Reakce z EU
Česko chce víc peněz na odhalování ruských dezinformací

13.11.2017 18:30

Česká republika se zasazuje o zvýšení prostředků i počtu lidí, kteří se na evropské úrovni zabývají strategickou komunikací, především směrem k východu, řekl český ministr zahraničí Lubomír Zaorálek. Praha není podle něj v této své snaze osamocená a hledá další spojence.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • S Vrba (3 hlasy) 13.11.2017 18:57

    Zřízením "ministerstva pravdy" pod vedením "známého herce" pana...

  • Kamil Podlešák (2 hlasy) 13.11.2017 19:20

    Rusku fandím, jsem na jeho straně. Rusko sem k nám totiž nic...

  • Petr Rozlil (2 hlasy) 13.11.2017 19:13

    "falesne zpravy z Ruska"??? ja osobne zadnou jakou koliv zpravu z...

  • o k (1 hlas) 13.11.2017 19:22

    "Nesvéprávné", je slabý výraz. Mnohem výstižněji to řekl prezident...

  • o k (1 hlas) 13.11.2017 19:20

    Nekecejte a raději řekněte, kolik rublů vám to měsíčně hodí. Asi to...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

co s deinformacemi od sorosa?

0 hlasů

To je velmi potřebná iniciativa. Všechny tyhle Halíky, Rozlily, Podlešáky a Vomáčky je potřeba odhalit a pohnat před spravedlnost. Za podporu cizí mocnosti proti vlastní zemi bych je nechal vyhostit do jejich země zaslíbené.

0 hlasů

žádné peníze na odhalování dezinformačních kampaní ngo,neziskovek a vítačů?to néni fér!!!!

0 hlasů

Rusku fandím, jsem na jeho straně. Rusko sem k nám totiž nic direktivně necpe, třeba muslimy a nepřátelskou legislativu, a nevyhrožuje nám sankcemi, pokud něco nesplníme. Evropská unie ano.

2 hlasy

"falesne zpravy z Ruska"??? ja osobne zadnou jakou koliv zpravu z Ruska necetl. Nase media nam davaji zpravy, ktere jim posila Moskva??? Uz se zase dostavate do peknych sajrajtu s tim lhanim. Mozna. ze vam pomuze kdyz vam pripomenu, ze Ruska Federace je 30 let svobodna demokraticka kapitalisticka zeme. A z Ruska me tuhle zpravu neposlali. Snad to pochopite.

2 hlasy

Nekecejte a raději řekněte, kolik rublů vám to měsíčně hodí. Asi to nebude stát ani za řeč, ale Češi jsou v kolaboraci přeborníky z přesvědčení. Důkaz přináší celá národní historie.

1 hlas

přemyslovci,lucemburkové,husité a češští a moravští bratři kolaboranti nebyli.po prohrané válce a popravě 27 pánů,hodně lidí emigrovalo.zbyli katolíci,kteří byli spojenci habsburků od začátku.buditelé kolaboranti také nebyli.postavili národní divadlo,které asi podpálili kolaboranti semiti židé.po pžáru za jeden den se jen v praze vybralo 1 milión zlatých.ruský car poslal 7 000 a franc jozef 10 000 zlat´ých.semiti židi NIC.po válce kolaborovali semiti židi s němcema.bojovali s Českými studenty o pečeť karlovy university 24 listopadu 1934 a prohráli.l.cseh a b.kafka-semiti židi, založili dvě sudeťácké strany z jejich pěti.soc.dem,agrární splynula s henlainem a henlainovci-všichni KOLABORANTI s ádou.toho potom vítali na václaváku,svoloč.potom asi udali pět úv ksč svým chlebodárcům a parašutisty asi taky.semita žid alger hiss nás potom daroval jeho chlebodárci j.v.stalinovi na 40 let.na jaltě.dostal od něj řád rudého praporu,kterého si velmi vážil,udavač.

0 hlasů

Vyhral jste!!! Jsme kolaboranti pravdy, potomci Jana Husa.

0 hlasů

Zřízením "ministerstva pravdy" pod vedením "známého herce" pana Jandy, dala ČSSD v čele s panem Chovancem občanům znát, že je považuje za nesvéprávné. Výsledky voleb jí nestačily. Doufám, že je to poslední výkřik ČSSD, než se propadne do zapomění.

3 hlasy

"Nesvéprávné", je slabý výraz. Mnohem výstižněji to řekl prezident Zeman, který uvedl, že 70% procent voličů jsou dementní.

1 hlas

Tak to při jeho volebním výsledku (58,04 %) pro něj muselo hlasovat minimálně 28,04 % ze všech našich dementů.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov