Ministerstvo rodiny? Šojdrová říká, že Česku chybí

20.03.2009 06:00 Původní zpráva

Šojdrová oprášila plán exministra Tomáše Kvapila, chce ministerstvo pro rodiny. Je to součást její taktiky v souboji o křeslo předsedy lidovců?

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • PlLHA (83 hlasů) 20.03.2009 08:16

    Paní Šojdrová, při vší úctě k vám! Nemyslíte si, že ministát jako je...

  • Kalousek (61 hlasů) 20.03.2009 06:50

    Ta tetka se zbláznila. Místo aby řešila problém co bude dělat, až se...

  • lín (58 hlasů) 20.03.2009 06:45

    Lidovci by chtěli mluvit do všeho.Současné i minulé vlády se snaží co...

  • Šinkora (56 hlasů) 20.03.2009 07:38

    Paní Šojdrová říká, že toto ministerstvo chybí proto, že považuje a...

  • dvd (54 hlasů) 20.03.2009 09:41

    Nějak mi není jasné, jak dokáží Švýcaři mít jenom sedm ministerstev....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pokud bude takové Ministerstvo zřízené,pak bych žádal o přijetí za ministra nebo alespoň náměstka.Dosud jsem nikdy žádného ministra ani náměstka nevykonával a rozhodně nejsem žádnej menší blb než všichni současní.Věřím,že pochopíte,že bychom se měli u koryt vystřídat.Mlaskat se naučím a nenažranej jsem taky.

38 hlasů

Nejvíce mě udivuje vyznamenání Sakozyho Šojdrové. Její jméno si velice dobře pamatuji: Byla to ona, kdo za regionální organizaci KDU-ČSL ve Zlíně se zasloužila o vyloučení z KDU-ČSL pana Augustina Navrátila. Hlavně Vy narození o trochu dříve posluchači Svobodné Evropy, BBC, Hlasu Ameriky a ovšemže Radia Vatikán: Pamatujete, jak po celá 80. léta znělo éterem jméno tohoto katolického aktivisty z Kroměříže-Lutopecen, tohoto opravdového následníka Krista na zemi? Na to, jak po kostelích nasbíral 600.000 podpisů petice za náboženskou svobodu, a byl za to persekvován, jako zdravý člověk držen v psychiatrické "léčebně" v Kroměříži? Pamatujete se, jak se celý svět zasazoval o jeho svobodu? A samozřejmě s Papežem Janem Pavlem II. v čele? Takové osobnosti, jako byl Augustin Navrátil, by bývaly byly KDU-ČSL vyznamenáním. Kdo je paní či spíše soudružka Šojdrová? Jaké vzdělání má pí/s Šojdrová? Co v životě dokázala pí/s Šojdrová? Na případě Augustina Navrátila ukázala jen politikaření a podrazy. Ministerstvo rodiny? Co to je za blbinu? Nepotřebujeme ministerstvo rodiny, ale fungující zákon o rodině, podřízený morálním principům, a protože pí/s Šojdrová je v prý konfesní straně, tak řeknu rovnou: Desateru. Potřebujeme správně fungující rezort spravedlnosti, zatím ovšem s ministry Němcem, posléze Pospíšilem se zasloužilo o destrukci právního systému v zemi. Nečas coby ministr (MPSV) mnoha svými "moudry" přípomíná hybrid majora Terazkyho s lajtnantem Dubem ze Švejka.

34 hlasů

Ještě by někdo měl přijít s dalšími ministrestvy. Žádoucí by bylo Ministrestvo pro staré pany. Dále Min. pro staré mládence. Další pro rozvedené ženy a další pro pány. Také pro plešaté páný.Hrbatí by také zasloužili mít své ministerstvo. Našlo by se ještě spousta důvodu pro další nejméně dvacítku ministerstev. Co čech to ministr, nebo alespoň náměstěk.

30 hlasů

Navrhuji zřídit Ministerstvo pro neukojené samce typu Topolánka. Pak Ministerstvo pro rodinu bude zbytečné,poněvadž nebude poškozených rodin.Talmanová

36 hlasů

STÁTE ČESKÝ TOTALITNÍ, RUCE PRYČ OD NAŠICH RODIN!

28 hlasů

Že by nebylo kam odložit Čunka?Navrhuji naopak 3-5 ministerstev zrušit,sloučit sociálku s finančákem,parlament zmenšit na maximálně 99 poslanců,senát na deset osobností.

41 hlasů

Zřiďte ministerstvo blbosti a ministryní může být paní Šojdrová.

42 hlasů

Nejlíp pro rodinu bude, když jí ouředníci všech druhů nebudou škodit...

39 hlasů

Paní Šojdrová, vám nestačí plat poslance,pak budete muset nastoupit do nějakého podniku,který právě krachnul a rodiny řeší problém jak nechcípnout!

36 hlasů

Já chci taky ministerstvo !!

38 hlasů

"SVATÍ" -Plodí jednu větší krávovinu za druhou. Zákon o exekutorech vyšel taky od nich a dodnes je z toho pogrom !!

43 hlasů

Nečas a Kalousek - jsou ve střetu zájmů?!? Dle této argumentace musí vedle ministerstava obrany nutně vzniknout i ministerstvo války.

30 hlasů

Paní Šojdrová chce zase svých 15 minut slávy anebo trafiku? Jako by nebylo těch papírových čertů dost. Ať se u Kocábů zřídí odbor pro rodinu a je to vyřízeno. Nic proti ženám ve vládě, ale mnohé jsou fakt slepice (viz také zelené dámy).

41 hlasů

Nějak mi není jasné, jak dokáží Švýcaři mít jenom sedm ministerstev. (Asi nemají Šojdrovou a podobné exoty.)

54 hlasů

Už těch všech zelených je nějak dost. Oni zezelenali chtzivostí po vládních funkcích a prebendách. Kamarád Kocáb se nedostal do senátu, tak dostal ministerskou funkci.Odborník.. Paní Šojdrové by se také líbilo být ministryně, tak mistrovsky vymýšlí jak na to. Nejsme snad ještě všichni mlčící stádo, ne?

33 hlasů

Jsou jsme. Pouze asi 8 lidí v tomto Kocurkově nemlčí a ti toho moc nezmůžou !!

35 hlasů

Takový technický detail: Šojdrová nekope za Zelený, ale za Lidovce. Nicméně, máš pravdu, v konečném důsledku to vyjde nastejno.

37 hlasů

Hmm, dobrý námět pro všechny mafiány, ty voličské hlasy za děti, Už vidím, jak se rojí kolem Chánova a slibují hory is horákama cikorkům s jejich "přídavkovýni" potomky, kteří je živí,

39 hlasů

Paní Šojdrová je jen ukázka, jací politici jsou hrůzalidi. Jen vymýšlejí problémy a místa pro další úředníky. Oni jsou schopni pro svůj zisk zdevastovat celou republiku. Přál bych jí, aby skončila také tak, jak její předchůdce pan Kvapil a dostala také ze svých intrik mozkovou mrtvici a byla už v kómatu.

44 hlasů

Luboši, pánbůh vás nejspíš částečně vyslyšel, Šojdrová dneska zkolabovala a skončila ve špitále. To má z těch pitomostí, které pořád vymejšlí. Je mi trapně, když vidím v politice takové slepice, jako je ona nebo dámy Jakubkovou a Zubovou.

29 hlasů

Nepřejte nikdy NIKOMU nic zlého.

35 hlasů

Já vím, že jsem to přehnal, ale politiků v ČR už mám plné zuby. Opravdu nevím koho volit při volbách. Jsou to jen křiváci a nebo blbci.

33 hlasů

Vaše kletba se už začala naplňovat a paní Šojdrová je v nemocnici. Máte radost?

29 hlasů

To je jedno jestli mám radost nebo ne. Důležité je, že někdy spravedlnost přichází rychle na nenažrané intrikány.

35 hlasů

Tak takové koňstvo nám Morava plodí.

38 hlasů

Já navrhuji ministerstvo na kontrolu politiků, vlády, prezidenta a úředníků !!

42 hlasů

To už existuje a taky odbor pro snižování byrokracie a kdo ví kolik ten už má pracovišť :-)

32 hlasů

Ministerstvo pro propagaci Pani Šojdrové a strany lidové ?Ministerstvo pro místní rozdávání nestačí?

40 hlasů

Vedle jiného zneužívání se budou děti zneužívat i u voleb?To snad ta paní nemyslí vážně.Ale,když člověk pozoroval její "vývoj" týkající se poplatků ve zdravotnictví - nic není nemožné.

34 hlasů

Jaké zneužívání, když chodí do kostela celá rodina, tak proč také nemůže k volbám? Jen jak dá najevo kojenec koho chce volit. Snad, kterému prsu dává přednost, levému či pravému?

33 hlasů

Paní Šojdrová, při vší úctě k vám! Nemyslíte si, že ministát jako je ČR, potřebuje takový obrovský parlament, tolik ministerstev a dalších úřadů (agentury, komise, podkomise, výbory, podvýbory atd.atd.) ? To vám nestačí, nyní Kocábovo, "ministerstvo pro nezpřizpůsobivé občany" a chcete jště další?

83 hlasů

A co takhle ministerstvo pro kontakt s Marťany, to nám nechybí?

39 hlasů

Já bych chtěl taky ministerstvo, třeba - ministerstvo zahrádkářů, chatařů a chalupářů nebo ministerstvo pro zemětřesení.

47 hlasů

Pokud by stát měřil všem stejně,lyžařům stejně jako zahrádkářům,pak v poměru k počtu členů,14 000 ku 170 000,mají zahrádkáři nárok na dotaci dvacet tři miliard.Který ze svazů je vlasti prospěšnější? Na zahrádře mi nesahej!

34 hlasů

Dobrý nápad. Ministra by tam mohl dělat Přemek Podlaha....

47 hlasů

Paní Šojdrová říká, že toto ministerstvo chybí proto, že považuje a priori za přirozené, že by tam ministryní byla ona. Nedávno záhadným způsobem získala francouzské vyznamenání Légion d’Honeur, za co, to ví jenom pámbu. Před několika dny odpovídala na otázky reportéra týkající se Čunka apod. takovým způsobem, že se mi chtělo zvracet. Nic neviděla, nic neslyšela, o ničem neví. Když je tak bl*bá, tak ať se vrátí na zahradu a šlechtí pámelník nebo kopretiny. Jinak je na howno.

56 hlasů

Pro rodiny by bylo nejlepší, kdyby je stát přestal pronásledovat. Ale když poslanci chtějí zřídit další pronásledovací ministerstvo a pověřit pronásledováním rodin další úředníky...

42 hlasů

Ta tetka se zbláznila. Místo aby řešila problém co bude dělat, až se lidovci nedostanou do sněmovny, nebo přemýšlela v které frakci zakotví, oprašuje tady nezajímavá a stará témata, která zřejmě nikoho nezajímají ani v její vlastní straně. Šojdrová patří mezi poslance, pro které je zaždý odseděný den ve sněmovně dobrý ať se děje co se děje a voliči jí naprosto nezajímají. V úterý o tom na 100 prc. opět přesvědčí.

61 hlasů

Lidovci by chtěli mluvit do všeho.Současné i minulé vlády se snaží co nejvíce komplikovat občanům život.Patrně aby občan neměl čas si všímat jaký šunt nám vládnul a vládne.A lidovci jsou bohužel ve všech vládách.V příštích parlamentních volbách nevolte žádnou současnou parlamentní stranu.

58 hlasů

to ovšem dost dobře nejde. Stačí ale nevolit pidistrany, které nedosahují alespoň 10 % hlasů voličů. Ty jinak jen komplikují vládní činnost majoritních stran.

37 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov