Dusno v koalici
Chovanec: Změny v policii nejsou Zemanovi proti mysli

13.06.2016 17:53 Aktualizováno 13.06. 18:27

O detailech sporné policejní reformy hovořil prezident Miloš Zeman v pondělí s ministrem vnitra Milanem Chovancem (ČSSD) a policejním prezidentem Tomášem Tuhým. "Svůj názor chce Zeman zveřejnit v úterý," řekl po jednání Chovanec. Prezidentovi podle ministra nejsou změny proti mysli.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Změny v policii by nebyly proti mysli leckomu, zvlášť kdyby se týkaly bezcharakterního zrádce zrádců a jím vybraného nagelovaného, omašličkovaného kariéristy.

0 hlasů

Volání po odvolání ministra vnitra a policejního prezidenta je jen plácnutím do vody a směřují spíše do řad sympatizantů než do reálu. Takové střechové útvary existují prakticky ve všech zemích a jsou v pravomoci policejního prezidenta. Tvrzení že tím končí boj proti korupci jsou nesmyslná, ÚOOZ to ani nemá v popisu práce, tu stíhá protikorupční útvar, který proti sloučení nic nemá a ani se to nikde nepublikuje.
Šlachta se diskvalifikoval zbrklou uraženou rezignací a když jako podřízený důstojník požaduje pro svůj návrat odchod policejního prezidenta a jeho náměstka.

0 hlasů

Chovancova hurá akce v organizaci policie vyplývá zřejmě z děsivého strachu ČSSD, co hrozí, že vyplave. Nejspíš nějaká starší kauza z doby té křivácké opo-smlouvy. Proč jinak by si i nečlen ČSSD Paroubek přál odchod Šlachty a Pelikána, jak napsal ve svém blogu?

0 hlasů

Nápadné je i to, jak Paroubek kope za Nečasovou... Tom asi nebude tím, že má dle své ženy Petry sexy mozek..., spíše má strach.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov