Personální otázky
Hamáček mluvil o Pochem neurčitě. Na zahraničí prý funkci nemá

10.07.2018 15:06

Europoslanec Miroslav Poche (ČSSD), který je nominantem strany na post šéfa diplomacie, v Černínském paláci v žádné oficiální funkci není, řekl v úterý poslancům zahraničního výboru ministr vnitra a místopředseda vlády pověřený řízením ministerstva zahraničí Jan Hamáček (ČSSD).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • alanalan (2 hlasy) 10.07.2018 15:45

    Taky si myslím, že na funkci Ministra zahraničí nemá.

  • Aleš Přibyl (1 hlas) 10.07.2018 18:51

    Toto tam přece nechceme PIJAVICE Z ČSSD, POCHE - TOHLE VÁM O NĚM V...

  • Jan Novak (1 hlas) 10.07.2018 16:33

    Pocheho by mohli vystavovat na zahranicnich agro vystavach .

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Poche podepsal návrh Evropské unie, abychom byli potrestáni, pokud nepřijmeme Alláhovy slimáky. ČSSD jeho nominací úplně ztratila soudnost.

0 hlasů

Pocheho by mohli vystavovat na zahranicnich agro vystavach .

1 hlas

Hamáček by měl respektovat rpzhodnutí předsednictva a referenda jeho strany, Babiš by měl respektovat nominanta ČSSD, když Hamáček beze slova poslušně akceptoval i T.Malou a prezident je povinen jmenovat ministry podle návrhu předsedy vlády.

0 hlasů

Toto tam přece nechceme
PIJAVICE Z ČSSD, POCHE - TOHLE VÁM O NĚM V TV NEŘEKNOU

V posledních dnech o něm všichni mluví, ale nikdo neví, co je vlastně zač. Miroslav Poche, který má být ministrem zahraničí, je podle ČSSD vhodným kandidátem, protože „hovoří několika jazyky“. Po Sobotkovi je to určitě pokrok, jinak bychom se ale nejspíš měli začít bát.

Začneme zlehka, od toho nejmírnějšího. Miroslav Poche PRACOVAL PRO MILIARDÁŘE ZDEŇKA BAKALU, který z miliard vyvedených z OKD financoval (kromě štědrých příspěvků na kampaně ODS a TOP 09) časopis Respekt nebo Knihovnu Václava Havla. Je také známé, že ostravským horníkům slíbil, že si budou moci odkoupit své nájemní byty z majetku OKD, ovšem místo toho bytový fond z firmy vyvedl a i s nájemníky prodal britské společnosti Round Hill Capital.

1 hlas

Kam se poděly ty řeči, že tam Poche bude jako náměstek? Buď Hamáček nevěděl, že tam jako europoslanec být nemůže, nebo oblboval spolustraníky. Nevím, co je horší :)

0 hlasů

Taky si myslím, že na funkci Ministra zahraničí nemá.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov