Spoření na stáří
Marksová: Odškodnění za penzijní reformu? Fondům nic nedám

02.02.2014 11:42 Původní zpráva

Penzijní společnosti zřejmě nedostanou od státu kvůli zrušení penzijní reformy zavedené Nečasovou vládou ani korunu. Vyplývá to z vyjádření nové ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová Tominová (ČSSD). "Sociální demokracie od začátku avizovala, že nový penzijní pilíř zruší," řekla v diskusním pořadu na televizi Prima Marksová Tominová. Penzijní společnosti se prý podle toho měly zařídit.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novak (17 hlasů) 02.02.2014 12:43

    Opět nekompetence, acho jo, ty socani. Punčochář se Tominovou...

  • daniel Pink (16 hlasů) 02.02.2014 15:49

    koho si predstavujes pod pojmem luza?-pani pokladni s platem...

  • Vlastislav Potter (12 hlasů) 02.02.2014 15:37

    Nechci dělat paní Marksové advokáta,ale představte si paní Hájková,že...

  • daniel Pink (12 hlasů) 02.02.2014 14:12

    calovat by meli smejdi ala Drabek Kalousek ci Necas

  • Jan Skalský (11 hlasů) 02.02.2014 16:00

    Jsou ovšem vyčůránci, co jdou do předem ztracených projektů a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tak ted to mate cerne na bilem: v Cesku se mate ridit tim co rika oposice, ktera jeste neni u vlady a ne tim co rika zvolena vlada :)))))

0 hlasů

Tady Novák na to káp!

Kdo to strčí do soukromého chřtánu, ten dostane prdlajs.
Dycky se ptám dalera těchto žroutů: Jak dlouho již dávky vyplácejí? A odpověď: No, Ehmm, Eeeee. Fákt skvělé.

Kdo tam nacpal pár kaček? Dobře mu tak,asi má dost. Tyto projekty krachují po celé planetě a před zavedením u nás, už tuto formu zrušilo 15 zemí, takže už na startu to byl PODVOD!!!!!!
Nechal bych všechny, kdo o tom rozhodli zavřít!

Paní ministrini držím palce. Bacha ať nezůstane někde na slapech v bečce!!!

0 hlasů

arbitráž desítky miliarřd.. loutka ráda poslouží, aby se státní peníze dostaly zase do správných rukou, aby sponsor voleb nebyl škodný?

0 hlasů

mÁ PTRAVDU A TO,ŽE NĚKTEŘÍ VSTOUPILI DO 2 PILÍŘE TAK TO BYLI VĚTŠINOU TI CO DOST VYDĚLÁVALI A KTERÝM STÁT JEŠTĚ DOPLÁCEL NEBO JIM TO SPOŘENÍ DOTOVAL,PROTOŽE KDO VÍCE UKLÁDAL TO JE TI BOHATÍ TÍM VĚTŠÍ PODPORA OD STÁTU.A ,že to je nenormální a amorální a ještě to odebíralo peníze ze státního rozpočtu a z 1 pilíře a pak jsme slyšeli,že není na stávající důchody,protože se opět podporují hlavně ti bohatí, to je jasné.A pan Drábek ,celá vláda a spol, hlavně Kalousek to jsou ti největší gauneři co tutu nespravedlnost vymysleli a zrealizovali.Ne jim nadávat ale zavřít na 10 let do kriminálu.

4 hlasy

Kdo vstoupil do 2. pilíře je především hlupák, protože očekávat, že vám soukromá firma za 30-40 let vrátí to, co jste do ní dali plus nějaké úroky, je mírně řečeno hloupé.

4 hlasy

Fondy se budou soudit a my to budeme platit.

1 hlas

Bylo to normální podnikatelské riziko. Že budou problémy po výhře levice, věděli dobře.

7 hlasů

Jsou ovšem vyčůránci, co jdou do předem ztracených projektů a počítají s odškodněním. Viz. kampeličky. Berou vysoké úroky od tunelovaných kampeliček a když to praskne dostanou náhradu od pojištění vkladů. Stejně tak fondy, co šly do předem prohraného druhého pilíře. Od začátku všichni kalkulovali, že se budou hojit na arbitrážích. Daňoví poplatníci to přece zaplatí....
Ta paní má pravdu! Seriózní banky vůbec do druhého pilíře nešly. Jen blb nebo podvodník jde do něčeho, o čem se ví, že se bude rušit....

11 hlasů

Je to přesně o tom, že socani a komunisti, tedy všechny totality, potřebují lůzu závislou na státu... Uvědomme si, kde by ty vlády byly, kdyby lidi měli své prostředky a nemuseli na státu viset? A o to socanům jde a jen blbec to nevidí!

6 hlasů

John Alemagne jak píšeš o těch blbcích to jsi asi myslel sám sebe že?U tebe platí,že když panbůh stvořil muže a ženu nedal si to patentovata proto každý hlupák a asi to platí i o tvých rodičích tebe nevyjímaje, může udělat totéž.!Můžeš se urazit nebo mě žalovat ale to,že nejsi normální je každému soudnému a rozumnému člověku jasné.

0 hlasů

Ne, to jsem myslel přesně taková hovada, jako jsi ty, pablbe. Jen vůl může chtít být na někom závislý, a jen ten korunovaný dokonce na státu. Nauč se číst a hlavně, chápat psaný text, ty ubožáku...

0 hlasů

koho si predstavujes pod pojmem luza?-pani pokladni s platem 10000,duchodce s duchodem 8000,delniky ze zavrenych fabrik diky spinave klausovske privatizaci.....pro mne je luza kmotrovska verbez ala Necas Rittig Kalousek Janousek SnajdrJancik Drabek ale i Palas ci Wolf

16 hlasů

Lůza jste vy všichni, kdo si neumíte sami rozhodovat o svém životě, vy všichni, co závidíte a vy všichni, co volíte Zemany, Sobotky a jiné prašivé bolševiky!

0 hlasů

Ty jsi ta nejspodnější a nejšpinavější lůza.

2 hlasy

calovat by meli smejdi ala Drabek Kalousek ci Necas

12 hlasů

Ta paní se vůbec nehodí pro žádnou funkci. Její kolegyně v pořadu z KSČM byla o několik tříd lepší. Nechápu, proč Sobotka tuto paní navrhl, zatím se ukázala jak Maryčka ze chlíva, ale ta alespoň rozumí němé tváři!!!!!!

9 hlasů

Nechci dělat paní Marksové advokáta,ale představte si paní Hájková,že bude uvedena na post např. ředitelky velkého koncernu v pátek a za dva dny se máte podrobně a konkrétně vyjadřovat o všem ve firmě.To by dokázal génius,popřípadě možná kritici. Co se týká fondů,věděl to mimo fondů každý, že pokud vyhraje levice dojde k zrušení druhého pilíře.To je jako v praktickém životě,nekoupíme si věci,které nemají z jakéhokoliv důvodu perspektivu natož si s takovým "zbožím" pořídit obchod.

12 hlasů

Jinak řečeno - fondy, na rozdíl od ministryně, jsou na zrušeni připraveny, takže se dá čekat, že to pro nás bude drahé.

1 hlas

No když Marxová nic nedá, tak by taky mohla ze svého zaplatit ty arbitráže. Nebo se o to podělí členové ČSSD? Ti co mají nakradeno víc, mohli by přispět větším poměrným dílem. Třeba Hašek s Onderkou by klidně pár stovek miliónů vypláznou mohli. Bohoušek by mohl dát to, co nakradl z poslaneckých náhrad a ten táta pracujícího lidu by mohl prodat Breitllingy.

7 hlasů

Marksová sděluje názor nejen názor ČSSD, ale i většiny lidí . Ostatně o tom výše i níže napsal už Jan S. Vy tady jako vrána nebo liška se svými symbolickými nicky reprezentujete názor a myšlení vyčůránků, kteří vždycky počítají s tím, že pokud stát zruší to, co už jednou zavedl, že i tak na tom vydělají. Myslí hlavně na to, jak oškubat stát. Je proto nejvyšší čas, aby podobné lumpárny na účet daňových poplatníků už konečně a definitivně skončily.

5 hlasů

Vaše IQ se právě prohnalo kolem Pradědu a Králického Snežníku rychlostí 145km/hodinu.... akorát ho nikdo nestačil zaznamenat!!

1 hlas

A odkud víte, že ty arbitráže vyhrají?
Co vyhrály fondy v Maďarsku nebo v Polsku? Ho**o! a stejný výsledek dosáhnou i ti naši chytráci!!!

8 hlasů

Opět nekompetence, acho jo, ty socani. Punčochář se Tominovou všemožně snažil zahnat do kouta chytáním za slovo (to asi odkoukal od Moravce - nebo mají oba školení od Kalouska?). Ona sice zachovala klid, ale ten hlavní argument neřekla. Skarty byly protizákonné už v době svého zavádění. Drábek sám přiznával, že zákony upraví dodatečně. Dokonce i Ignor Němec z úřadu na ochranu osobních údaj§ byl proti.

Zkrátka Drábek jednal v rozporu se zákony, a proto by měl nést trestně-právní odpovědnost. Ne proto, že jiná vláda karty zruší. A tohle Tominová nebyla schopna (nechtěla?) jasně říct.

17 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov