Bez hranic
Češi nesmí být lhostejní k dění v Evropě, vyzval Telička

26.02.2017 11:30

Česko nesmí být v Evropské unii černý pasažér, členství pro ni má strategický význam. Na sněmu hnutí ANO to řekl místopředseda Evropského parlamentu Pavel Telička, který zároveň kritizoval i vystupování některých českých ministrů na jednáních v Bruselu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Buček (13 hlasů) 26.02.2017 11:48

    Sok, nepřítel a protivník je na západ od našich hranic, konkrétně v...

  • alanalan (12 hlasů) 26.02.2017 12:09

    Ten Telička je mimoň. "Pro ministry za ANO podle Teličky tato...

  • Karel Musil (10 hlasů) 26.02.2017 14:22

    Je dosti zábavné číst, jak tento bývalý komunista a normalizační kádr...

  • Petr Padalík (8 hlasů) 26.02.2017 12:31

    to není Telička,ale Telátko.

  • Jan Bajer (8 hlasů) 26.02.2017 13:56

    O Babišovi dost vypovídá, že nechává takového eurohujera mluvit na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Telicka je stary liny Komous . V EU nikdy nic poradneho nevyjednal , jen zlikvidoval vsechny nase cukrovary a dalsi .

1 hlas

Ja s timhle bolsevickym karieristou nechci mit nic spolecnyho, ale ted ma pravdu. Zadna lhostejnost, ale aktivni odpor je na miste.
Rusodi z EU ve spolupraci s nasi patou kolonou se nam sem snazi nacpat ty "umirnene rucnikare" ktere pro jejich vysoke vzdelani nikdo nechce.
A jestli se politika soucasne EU nekomu tak hrozne libi, muze vesele emigrovat. V Belgii nebo Nemecku ho jako migranta urcite vrele privitaji :-))))))

3 hlasy

*Rudosi

1 hlas

lepsi ubohe EU nez sojuz kagebesnika Putina

0 hlasů

To ano - kdyby byla taková situace.

Jenomže "kagebesnik" nás do žádného sojuzu nechce. Pouze čeští eurohujeři tvrdí že je nutné za každou cenu lízat někomu boty a jiná alternativa není. Je to myšlení sluhů - nesamostatní, neschopní politici se potřebují opřít o cizí moc, aby si udrželi svoje výhody.

2 hlasy

"Češi nesmí být lhostejní k dění v Evropě, vyzval Telička"

Přesně .... je třeba vystoupit z EU !
EU = RVHP II. a stejně blbě dopadne... !

7 hlasů

Je dosti zábavné číst, jak tento bývalý komunista a normalizační kádr na ministerstvu zahraničí dnes poučuje národ z výšin Bruselu.

10 hlasů

O Babišovi dost vypovídá, že nechává takového eurohujera mluvit na sněmu své soukromé strany.

Požadavky Eurosvazu jako je přijímání vetřelců, zakazování zbraní nebo ekologické nesmysly jsou nepřijatelné. Schvalují je pouze vlastizrádci. Eurosvaz nám poslední dobou čím dál víc škodí. Potřebujeme czexit.

8 hlasů

Read my blog to find the ultimate cure for your back pain
http://medicalguru101.com

0 hlasů

Dění v Evropě je přímo úměrné dění v bruseli. Dění v Česku je přímo úměrné rozhodování v bruseli. V bruseli defakto rozhoduje hlavně Německo a tak je možné, že bude další ...exit.

6 hlasů

Pane Teličko, začněte u nás doma....tady máme černých pasažérů až nezdravo, jedou v první třídě, kde je všechno zadarmo a pracující občan je podřadné číslo platné jen u voleb.A třeba i zkuste evropskou unii reformovat, jestli na to máte koule, aby byla ku prospěchu občanům a ne euroúředníkům.Jinak je pro občana jen předmětem vzpomínek na socialistickou buzeraci která šla z východu.A jak se ukazuje byli to opravdu jen břídilové.

4 hlasy

to není Telička,ale Telátko.

8 hlasů

On není telátko, ale megavůl obrovský.

3 hlasy

Telička = "plešatej euHitler"....chce určovat co jeho "čeští soukmenovci" smí či nesmí

6 hlasů

Ten Telička je mimoň. "Pro ministry za ANO podle Teličky tato kritická slova neplatí." bodejť by platila když jenom přikyvují ano, ano, ano. A ty kecy o tom, že si Češi myslí, ze naše bezpečnost končí na hranicích. Češi si nic takového nemyslí, i proto stále navrhují chránit hranice EU. To jsou mimo jiné ty naše návrhy, které EU neslyší a pan Telička, aby mohl ČR kritizovat, tak taky ne. Je to hloupý patolízal EU.

12 hlasů

Sok, nepřítel a protivník je na západ od našich hranic, konkrétně v Bruselu, sídle Evropské unie. Je to totiž eurounijní bolševik, kdo sem neustále cpe legislativu, kterou naprostá většina obyvatel odmítá, a je to eurounijní bolševik, kdo nám hned vzápětí hrozí tresty a postihy, pokud se nepodřídíme. Nemluvě o muslimech a zkažených potravinách, které sem k nám stále dokola takzvaný Západ nacpává.

13 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov