Záštita Okamury
Le Penová chce v české sněmovně zahájit svou kampaň

07.09.2016 18:32

Francouzská krajně pravicová Národní fronta vedená Marine Le Penovou chce v české sněmovně zahájit zahraniční část kampaně před volbami ve Francii. Předseda Sněmovny Jan Hamáček (ČSSD) je ale proti, organizátoři podle něj zatajili, že jde o politický mítink, a mluvili jen o setkání s občany. Uvedl to server Respekt.cz. Hamáček předpokládá, že dolní komora zářijovou akci zruší.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Lepenka (správně česky papundekl) je v čele strany, kterou založil popírač holokaustu - její otec. I když islám považuji za rakovinu zeměkoule, tu papundeklici tady nechci, to je ode zdi ke zdi. Ať si dělá pořádek doma.

0 hlasů

Ti sr..či z ČSSD mají strach z führerin Merklové a kydají špínu na vlastenecky smýšlející politiky. Sobotka ví, že po volbách skončí, tak si buduje pozici v EU. Klidně nechají Evropu napospas těm islámským kret..nům!

0 hlasů

Je správné tlačit zodpovědné lidi (zde Hamáčka) jasnými otázkami do jasných odpovědí. Odkopaní politici ať si už potom v kampani před volbama mluví, co chtějí.

0 hlasů

Nepřítel není jaksi imaginární a hypotetický, nepřítel je zcela jasně definován. Je to to barbarské a krvelačné svinstvo, islám, a ti, kteří ho sem k nám pomocí kvót a pod hrozbou sankcí chtějí nacpat. Tedy Unie, USáci a havlističtí vlastizrádci.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov