhůru za dalšími úspěchy pod vedením našeho modrého praporečníka, soudruha Topolánka. Kupředu, pravá, zpátky ni krok! S naším milovaným vedením na věčné časy a nikdy jinak! Závěry našeho sjezdu splníme beze zbytku.

41 hlasů

Paní svobodová je kapánek mimo mísu. Zkuste se pořádně podívat, kdo to za Václavem vlastně stojí? Není to náhodoun Mědvěděv s PutineM!!!

49 hlasů

To už tu za Klause kdysi bylo, když nějaké mrtvé duše financovaly ODS . Teď už přes nějakého výkuka financují přímo jeho ? ! ?

95 hlasů

Václave, já za vámi naštěstí nestojím, jako ten mlíčňák na fotce a kdybych náhodou stál, tak bych se pořádně rozběhl !

76 hlasů

to David, domnívám se, že by za vámi byla celkem slušná fronta vámi ;-)

31 hlasů

Dneska jsem viděl moc hezkej nápis na tý reklamě, "Václave, my za tebou nestojíme, a taky jsme slyšeli, že ti dávno nestojí."

17 hlasů

ASI MLADEJ DOSTAL PO RODICICH MAJETEK PO RETRIBUCNICH SOUDECH... APROPOS, RADEJI PROJEVTE COURAGE, ZE EU VEDOU POHROBCI A GENETICTI NASLEDNICI IG.-FARBEN, JAK TO VLONI NAZNACIL PROF. MATHIAS RATH V OBECNIM DOME.... SHALOM... VY HUGENOTI.....

15 hlasů

Tak přece se předseda Občanské demokratické perspektivy Jan Lupoměský přiznal,že úhradu bilbordové kampaně s V.Klausem hradilo velvyslanectví Ruska v Praze a prezidentova kancelář.To znamená,že část,asi 3 miliony bylo hrazeno z peněz daňových poplatníků.Jinak řečeno,Klaus si za peníze nás všech,objednal popularizaci své osoby.A k tomu si vzal na pomoc své "lízaly řití".

68 hlasů

no ty jsi korunovanej :-) hlavně si naklikej hlasy, sysle

50 hlasů

DŮLEŽITÉ JE, ŽE ODS SE PROZATÍM BEZ ZAVÁHÁNÍ VYROVNALA S BÉÉMOVOU PRAGOCENTRICKOU MAFIÍ !!!! ____ VYHRÁNO ALE NEMÁ, PROTOŽE KLAUS SE NEVZDÁ MYŠLENKY HLADKÉHO VLÁDNUTÍ VELKÉ KOALICE, KTERÁ BY SMĚŘOVALA ZPĚT DO NÁRUČE OKUPANTSKÉHO RUSKA A BÉÉM ZA PODPORY PODNIKATELŮ NESCHOPNÝCH PROSPEROVAT BEZ STÁTNÍCH INJEKCÍ BUDE DÁL USILOVAT O PRAGOCENTRICKÉ OVLÁDNUTÍ ČESKA, ABY SE SPOLEČNĚ PAROUBKEM ZMOCNILI I PENĚZ PATŘÍCÍCH NAŠIM POTOMKŮM (DALŠÍM ZADLUŽOVÁNÍM STÁTU) !!!! ____ NEBEZPEČÍ RUDÉHO MORU A DALŠÍCH RUDÝCH BILIONŮ STÁTNÍHO DLUHU STÁLE TRVÁ !!!! BUDE PODLE MNE ZÁLEŽET NA VOLIČÍCH, ZDA A CO POCHOPÍ !!!!

64 hlasů

co to máte, dá se to léčit? Hlavně že umíte klikat

30 hlasů

GRATULUJI K ARGUMENTACI !!!! OPRAVDU SVĚLÉ, SOUDRUHU HODNOTITELI !!!!

29 hlasů

Nic nového.Tak tohle hrdinství už bylo, a mám dojem, že se to jmenovalo Hitlerjugen.

96 hlasů

hm hm hmm... a já celou dobu myslel, že to byl Jakl

65 hlasů

Když tento mladý muž tak obdivuje papá Klause, proč na 17. nezajistil více profesionálních tleskačů a vyvolávačů při kladení kytic u onoho památníčku na Národní - toho pískotu, ten ostudný úprk....(:-D)

57 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

To známe z westernů - je tedy SPRÁVNÉ, aby občané podporovali svého šerifa... ;o))

22 hlasů

ODS je v křeči po odchodu Klause

76 hlasů

Nedivím se, že někdo obdivuje Klause a nechá mu vylepit plakáty - Klaus má své obdivovatele a když mají peníze, tak co?!

59 hlasů

Klaus je stary podvodnik a tato diskuse je jen dalsi dukaz.

79 hlasů

vajgle,měl by jste se zašlápnout a nebo se podívat do zrcadla.

45 hlasů

Urážet prezidenta je trestné, ale v anonymní diskusi je každej hrdinou, že?

66 hlasů

...zapomněl ses v bolševické době, jinochu!

49 hlasů

to bylo trestné za vás, za komančů.

26 hlasů

ty jsi taky máslo :D

24 hlasů

Klaus má podporu 70% lidí, takže nějaké snahy o diskreditaci jsou směšný.........

98 hlasů

také nevím, kde jste vzal ty procenta, ale v tom případě je 70% Čechů blbých.

53 hlasů

Češko,myslím,že vy nejste jen blbá,ale ta nejblbější.Vy různí chytrolíni si o sobě myslíte,jak jste dokonalí,ale stačí si přečíst vaše výplody a normální člověk je v obraze.

23 hlasů

Hlavne, ze ty umis diskutovat inteligente.

21 hlasů

nemyslím si, že jsem dokonalá... v tom je právě rozdíl mezi mnou a Vámi a mnou a Klausem....bohužel v této diskusi nemůžu používat normální logické argumenty a jsem nucena je formulovat do normálního obrazu přítomných diskutujících.... tudíž se snižuji k úrovni přítomných diskutujících a používám slovo "blbý" Za to se omlouvám. Jste teď v obraze? :o)

40 hlasů

Češko,vy vážně myslíte,že umíte věcně diskutovat a argumentovat?Omyl,vy jenom ventilujete svoji zlobu,proč ne,je to beztrestné a hlavně anonymní.Zkuste to někde veřejně,na nějakém shromáždění,to by asi nebylo to pravé ořechové,že?Jak vůbec můžete být tak arogantní,že nazýváte lidi blbci,nebo pitomci?Kam se řadíte vy sama?

39 hlasů

Kde berete ta procenta? Jediný pravdivý údaj je, že většina českého národa jsou pitomci. Stejně jako na této diskuzi.

26 hlasů

Baryk jun. je asi stejný jako Češka,jen by mě zajímalo,do které kategorie se zařadí,70% jsou blbci a 70%pitomci.Možná jsou obojí.

15 hlasů

Ty jsi nejspíš pes Baryk. Protože Čech by nikdy neřekl,že většina Čechů jsou pitomci.

22 hlasů

Češi, kteří podporují Klause jsou pitomci. Vždyť peníze nemůžou ovládat společnost, to ví každý inteligentní člověk.

52 hlasů

si myslím,že by nás neměla urazit slova té pofiderní Češky.Zajímalo by mě,jak přišla na to,že je inteligentní,dle vyjadřování by o tom mohl jeden pochybovat.

50 hlasů

kdyby byla přímá volba, vyhrál by zase Klaus

246 hlasů

ne, vyhrál by karel Gott

33 hlasů

No a co.

19 hlasů

Pane prezidente, stojíme za vámi. Nenechte se otravovat přihlouplými kritiky!

282 hlasů

My naklikávači, podvodníci, zloději, grázlové, šizuňkové a syčáci stojíme při vás. Nám prachy taky nesmrdí.

59 hlasů

Ať žije Klaus!

229 hlasů

ale ani o vterinu dele

31 hlasů

= Ať žije diktátor! koukám, že jsou Češi úplně mimo - chtějí se asi vrátit do Ruska! Že jim tu volná ruka trhu rozkrádá peníze daňových poplatníků a že Klaus vetuje jeden potřebný zákon za druhým, to jim asi nevadí. Ať žije blbost lidských mas!

50 hlasů

Proč nejdete jinam,kde je lépe?

19 hlasů

souhlas

42 hlasů

Jediný Klaus se zastal českých zájmů při schvalování lisabonské smlouvy.

312 hlasů

Asi myslite ruske zajmy?

53 hlasů

ŠKODA, ŽE SE N I K D O NEPTÁ PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!? PROČ !?!?

29 hlasů

českých zájmů? můžete definovat? mé zájmy totiž docela poškodil!

65 hlasů

madam, napřed si dejte studenou sprchu a pak se důkladně zamyslete nad pojmem "české zájmy"...doufám, že jimi nemyslíte "ČR - nová ruská gubernie", jak to myslí práve papá Klaus?

16 hlasů

České zájmy proti Sudeťákům byla jen prostoduchá záminka, o ty nešlo a jít nemohlo, jen jim tím zapomenutým udělal reklamu. Podařilo se mu jen vyjmout ČR z Listiny základních práv a pak musel couvnout a podepsat, jinak by jej byli zbavili úřadu za pohrdání parlamentem a Ústavním soudem. Klaus těžce Čr a český národ poškodil, tak si teď udělal výlet do Latinské Ameriky..

50 hlasů

Můj ty Tondo kolenatej,to jte někde vyčetl,bnebo vám to někdo nakukal?

18 hlasů

Prostoduchý jsi ty.

19 hlasů

Na kongresu ODS se ukazuje, že Topol je venkovskej křikloun

197 hlasů

Proč místo Klause,který měl přirozenou autoritu mezi členy ODS i voliči,musí teď být předsedou ODS blábolící blb z Horní dolní Ostravy. Asi by delegáti měli Mirka uvolnit a nebránit mu ve slibné kariéře maskota v zahradě Berlusconiho vily.

28 hlasů

Klaus je dobrý prezident.

134 hlasů

Asi tak dobrý, jako Husák. Spíš horší.

73 hlasů

Klaus říkal, že jeho kniha je zadarmo, já na ni makám půl dne - ale nekoupím si ji, čtu lepší...cenzurovanou...název CLUB BILDERBERG...

23 hlasů

Co je na těch bilboardech tajemného? Mnohem tajemnější mi připadá kampaň ODS - Řešení místo strašení. Vždyť ani sami nevedí co mají dělat...

123 hlasů

Cokoli ODSáci nebo jejich příznivci podnikají, to vždycky páchne křiváctvím a špínou. Ovšem v tomto konkrétním případě se pan prezident kupodivu neohradil - uhádnete proč?

70 hlasů

Diano zalez!Vy akorát všichni,kteří vidí na p.Klausovi jen to špatné,mu nesaháte ani po kotníky,tady se naparujete,ale do očí by jste ty svoje bláboly asi neřekli nikomu,koho pomlouváte a to anonymně a beztrestně.Proč jste se tak nenaváželi do bolševika?to jste byl každý zalezlý a drželi jste hubu a krok.Na prvního Máje jste šli hlasitě volat,ať žije KSČ.Teď můžete kydat špínu,tak se v tom vyžíváte,že ano,vy chudáci.

41 hlasů

Už se zjistilo, kde byla Zubovová na smert nemocná když probíhala fraška alá volba prezidenta ? Bylo to v době, kdy ještě její dcera byla děsná kámoška s ženatým exposlancem ODS ....kdyby to udělala u soukromníka a na kkontrole ji nezastihli doma, letí na hodinu....my si všecko NAKOUPÍME..my kapitalisti máme své VŠ , soukromá média, průzkumy i výsledky voleb..vy dřete, my tunelujem a nakupujem...http://louze.blog.cz/0809/elitari-z-bilderberg-group-ovladaji-svet

49 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov