Evidence tržeb
EET odloženo. Kde je právo většiny? ptal se Babišův poslanec

18.12.2015 13:15

Sněmovna ani tentokrát nedokončila schvalování kontroverzní elektronické evidence tržeb. Debata trvala tři a půl hodiny a stočila se i k osobním invektivám mezi poslanci pravicové opozice a ministrem financí Andrejem Babišem (ANO). Mimořádná schůze k evidenci tržeb bude pokračovat v pátek 8. ledna.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (2 hlasy) 18.12.2015 13:46

    Soudruh Bronislav Schwarz, předlistopadový lampasák a "Ing." z...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Všeobecně platí, že jednou z podmínek "kulturního",podnikatelského prostředí je, aby dotyčný měl jakési vzdělanostní předpoklady. To platilo i za 1. republiky. Když kdokoli dokáže dnes ovládat mobil, něměla by pro něj být nějaká "kalkulačka problémem! Pokud i toto nezvládne, měl by nastoupit do zaměstnaneckého poměru, nebo lépe navštívit nějaký vzdělávací kurs na úřadu práce.

0 hlasů

Je věčná škoda,že podobné divadlo nepředvedla tehdejší opozice při schvalování církevních restitucí. Bylo by zajímavé čím by Kalousek argumentoval.

0 hlasů

Soudruh Bronislav Schwarz, předlistopadový lampasák a "Ing." z furťácké "univerzity", kterého vykopli od fízláků i MP v Mostě (obžalován, ale PS nevydán) se musí svého chlebodárce Bureše zastat. V normálním životě nepoužitelný, takže řešením bylo udělat z něj poslance za ÁNO (AJ TEBA SI KÚPIM).
Soudruh si vzpomněl na dobu, kdy na CZV KSČ hlasovali jednotně pro každou pitomost, kterou na ÚV vymysleli.
.
Osobně se mě ta balkánská kravina netýká (vše bezhotovostním stykem), ale už vidím babču nebo sedláka na tržnici, jak brejlí do nějakého upatlaného udělátka a připojují se k internetu kvůli kilu cibule, dvěma paličkám česneku nebo klobásce. Předpokládám, že se na to vykašlou a normální lidé budou nuceni kupovat jen burešovy srágory made in Kostelec, Penam nebo Vodňany apod. Ale o to tu přece jde, ne?

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov