Budou zelení žádat post pro Jacques? Zatím nevědí

03.02.2009 09:00 Původní zpráva

Chtějí, nebo nechtějí zelení mít svého místopředsedu sněmovny? Pár hodin před začátkem jednání to neví ani předseda strany Martin Bursík, ani šéf zelených poslanců Přemysl Rabas. Přitom nejde o málo: místopředseda sněmovny má vysoký plat, služební auto a hlavně vysoké postavení. 

Další místopředsedkyně sněmovny? Možná. Poslanci budou po půlroce znovu rozhodovat, jestli funkce vznikne a dostane ji Kateřina Jacques. A sami zelení nejsou schopni dát odpověď na otázku, jestli ještě funkci chtějí a zda pro svoji místopředsedkyni. „Nevím," říkají shodně předseda strany i klubu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Phoenix (95 hlasů) 03.02.2009 09:04

    Nemela nahodou fetka Pajerova sedet za napadeni verejneho cinitele?...

  • petra (84 hlasů) 03.02.2009 11:07

    Pryč s Bursíkem a jeho konkubínou!!!

  • františek dobrota (78 hlasů) 03.02.2009 10:08

    V příštích parlamentních volbách v roce 2010 se konečně zbavíme té...

  • Jo (73 hlasů) 03.02.2009 09:10

    Zaječet před policajtem a mít nadosmrti vystaráno. Čím je...

  • Karel (67 hlasů) 03.02.2009 09:10

    Klidně bych si u nás na sídlišti kupoval v TRAFICE Týden a Sparty od...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pro béčko ODS v čele s Bursíkem je vidět, že by bylo třeba na své čtyři poslance a pět míst ve vládě ještě získat místo místopředsedkyně PS pro Kateřinu Au. To je skutečně úspěšná strana. Ještě by to chtělo nějaké voliče. To už je ale horší, spíš nejhorší.

43 hlasů

Co se do ní navážíte bolšouni?Zelení jsou tam aspoň k něčemu.

36 hlasů

Post dalšího místopředsedy sněmovny pro stranu Zelených? Osobně to vůbec nevidím jako rozumný krok a už vůbec ne jako vzorný příklad pro voliče, když se v současné chvíli v našich médiích skloňuje slovo krize...neráčilo by se Zeléné panstvo, prosím trošku mírnit v poměru svých požadavků versus procentní zastoupení ve Sněmovně? Na to, že jsem cca 6 let zpátky tuto stranu volil, si to docela začínám vyčítat.Dostali tehdy tuším cca 3% a tím i finanční zhodnocení hlasů, které jim svým způsobem pomohlo k tomu, aby se v posledních volbách dostali do sněmovny.Myslím, že 6 poslanců a pár ministerských postů by jim mělo stačit. V mých očích se tato strana již dávno zdiskreditovala.Osobně nezávidím vést panu Bursíkovi tuto stranu (rebelky p.Kuchtová, p.Zubová, p.Jakoubková a z druhé strany třeba zmíněná p.Jacques či mladý rebel a neuvěřitelně aktivní straník M.Stropnický).Osobně tipuji, že pokud budou pokračovat tímto trendem, tak se s nimi po dalších volbách již ve sněmovně nesetkáme. Jediný, kdo se mi svým vystupováním zamlouvá z osob vystupujících zpoza křídel Zelených je v tuto chvíli pouze p.Schwarzenberg.A to je z mého pohledu žalostně málo na stranu, která si teď žádá pro sebe post dalšího místopředsedy sněmovny. Osobně budu radši hlasovat pro vyexpedování p.Jacques do Bruselu na lukrativní post europoslance.Ovšem o tom naštěstí případně rozhodnou voliči a ne politici či grémium Zelených. Aspoň, že tak. Vzkaz straně Zelených : "Možná je na čase se vrátít na Zem."

43 hlasů

nevěřte prolhanému systému požadujte revoluci na www.ceska-vlada.cz se přidejte k revoluci

35 hlasů

Ale no tak nebuďte závistiví!!!!!!! Vždyť pro Katušku se přece něco musí najít, aby její děti byly zaopatřené. Bohužel paměť lidí - voličů má jepičí život. A na tom je postavena politika této země.

41 hlasů

Též bych zohlednil fakt, že za Zelené sedí ve vládě Schwarzenberg, pro kterého je hájení zájmů USA přednější a důležitější než hájení zájmů České republiky. A pak, že nejsme Absurdistánem ...!

46 hlasů

Zelení nejprve tvrdili, že se budou velice angažovat proti cizí vojenské přítomnosti na našem území. Sešel se rok s rokem a úplně obrátili, resp. nyní patří k halasným propagátorům bezreferendové okupace části Brd americkým vojskem. Jsou totálně nedůvěryhodní a absolutně zdiskreditovaní.

63 hlasů

Jmenuj - Bursík, Raba, Jacques.. tedy ti přicmrndávači ODS, oni to ovšem pojmenovávají jako politická strategie jak se zelení stanou vítězi voleb a převezmou celou moc.

34 hlasů

Naprostý souhlas s Kamilem, jen bych ještě přidal např. to jejich nesmyslné prosazování biopaliv........, které je v konečném důsledku naprosto neekologické, protože olej dovážíme přes půl zeměkoule z Brazílie, kde drancujeme tropické pralesy......

50 hlasů

Kateřina Jau-Jau by měla především založit nadaci na podporu zmrzačeného policisty Čermáka a sama lozit kanálama !

54 hlasů

Kateřina Jacques je bez funkce. To je opravdu chudinka.

50 hlasů

Pryč s Bursíkem a jeho konkubínou!!!

84 hlasů

Ale nechte je,"zelenou"pakaz jiz nikdo volit nebude(doufam)a tak tem dvema xyndlum Bursikovi i Jacques nezbyde nic jineho,nez zalozit "BORDEL u DVOU ZELENYCH GAUNERU" a budou ve svych aktivitach pokracovat.Kdepak trafika.Trafikantu pujde z vlady,senatu a parlamentu vice nez CR unese a bude moci uzivit.

43 hlasů

celkem chvályhodné myšlenky ochrany přírody a rozumnějšího přístupu člověka k zeměkouli naprosto u nás zdiskreditovala partička vychcánků provázaných gaučovými vztahy a intrikami.Ano, souhlasím s tendencí vytlačit je z politické scény - nevolit je.Oni se sice objeví v jiné partaji,ale už budeme vědět "who is who"

59 hlasů

Pročpak zmizelo z titulku to krásné slovo TRAFIKA? Máte strach? Nebo už se Jacques ozvala? :D

48 hlasů

ano, opravdu to vypadá, jakoby "někdo" autorku článku či redakci kontaktoval a požádal alespoň o výměnu slova trafika za post. Proti trafice se lidé ozvou, slovo post bychom snad my,plebejci, mohli skousnout,že?

44 hlasů

V příštích parlamentních volbách v roce 2010 se konečně zbavíme té nenažrané zelené sebranky a skutečně se těším na ty kecy Bursíka a jeho matrace, že je voliči zřejmě nepochopili....... Naprosto nechutná zelená partička, která pouze maximalizuje svůj osobní prospěch ! ! !

78 hlasů

"Politické diskuse o případném dalším vládním směřování Strany zelených jsou bezpředmětné bez popsání politických a ekonomických zájmů, které stály u zrodu jejich nedávného vzestupu": http://www.cdk.cz/rp/clanky/307/neviditelna-strana-opet-na-scene/?PHPSESSID=ebcfd7dd9fee20731ddac2ce663c78c1

43 hlasů

Clovek ktery se stara a je peclivy ke svemu okoli,radne se stara o svou rodinu,pracuje,zije a jedna podle zakona,neni na seznamu tech vyvolenych.Tedy zadna trafika,kdyz prijde o praci.Ale vychcanej hnus zelenej,ktery se pusti pred kamerou svych priznivcu do sarvatky se zakonem je mnoha Cechy milovan a obliben,az do statnich funkci.Kde je moralni cistota volenych statnich organu?Kde je spravedlnost,kde je moralni odpovednost? V bankach a kapsach prohnanych gauneru a lumpu.Jiz tady jednou byli,ale ti horsi prisli po nich.Jiste,ze K.Jacques prisijou trafiku,vzdyt je jejich a zelena barva znamena vzdy hladky prujezd at je poznamenana cimkoliv.Ale pokud je v CR spravedlnost,pak bych videl radeji,aby se takovi zodpovidali u opravdu objektivniho a demokratickeho soudniho senatu.

54 hlasů

..už jenom z toho názvu článku se člověku dělá zle. Trafika pro Jacques je dalším potvrzením toho, že politikům jde jen a jen o uchopení co největšího podílu na moci (jakékoli) a jen a jen o co nejvyšší příjem. Snad aby se politici nehádali, možná by stálo za úvahu vytvořit dalších 200 míst jakýchsi místopředsedů poslanců, aby každý z nich měl ještě další funkci a peníze. Napříč politickým spektrem by to jistě všichně podpořili, na rozdíl od návrhů, které by jim měly snížit jejich platy či alepoň trochu zmenšit jejich poslanecké výhody (jízda MHD zdarma atd).

61 hlasů

Zaječet před policajtem a mít nadosmrti vystaráno. Čím je Kateřina Kubová užitečná?

73 hlasů

Tím, že dává přece příklad mladým ženám, jak se to správně dělá, když je třeba se o sebe postarat. A Cosmopolitan a jeho tlustá šéfredaktorka slintají nad svými skvělými vzory.

34 hlasů

Klidně bych si u nás na sídlišti kupoval v TRAFICE Týden a Sparty od paní Jacques. Ale tady jde asi o nějakou jinou TRAFIKU, že? No, jo. Když už se holt někdo prodere do politiky, už ho politická mafie nenechá ekonomicky padnout na čumák. Komfort musí být zajištěn - až do hrobu. Jó, kdysi vojenští vysloužilci a jiní veteráni dostávali skutečné trafiky. Trafikou novodobých "demokratických" bafuňářů je třeba post velvyslance apod.

67 hlasů

tu zelenou pakáž je třeba nakopat

56 hlasů

Nemela nahodou fetka Pajerova sedet za napadeni verejneho cinitele? Nebo jsou si pred zakonem stale nekteri rovnejsi?

95 hlasů

soudružka, kráčí vstříc světlým zítřkům

50 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov