Dusno ve sněmovně
Komunistka Semelová: Příběhy bezpráví žáky dezorientují

11.12.2014 18:15

Pozornost ve sněmovně ve čtvrtek vzbudila poslankyně KSČM Marta Semelová, když reagovala na slova Miroslavy Němcové o ohrožení vzdělávacího projektu Příběhy bezpráví, jenž se zaměřuje na moderní československé dějiny, hlavně na dobu socialismu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • X P (17 hlasů) 11.12.2014 19:54

    Soudružka Semelová má pravdu. Pravé "Příběhy bezpráví" se začaly...

  • Karel Klepsa (13 hlasů) 11.12.2014 18:19

    Semelová je kravka, ale nikoho nezabila. Obama si nechal udělit...

  • Blanka Köhlerová (11 hlasů) 11.12.2014 19:25

    Nojo, klidně se do mě dejte, ale v čem teda nemá pravdu?

  • Jan Dýmal (9 hlasů) 11.12.2014 19:09

    Srovnejte si to se Šabatovou, ještě blbější (navíc kriminálnice z...

  • lvice pokorná (9 hlasů) 11.12.2014 18:34

    Semelová, Grebeníček ,Filip Grospič a další ... když podobné nesmysly...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vam soudruzi bolsevici zbyva jen postekavani na internetu.

1 hlas

Copak Lustig, ten zil za "totace" zakopan v Brdskych lesich jako bojovnik tretiho odboje a na zapad se prostrilel v sobotu 30. Unora 20o4 kdyz se presvedcil ze se uz Vitezny Unor neslavi a ze milicionarska uniforma jemu k nicemu..

2 hlasy

Lustigu, jak dlouho jsi s těma komunistama kolaboroval, než jsi dostal do pasu výjezní doložku na západ? Pokud vím, tak se tam normální člověk nedostal. :D

1 hlas

Bolsevici se vyznacuji svym zuzenym pohledem na problem, a jeste zhorsenym svym primitivnim vnimani reality. Pro bolseviky je pestrost a ruznorodost prekazkou k pochopeni jadra veci. Bolsevici si zredukuji problem na predem dodany algoritmus marxisticko-leninske lzi a v tomto bludu setrvavaji az do smrti. Doprovodnym jevem je zavist a nenavist, zarputilost a neuspech. Vsechny tyto jevy vedou bolseviky k touze po ovladani vsech tech, kteri s jejich bolsevickym nabozenstvim nesouhlasi. Svoboda pro ne nic neznamena. Vykonavani moci nad jinymi jim chybici svobodu lehce nahradi.

4 hlasy

Lustigu, ve světle Tvého duševního skvostu se jevíš být bolševikem přímo ukázkovým .. :)

3 hlasy

Koukám takový dlouhý text od Lustiga a on je to zase jenom stejný blábol. :D Děkujeme za představení, je vidět že jsi v bolševismu strávil většinu svého života. Nás ostatních se to bohužel netýká. :D

1 hlas

Málokterý exreriér vystihuje dokonale nitro svého nositele jako u této soudružky - z té nenávist ¨přímo čiší....

5 hlasů

Zajímavé přitom je, že skoro všichni soudruzi měli příjemné vystupování a byli strašně milí. Na tu špinavou práci měli své gorily. V padesátých letech v kožených kabátech a později i s páskou LM a PSVB.

2 hlasy

1,00 EUR = 69,93 RUB

Barrel (159 l) Ropy = 63,40 USD

0 hlasů

Nemáš tam ještě kurz toho lejna, co se s ním platí na nacistické ukrajině. :D

1 hlas

Díky směnárníku, zrovna jsem chtěl nějaké rubly koupit. :D

1 hlas

Jeste nekupuj, budou jeste lacinejsi, mozna budou bezcenne.

2 hlasy

Teprve až vymřou pamětníci lze popřípadě prezentovat historii k obrazu svému.Přeci se nenajde mago+r,který se domnívá,že běžný občan ráno vstane a celý den jedná a koná podle jakési ideologie.Pokud chci kohosi kritizovat,nemohu psát názory formou,která nesvědčí o výrazně " holubičí povaze".Pro méně chápavé,rozhodně se nezastávám komunistů jen jsem měl to"štěstí" že mohu srovnávat,jak bylo,jak je.Jen mám kliku,že netuším jak bude.:-)

3 hlasy

Tahle rudá svině potřebuje upravit fasádu ocelovou tyčí.

3 hlasy

Že už konečně nedrží hubu.Je vidět, že její partaj má stejné názory jako ona, jinak by jí vyloučila.Jsem pro zrušení komunistické strany

5 hlasů


https://www.youtube.com/watch?v=xXoEMEuu8Ro

0 hlasů

Klémova Mařena si taky nechala říkat Marta Gottwaldová, i když si ji syfilitik odmítal vzít a žili spolu po soudružsky na psí knížku. Proč ale tuhle píču nezavřou mi nejde na rozum, ta svině si to zaslouží, jako koza drbání a mezi ciganě na vazbu a mezi ciganě na lágr.

3 hlasy

Nezavřou ji nejspíš proto, že nemají za co. Mnozí by to jistě rádi udělali. Kdyby ji zavřeli jen za to, že se někomu nelíbí, patrně by se stala vězněm svědomí a možná by ji časem odškodnili jako účastnici čtvrtého odboje.

0 hlasů

Nezavřou ji nejspíš proto, že nemají za co. Mnozí by to jistě rádi udělali. Kdyby ji zavřeli jen za to, že se někomu nelíbí, patrně by se stala vězněm svědomí a možná by ji časem odškodnili jako účastnici čtvrtého odboje.

0 hlasů

TROŠKA LOGIKY...V KRIMINÁLE BY NA TOM MAŘENA VYDĚLALA,ŽRÁDLO POD NOS,BYDLENÍ GRÁTIS A MĚLA BY POSLEDNÍ ŠANCI SI JEŠTĚ ZAŠPÁSOVAT...DOMA CIVÍ Z OKNA SE VZPOMÍNKOU KDY LEŽELA PŘI CHLASTAČCE NA STOLE A ZE VŠECH STRAN TU KOMOUŠSKOU VAGÍNU PROTÁHLA BANDA "STRANĚVĚRNÝCH"...KLÉMŮV TVRDÝ VŘED NA ŽALUDU,ZA TU ROZKOŠ,DOSLOVA MILOVALA,TAKOVÁ MALÁ PŘEDCHŮDKYNĚ A PRŮKOPNICE TÉ PANÍ "SENILOVÉ" !!!

0 hlasů

Podívejte se na příspěvek výše a pochopíte, proč tu mohou komanči neustále vyřvávat co se jim zachce.

0 hlasů

Petr Konečný 12.12.2014 08:42
Tahle rudá svině potřebuje upravit fasádu ocelovou tyčí.

To myslíte "vyřvávání" tohohle typu? Ale autor toho příspěvku mi nepřipadá jako "komanč".

0 hlasů

Dokonalé snoubení názorů a vypadání. Jedno děsivější než druhé.

1 hlas

PŘEDEM SE OMLOUVÁM,ZA TO,CO NAPÍŠU...DRŽ UŽ JEDNOU PROVŽDY TLAMU TY KURVO ZASRANÁ KOMUNISTICKÁ!!!...ACH,TO SE MĚ ULEVILO,JAKO PO VYKÁLENÍ!!

9 hlasů

Tomu se nechá i věřit. Je to dobře vidět, ale vhodnější je pootevřít okno, větrat a větrat ... :)

1 hlas

Faltys, clovece, cenim si tve odvahy..Skoda ze ses takhle neprojevil pred 30 lety..Dneska si mohl mit v Praze-mozna i ve Fasingtonu pomnik..Jimak, opravdu kvalitni oralni prujem se ti povedl...

1 hlas

TEČKA ČÁRKA VYKŘIČNÍK,TY JSI ALE ULIČNÍK...VÍŠ HOVNO,KOLIK MĚ JE A CO JSEM DĚLAL...MOC JSTE SOUDRUZI LENINA VYCPALI,BLIJE,NEVÍ O TOM A HLAVNĚ CO!!!

0 hlasů

Zajímalo by mne, jak by si soudružka Semelová představovala pokračování reáného socializmzu po roce 1989. Když si představím, že všude kolem je evropská unie a volný pohyb kapitáliu a pracovních sil, Tak zadrátovat a zaminovat a následně střežit československou hranici by si ,by si vyžádalo tak třicet procent státního rozpočtu. Následně by bylo nutno vyřešit komu prodat československou průmyslovou produkci,když tehdejší sovětský svaz odmítal cokoli zaplatit.

3 hlasy

Predevsim je treba zbourat zdi ve vasich hlavinkach abyste pochopili realitu ktera v 89 v CSSR byla!

1 hlas

Ten cernoprdelnik Hermann jako zastupce Dabla na zemi byse mel predevsim omluvit za vsechny upalene a jinak zavrazdene obeti Cirkve..Cirkve, Panbickari vsech zemi je to nejhorsi svinstvo na svete a okoli!

5 hlasů

tebe asi katecheta mydlil rákoskou jinak si tvé duševní vyšinutí neumím vysvětlit

4 hlasy

Cotoje-katecheta? Takovym typkum sem se cely zivot uspesne vyhybal. Na rozdil od tebe...coz tve dusevni vysinuti vysvetluje ale neomlouva..

0 hlasů

Ono typicke bylo treba to slavne "Pred 25 lety..Rok po roku a kdyz se priblizil rok 1989 tak ne zebyse pokracovalo rokem 89-90 atd..Resenim "Demokratickym bylo preskocit na Pred 30 lety. 40 lety a nakonec porad zrusit uplne.. Lharum se nesmi verit ani kdyby mluvili pravdu..

1 hlas

To je jasné že komunistům leží příběhy bezpráví v žaludku, ukazují jasně jaké jsou komunisti svině, které se provinily proti vlastnímu národu.

7 hlasů

Soudružka Semelová má pravdu. Pravé "Příběhy bezpráví" se začaly odehrávat až po roce 1989. Zásluhou téhle zlodějské svoloči.

17 hlasů

Smůla je v tom, že tahle zlodějská svoloč pochází z té partaje, ze které je soudružka Semelová členkou.

2 hlasy

Tak to vidis, dnes sem muze psat cokoliv kazdy trouba, I ty. Za dob Semelovych by sis skrtnul jen jednou a odskakala by cela tvoje rodina.

5 hlasů

V 50. letech možná, to by tě ale čekalo i v USA. :D

1 hlas

Příběhy bezpráví jsou:
příběh první: nic jste nikdy nikomu neukradli a coby živnostník dostanete mizerný důchod. Ten, co 20 let seděl, dostane důchod vypočítaný z republikového průměru, tzn. dvojnásobek proti zmiňovanému živnostníkovi.

příběh druhý: ve věznicích je 25 000 lidí a dle ročenky Vězeňské služby ČR bylo jen loni provedeno 64.000 zubařských zákroků - samosebou zdarma. U zbytku obyvatel je to jen 1 x ročně s průměrnou sazbou 1.800, kč ponechaných u dentisty ročně.

příběh třetí: V roce 2003 bylo uzákoněn zák. 218/2003 Sb o soudnictví ve věcech mládežě. Aby chudáčkům mladistvím delikventům tresty neubližovaly. Za 10 let vyšel zákon 45/2013 Sb. o obětech trestných činů. A protože i mladistvý může být obě´t, je patrno, že tento prašivý pravdaláskystán 10 let upředňostňoval práva pachatele před obětí. Není nic více vypovídajícího o tomto režimu, než zmiňované zmrdomilství.

Znáte určitě každý z vás několik podobných příběhů!!!


Nesoustřeďte se na to, kdo říká, ale co říká.

8 hlasů

Ministr Herman to řekl jasně:
Komunisté mají v Československu na svědomí 248 poprav z politických důvodů, mezi nimi Miladu Horákovou, na hranici obehnané ostnatými dráty zahynulo zhruba 760 lidí a dalších osm a půl tisíce bylo bez soudu ubito ve věznicích. „Dvě stě třicet tisíc rehabilitačních rozsudků po roce 1989 hovoří o tom, kolik lidí bylo v době komunistické vlády nespravedlivě odsouzeno,“ řekl ministr Herman. To, že jsou dnes někteří lidé bez práce či na ulici, se podle něj nedá srovnávat s tisíci mrtvými a statisíci nespravedlivě odsouzenými.

6 hlasů

Ten cernoprdelnik Hermann jako zastupce Dabla na zemi byse mel predevsim omluvit za vsechny upalene a jinak zavrazdene obeti Cirkve..Cirkve, Panbickari vsech zemi je to nejhorsi svinstvo na svete a okoli!

5 hlasů

To je otazka pohledu na vec. Ja to vidim trosku jinak. Cirkev spolu s lidstvem urazila velky kus cesty, z cehos je dnesni civilizace se vsemi vymozenostmi I krasou, ktera se nam z minulosti zachovala. Bohuzel, znacna cast civilizace zustala na urovni stredoveku, mezi nez patri Alkajdisti, Trousilove, radikalni islamiste jako I mnoho Cechu skryvajicich se pod nicky Bulva, Johanides ajim podobni. Vyjmenovavani dalsich, jeztrata casu.

2 hlasy

Nojo, klidně se do mě dejte, ale v čem teda nemá pravdu?

11 hlasů

Ať se nám to líbí,či nelíbí - tohle je prostě ta stinná stránka demokracie. Ta paní mele nesmysly,ale má na ně prostě nárok ...
Pro místní šťouraly:Pokud mi budete tvrdit že porušuje zákon,nebo propaguje nějaké zakázané hnutí - konejte a podejte na ni trestní oznámení.

2 hlasy

Každá země má své politické klauny. Marta je klaunem ve vaší zemi.

1 hlas

Kazdy rezim si sve zlocince ale i hrdiny vybira podle momentalnich potreb..Semelova byla driv kocka na rozdil od Langsadlova ktera odjakziva pripomina rozslapnutou zabu , obzvlast kdyz se sklebi za okrasou damskych loznic Slafenbergem..A basta..

2 hlasy

Blbá, ošklivá a komunistka, tolik božích ran na jednu Semelovou...

9 hlasů

Srovnejte si to se Šabatovou, ještě blbější (navíc kriminálnice z kauzy Kuřim) bolševička je taky a když vidíte její ksicht, je proti ní Semelová docela fešanda. Šabatovou si navíc zatraceně dobře platíme za to že je blbá a žvaní své nesmysly.

9 hlasů

Máte dobrý vkus. Jsem zvědav, pro kterou z těch dvou krasavic se nakonec rozhodnete. Nezapomeňte nám to sdělit.

4 hlasy

Kdepak je syn Semelové- BULVA a jeho děti-vnuci Semelové? Podle socialistické morálky jste již měli dávno bojovat proti paní Němcové a všem slušným lidem, tak jak to máte ve zvyku. A co dcera Fuchsová a její děti? Nestydíte se tak dlouho mlčet?

5 hlasů

tak proti Němcové nebo proti slušným lidem? To jsou zcela opačné barikády. Na jedné straně jsou slušní lidé a na té druhé je i Němcová

3 hlasy

Přece víte,že češi mají pochopení pro mladé prostitutky a pozdější zlodějky rohlíků.Zvláště,když tím podkopaly a přivedly k úpadku prohnilý komunistický režim!

6 hlasů

Semelová, Grebeníček ,Filip Grospič a další ... když podobné nesmysly z jiného spektra plácala Dělnická strana, byla zakázána. Komunistům projde vše. Všude okolo nás byli komunisté zakázáni nebo se přeměnili v demokratickou levici. Jen u nás je to pořád stejná bolševická partaj

9 hlasů

Ti komuniste co mas na mysli se promenili v "Demokratickou pravici".. To nevidis? Voko vidi, voko nebi pitcha!

3 hlasy

Zlocinec zustane zlocincem, dokud si neodpyka zaslouzeny trest. A proto jsou komuniste zlocinci.

1 hlas

Pane(soudruhu?) TROUSILE, vy jste syn, nebo zet Semelove? Rohliku zde mluvilo jiz mnoho soudruhu, ale zadny dukaz. Kdyz nejsou dukazy, jsou to jensoudruzske pomluvy!

3 hlasy

Semelová je kravka, ale nikoho nezabila. Obama si nechal udělit Nobelovu cenu míru a má osobní odpovědnost za zhruba půl milionu předčasně vyhaslých životů. V Sýrii, v Libyi, v Iráku, na Ukrajině.

13 hlasů

Soudruhu Klepso, Obama taky nikoho nezabil, stejně jako soudružka Semelová.

7 hlasů

Máš recht, demente, tady u nás zabije KSČM denné několik tisíc lidí, stejně jako američani po celém světě. :D

0 hlasů

Jestli se Obama také líbí panu Dýmalovi?

2 hlasy

narozdíl od Obami ,Semelová podporuje bolševické vrahy

5 hlasů

"Na rozdíl od Obamy,...", lvice pokorná, "na rozdíl od Obamy,..." V jedné krátké větě 2 gramatické hrubky!!!!! A to nejsem přes češtinu žádný "fajnšmeker".

5 hlasů

Ale o tom soudruh Klepsa samozřejmě nepsal.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov