Boj o post náměstka
Komise vyřadila některé uchazeče o vedení státní služby

07.01.2015 21:30

Výběrová komise vyřadila některé z 21 uchazečů o pozici náměstka ministra vnitra pro státní službu, nesplnili formální požadavky. Ostatní zájemce komise pozve na čtvrtek a pátek na pohovory na ministerstvo vnitra. Počet kandidátů zůstal dostatečný na to, aby vláda mohla náměstka jmenovat. Sdělila to mluvčí ministerstva vnitra Lucie Nováková, počet vyřazených uchazečů neupřesnila.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Susa (1 hlas) 08.01.2015 12:50

    Výběrová řízení jsou výsměchem "nezávislosti" a už se těším, až jim...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Výběrová řízení jsou výsměchem "nezávislosti" a už se těším, až jim do vybraných kandidátů zaryjí novináři. To bude kvikot postřelených prasátek. Dají se nesplnitelná kritéria, proto se desítky lidí nepřihlásí a tak se těm "svým nezávislým" odpustí.Ti se přihlásí i když kriteria nesplňují, protože vědí, že se na nich trvat nebude.

1 hlas

Milá redakce,nemohla byste zveřejnit podmínky přijetí na tuto pozici?Je úsměvné,že se opět mění pravidla během hry.Po vyřazení uchazečů se upustí od podmínky znalosti světových jazyků.Ve čtvrtek se vyřadí zbývající uchazeči kromě toho,který bude pozván na pátek.Chovanec už jistě ví,kdo to bude.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov