Český premiér
Nemíchejte se do toho! vzkázal Babiš Junckerovi. V Sýrii hledá pozemek

15.10.2018 13:46 Aktualizováno 15.10. 14:11

Premiér Andrej Babiš zmírnil své výhrady vůči Evropské agentuře pro pohraniční a pobřežní stráž (Frontex) po návštěvě její varšavské centrály.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Josef Procházka (6 hlasů) 15.10.2018 15:18

    Nejvyšší čas ožralého Junckra z jeho pozice vyštípat. Ten chlap je...

  • tyden tyden (3 hlasy) 15.10.2018 18:38

    aha, za protektoratu byla televize?? uz ty ukrajinsky sr*acky...

  • Jan Vacek (2 hlasy) 15.10.2018 16:16

    Ano, tento systém pomoci a hospodářského rozvoje prosazoval již T....

  • Guru Jára (2 hlasy) 15.10.2018 19:15

    Lejnare,tys opravdové hyení lejno.Kdo myslíš,že tyhle žvásty čte?Zkus...

  • Tadeáš Hájek (2 hlasy) 15.10.2018 20:02

    Evropská unie, táhni se svými muslimy do horoucich pekel.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Konečně se našel premiér země EU, který nahlas řekl pravdu, že pan Juncker je pouhým úředníkem. To, že si přisvojil práva nařizovat, kritizovat a vyhrožovat některým vládám a zemím EU, byla neschopnost předsedů vlád, jako byl pan Sobotka.

1 hlas

Evropská unie, táhni se svými muslimy do horoucich pekel.

2 hlasy

Měli by jsme být pyšní na preiéra Babiše,místo toho neustálá dehostenace havlohnisů,topáků a podobných z.m.rdů,běžte všichni do prdele!!!Dovede si někdo představit Sobotku s vlastním názorem a razantní odpovědí?

2 hlasy

Za komunistů byl v Československu lepší stav než je současně v Sýrii. A západ udělil nejeden politický azyl a dokonce občanství, například Bystroňovi a statisíce dalším kteří se stěhovali i do USA - a dle p. Babiše je západ blb neboť měl koukat vyživovat komunistický režim? A to navíc modelem dle kterého pro Československo tím více zisku čím více sirotků? Tak nějak?

Což ne, že by nebylo skvělé kdyby se Syřané mohli vrátit do Sýrie, a aby tací, kteří tam, nemuseli trpět. Ale na mě to dělá dojem jako by se komfort některých nadřazoval nad otázky jako například co je v zájmu dítěte, nebo celá ta věc ohledně toho, že volby v Sýrii asi tak svobodné jak byli za komunistů (jakože na oko se přece volby mělo, ale docela fraška).

A při tom se jistě dá argumentovat, že nedělá smysl stěhovat každou Salli*, v tomto případu s matkou, kamkoliv. Ale přístup který celkově zní jako: "Prostě se má koukat vrátit do Sýrie, klidně i do náruče těch kteří ji možná umučili otce, i kdyby nechtěla, a přece se ji hodí několik peněz.", to mi zní hrozně.

*
https://www.theguardian.com/global-development-professionals-network/gallery/2016/jan/29/the-children-syria-refugee-camps-jordan-zaatari

0 hlasů

Lejnare,tys opravdové hyení lejno.Kdo myslíš,že tyhle žvásty čte?Zkus to na aktualne.cz,tam najdeš pár podobně postiženýchmjako jsi ty.Amen!

2 hlasy

Ano, tento systém pomoci a hospodářského rozvoje prosazoval již T. Baťa. Pomozme ve světě budovat úspěšné Zlíny.

2 hlasy

Dnes se ale před budováním "Zlína" dotyčná země nejprve rozbombarduje. Pak těm bezdomovcům teprve nabízíme jakousi "pomoc". Juncker je ještě borec proti magorům, jako jsou Sarkozy a spol.
Majitel Vodňanského kuřete tu nejdřív Junckera bombasticky kritizoval za navyšování rozpočtu Frontexu a teď nám sděluje, že nevěděl, co to Frontex je.

0 hlasů

takhle muze ten sprostak a pacholek-podfukar mluvit jenom diky panu presidentovi Ruska,V.Putinovi,ktery v syrii zjednal poradek.jasne je to kazdemu,jenom asi merklove a zan-klodovi ne.

1 hlas

Nápodobně jak Heydrich přece "zjednal pořádek" v Česku? Tedy, tak nějak to tenkrát v TV přece říkali...

0 hlasů

poradek tam meli,nez se do toho zacal vrtat blby obama.myslite poradek jako za semitu zidu f sssr?43 vyhlazovacich lagru od roku LP.1918 az do roku LP.1963? a pracovnich lagru gulag tam mel jejich sef semita zid israel israelovic plinin pres 240.zacal to semita zid bela kohen kun s trockym-bronstajn,frunzem a rosalii zalkind zemljackoj uz v roce LP.1918.vyhladili na zacatek 50 000 belochu na Krymu.za pomoci tataru.rasisti.

1 hlas

aha, za protektoratu byla televize??
uz ty ukrajinsky sr*acky nechlastej :-)))))

3 hlasy

Výroky pana Junckera nejde hodnotit. Člověk neví co vyřkl pod vlivem a co řekl fit.

1 hlas

Nejvyšší čas ožralého Junckra z jeho pozice vyštípat. Ten chlap je naprostý bezmozek a křivák.

6 hlasů

čobolskej kokotíku postarej se o naše potřebné a nevyhazuj peníze za cizáky

0 hlasů

Máš špatnou péčí v LDN?Asi ne,když se dostaneš k internetu.Tvoje mrzácká mama se nikdy neměla otelit s pouliční směskou

0 hlasů

Tož nemůžu si pomoct, ale totok zase musím s panem Premiérem súhlasit...

2 hlasy

To jako máme být ještě rádi, že bude naše peníze vyhazovat na nějaké muslimy? Co je nám do nich?

Potřebovali bychom vládu, která zakáže islám, skoncuje s humanitárním azylem v ČR a případným migrantům připraví ty nejhorší možné podmínky, aby se od nás drželi dál.

Odmítnout Junckerovy kecy je jistě lepší, než mu lízat boty jako TOP09 nebo socani. Ale není to kdovíjaké hrdinství. Opilec Juncker je odepsaný a beztak končí. Jen levná show pro Babišovy voliče.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov