Superdebata
Nemáme tolik peněz jako SPD, rozesmál Babiš soupeře

20.10.2017 09:05

Volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek a předseda hnutí ANO Andrej Babiš nestihli začátek závěrečné předvolební Superdebaty v České televizi. Kvůli účasti v předchozím duelu na televizi Nova a následném přejezdu ze studií soukromé stanice na Barrandově do Kongresového centra se zpozdili o zhruba čtvrt hodiny. Debata se v úvodu točila hlavně kolem možných povolebních koalic a spolupráce ostatních subjektů s favorizovaným hnutím ANO, v druhé polovině se pořad soustředil na budoucnost českého zdravotnictví.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (2 hlasy) 20.10.2017 11:33

    Konkurence ČT, NOVY a Barrandova byla trapná. Diskuse na NOVĚ jen se...

  • Petr Dosoudil (2 hlasy) 20.10.2017 11:29

    Bodejť by Robejška nebojkotovali, když má podobný program jako...

  • Karol Hallik (1 hlas) 20.10.2017 12:45

    Hňupe,opět jsi nezklamal

  • Bad Robot (1 hlas) 20.10.2017 12:21

    Toho plesniveho dedka..? ) Radeji uz rovnou Nejedleho..)

  • Bad Robot (1 hlas) 20.10.2017 12:17

    Cizaci Pitomio a Kradis ..... Cesi, vzpamatujte se..!!! Jsou to...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Cizaci Pitomio a Kradis .....
Cesi, vzpamatujte se..!!!
Jsou to smejdi !!!

1 hlas

Konkurence ČT, NOVY a Barrandova byla trapná. Diskuse na NOVĚ jen se dvěma lídry zaváněla diskriminací ostatních, jak správně upozornili Piráti, a to v hlavním vysílacím čase.To znevýhodnilo ČT, kde bylo správně 10 lídrů, ale začátek nemohli Babiš se Zaorálkem stihnout a to je poškodilo, navíc pro ně jistě úmorné. Do toho Barrandov s dvojkami již zcela zbytečně. Na NOVĚ dlouhé reklamní vstupy, aby se napakovali, na ČT zase trapná Tvarůžková s jakýmisi dvojkami, což ubíralo čas lídrům. Na Barrandově se ze Soukupa stal diskutér namísto moderátora. Ale diskuse jak na NOVĚ tak v ČT byly zajímavé a pro voliče užitečné.

2 hlasy

Česká televize pečlivě vybírá, koho pustí ke slovu, nejčastějším hostem je Kalousek, přestože je předsedou tři roky už jen marginální strany.

Voličům pravice dochází, že TOP 09 byl projekt na získání vlivu a peněz

Tatáž analýza v případě novinářských osobností mimo Českou televizi přisuzuje pozici nejčastěji zvaného hosta Jindřichu Šídlovi, donedávna komentátorovi Hospodářských novin, patřících Zdeňku Bakalovi. „A pan Bakala, pokud vím, má společné byznysy s panem Schwarzenbergem. Pan Schwarzenberg je k tomu čestným předsedou TOP 09. Takže ty vazby a provázanosti navzájem jsou naprosto zřetelné a jasné, Česká televize se dlouhodobě profiluje jako televize patřící straně TOP 09. Koneckonců byl to právě pan Schwarzenberg, který v souvislosti s televizní krizí na přelomu let 2000 a 2001 prohlásil velmi jednoznačně, že Česká televize patří těm, kteří v ní pracují.

Z toho pohledu je velice zajímavé, jak si veřejnoprávní televize povede dál a jak dlouho se bude tohoto svého stanoviska a této své filozofie držet. „Protože TOP 09 ztrácí a ztrácí, dokonce i na pravici. Ztrácí za ODS navzdory tomu, že ODS je taková neslaná, nemastná a vede ji předseda, který není charismatickým politikem

0 hlasů

Robejšek:
"... nás veřejnoprávní média systematicky bojkotují. Při srovnání s prezencí lídrů ostatních stran zjistíte, že se v médiích prakticky nevyskytuji, ačkoli jsem v minulých letech průměrně 15-20krát byl v České televizi, v rozhlase to bylo velmi podobné.

V horké fázi volebního boje se cítíme hrubě znevýhodněni, přímo bojkotováni. Bylo mou povinností se ozvat. Samozřejmě jsem žádnou odpověď nedostal a také nepočítám, že nějakou dostanu, protože pan Šámal by nebyl na mé otázky schopen odpovědět, proč třeba neinformoval o kandidatuře našeho prezidentského kandidáta, zatímco o všech ostatních televize informovala.

Mám dojem, že pro názorové křídlo, které převládá v České televizi, jsme my, a sice právem, skutečný nepřítel. Představujeme totiž opravdovou alternativu. Náš realistický přístup, naše jedinečná metoda otevírá možnosti, jak dělat rozumnou politiku v národním zájmu. Tohle je přesně to, co je silám převládajícím v České televizi trnem v oku. Proto jsme jejich hlavní nepřítel. No a to se projevuje i v tom, jak s námi ČT zachází.

je to taková kazatelská kasta, která národu říká, co si má myslet a očekává, že se podle toho národ bude chovat. Jde kupříkladu o naprosto zcestné postoje těchto lidí k migrační krizi, s postojem k evropské integraci, která je zřetelně v krizi, a s postojem k otázkám sice okrajovým, ale důležitým, jako je třeba inkluze. Totéž platí i o křečovitém vyhledávání a podporování dalších a dalších „znevýhodněných“ menšin, které mají být postaveny na stejnou úroveň jako je většinová populace. Jde tedy o celou škálu názorů, které pro mě charakterizují postoj lidí, co si myslí „my máme právo určovat, co si tento národ a jeho občané mají myslet a jak se mají chovat“. Toto je naprosto neoprávněné, nemá to nic společného s demokracií a už vůbec ne s funkcí veřejnoprávních médií."

[Parlamentní listy, 18.10.]

0 hlasů

Bodejť by Robejška nebojkotovali, když má podobný program jako Okamura.Ten kdyby byl chytřejší a místo formulace zákazu islámu, který vyvolává kontraverze, si dal do programu zákaz projevů islámu které směřují k potlačování , nenávisti a k nerespektování zákonných předpisů …atd….. pak by ho bylo daleko těžší obvinit z extremismu.Robejšek je v projevu decentnější a neprůraznější , tak pak postačí ho jen nepouštět do diskuzí.Tady je vidět, že i negativní reklama může mít mnohdy větší účinnost, než ta pozitivní.Je to vidět na Okamurovi i na Babišovi.

2 hlasy

Robejšek by se mi líbil jako prezident.Z dosavadních kandidátů,ale volím Zemana

1 hlas

Toho plesniveho dedka..? )
Radeji uz rovnou Nejedleho..)

1 hlas

Hňupe,opět jsi nezklamal

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov