Hasí požár
Nemůžeme s Rusy spálit mosty, krotí Sobotka Stropnického

03.03.2014 17:44

Česká republika navzdory dění na Ukrajině nemůže podle premiéra Bohuslava Sobotky zastavit své obchodní vztahy s Ruskem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • občan (11 hlasů) 03.03.2014 18:35

    Jiné moudro ani od Václava Kokotoviče Horáka nelze očekávat.

  • občan (10 hlasů) 03.03.2014 18:33

    Bohouši,to musíš především vysvětlit panu Zaorálkovi,obyčejní lidi to...

  • občan (10 hlasů) 03.03.2014 18:37

    Vem si prášek nebo přestaň onanovat,klepou se ti ruce.

  • Přemysl Kadlec (8 hlasů) 03.03.2014 19:02

    Osobní názory Stropnického, Dienstbiera a některých diskutujících...

  • Václav Horák (6 hlasů) 03.03.2014 18:03

    Bohouš opět dokazuje,jaký je sráč.Bojovat uměl akorát když se ho...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ano pane premiére máte pravdu ale nemáte to lehké.

0 hlasů

česko-ruské konsorcium MIR.1200. To je estébácko-kágébácké konsorcium.

2 hlasy

V zajmu narodni bezpecnosti CR je dostavet Temelin bez ucasti ruskych firem a snizit tak energetickou zavislost na Rusku, vybudovat americkou vojenskou zakladnu v CR a v Polsku a zastavit vydavani viz pro obcany Ruska a zaroven zahajit prezkumna rizeni vsech jiz vydanych viz. Zaroven ceska diplomacie musi prosazovat zmrazeni kont vybranych obcanu Ruske federace v celem bankovnim systemu EU, Svycarska, Lichtenstejnska, Channel Islands, Gibraltaru a Andorry.

1 hlas

Krásný článek o tom, jakého hlupáka dosadilo ANO do ministerského křesla:

http://www.blisty.cz/art/72389.html

Rusko se tímto bohužel posunulo z rodiny předvídatelných demokratických států a své zájmy uplatňuje prostředky, které lze považovat za nepřípustné a nepřijatelné,“ měl prohlásit při návštěvě v Brdech.

Tak se na to blíže podívejme.

Rusko invazí na Krym porušilo Chartu OSN. Ale tu už porušilo v roce 2008 invazí do Gruzie. Jaký je v tom tedy vlastně rozdíl? Co se teď najednou změnilo? Porušit Chartu OSN v Gruzii se smí, ale na Ukrajině ne? Rozumíte tomu prosím někdo?

A dále: Francie spolu s dalšími členy NATO porušila Chartu OSN a chartu NATO v roce 1999 nálety na Jugoslávii. Byla tedy francouzská AREVA vyřazena z tendru na Temelín proto, že se Francie "posunula z rodiny předvídatelných demokratických států" do rodiny těch, co humanitárně bombardují? To jsem věru nevěděl.

A navrch: Spojené státy americké porušily Chartu OSN a Chartu NATO namátkou v Panamě v roce 1989, v Jugoslávii v roce 1999 a v Iráku v roce 2003. Ty se tím z "rodiny předvídatelných demokratických států" nikam neposunuly a tendr na Temelín má tedy automaticky získat firma Westinghouse jako poslední zbylý uchazeč?

4 hlasy

Jenom prorusky exot po deseti stakanech samohonky muze spojovat firmu Westinghouse, ktera ma japonskeho majitele, se Spojenymi staty. Cestuj obcas i realne na zapad a ne jen prstem po mape na vychod. Jinak se uchlastas, muziku.

2 hlasy

Boze, ty ji (ne)informovany jak jelen. A kdy se z Westinghouse stala japonska firma, to vis? Neni to ani 8 let.
Majitele: Toshiba (87%) (majority owner), KazAtomProm (10%), IHI (3%).
2005 BNFL confirmed it planned to sell Westinghouse, then estimated to be worth $1.8bn (£1bn). However the bid attracted interest from several companies, including Toshiba, General Electric and Mitsubishi Heavy Industries and when the Financial Times reported on January 23, 2006 that Toshiba had won the bid, it valued the company's offer at $5bn (£2.8bn). On February 6, 2006 Toshiba confirmed it was buying Westinghouse Electric Company for $5.4bn.

http://en.wikipedia.org/wiki/Westinghouse_Electric_Company#Sale_to_Toshiba

1 hlas

Je laškovné když politická figurka ze stáje pravdolásky dělá ramena a bouchá do stolu pěstičkou , ten náš malý protektorát a vedoucí lumpoproletariát skáče jak EU chátra píská !!! Hahahaha.....a na závěr dobrou noc ať vás Putin straší celou noc

1 hlas

Sobotka by měl dát přes hubu nejen Stropnickému, ale i Zaorálkovi. Zaorálek na mezinárodní politiku nemá. Je trouba.

6 hlasů

Absolutní souhlas nedivím se Zemanovi že ho nechtěl

0 hlasů

..souhlas merry a hlas ode mne...

0 hlasů

Nechcete se kluci sebrat a docasne odcestovat do Sojuzu?

2 hlasy

s hitllerem jsme byli také jedna ruka, lidi rádi pracujou, dárečky, koblih do huby, socialismus jen kvete, třeba jim ještě dáme dcery, jako jeden komunista u Poděvrad, vedoucí firmy, co dělal doma družbu s rusama, až mu šáhli na dcerku, tak toho nechal..ale česko nezná svou historii, herečka v televizi azeman obelžou cokoliv

1 hlas

Sobotka by měl být lepší diplomat. Jeho výroky jsou trapné - připomíná spíše školáka, než politika. O "pálení mostů" by měl jen přemýšlet. Žádný politik, který si toto označení zaslouží, nemluví podobně, pokud se nejedná o naprosto jasnou záležitost. Může se mu totiž stát, bude mosty pálit a potom zase budovat - případně vice versa.

1 hlas

..jsem nadšen, spokojený a šťastný...

0 hlasů

Babiš Bohušovi přikyvoval....sice by to poškodilo republiku...ale co republika sem , republika tam, ale co Agrofert...

3 hlasy

Osobní názory Stropnického, Dienstbiera a některých diskutujících nemohou kvůli dění na Ukrajině nijak ovlivnit obchodní vztahy České republiky s Ruskem. Jiné státy je zastavovat nebo omezovat také nebudou.

8 hlasů

To by asi opravdu nebylo dobré, kdyby vaše názory, čí názory jiných diskutujících ovlivňovaly obchodní vztahy ČR. U pánů S. a D. to vidím už trochu jinak. Jsou to zvolení představitelé a srovnávat názor pana "Bulvy" na portálu "Týden", s oficielním názorem pana D. je projev mentálního charakteru. Pan Kadlec už dokonce ví, jak se zachovají ostatní země - prostě fenomén, který nám tu vyrostl přes noc. Navrhuji, pokud projdou Okamurovy plány, zvlit pana Kadlece v rámci prvního referenda, do premiérské funkce.

2 hlasy

To co řekl Stropnický, Dienstbier, Kadlec, Horák, o k , občan .... to všechno jsou podle mě všechno jen a jen osobní názory. Někdo vysloví osobní názor na dostavbu Temelína, jiný na na naší zkušenost se sovětskou okupací v roce 1968, další nadává Sobotkovi, vy poukazujete na rozdíl mezi osobním vyjádřením zvoleného představitele a voliče, Sobotku považujete za školáka, já jsem se vyjádřil k vývoji obchodních vztahů s Ruskem atd. Zkrátka, v článku a v diskuzi jsou uvedeny různé osobní názory. Jsou k věci i od věci, souhlasit se všemi se většinou nedá. Vy jste svůj osobní názor dokonce spojil s originálním návrhem. Já ho beru na vědomí a dodávám, že nemám nic proti ani jednomu ze zmíněných představitelů. Mj.Stropnický mi vždycky byl a zůstává sympatický, Dienstbierovi jsem zase dal svůj hlas v prvním kole prezidentské volby. Přesto, že s jejich osobním názorem v souvislosti s děním na Ukrajině nesouhlasím, tak si nemyslím, že by oni i Sobotka potřebovali vystřídat. Lišíme se od sebe nejen v politické orientaci, ale také diskuzi - jak i sám píšete - vidíme oba trochu jinak.

3 hlasy

Nemá to Sobotka lehké. Odborná připravenost Martina Stropnického pro funkci miistra obrany se zřejmě moc neliší od toho, jak byly na funkci ministra obrany připraveny Vlasta Parkanová a Karolína Peake.

6 hlasů

BINGO! Ta je krivousta tlama me vzdycky odpuzovala. Vypada jak nejaky uchyl, popr. hulibrk.

1 hlas

Třeba se ještě dočkáme: "Buď pozdvavem pvapoe z huezd a phuhů"

0 hlasů

Sobotko a Zaanalku, můžete ale postavit mosty ke svým novým kamosum - ukrajinským banderovskym nacistům.

0 hlasů

Bohouši,to musíš především vysvětlit panu Zaorálkovi,obyčejní lidi to chápou!!!

10 hlasů

Bohouš opět dokazuje,jaký je sráč.Bojovat uměl akorát když se ho Milouš,Mihály a jejich parta snažili odstavit od koryta,to byl velmi aktivní.Teď už ho nic netrápí,je v poho,zajištěný a spokojený a nemá proč se zbytečně hnát do něčeho,z čeho mu nic nekápne.To je prostě Bohouš,tak jak ho všichni známe.

6 hlasů

Jiné moudro ani od Václava Kokotoviče Horáka nelze očekávat.

11 hlasů

Ze ty pouzivas slovo moudro....vtip, ale spatny.

1 hlas

Jo aha, ty jsi se naučil nové slovo.

0 hlasů

Bohouš opět dokazuje,jaký je sráč.Bojovat uměl akorát když se ho Milouš,Mihály a jejich parta snažili odstavit od koryta,to byl velmi aktivní.Teď už ho nic netrápí,je v poho,zajištěný a spokojený a nemá proč se zbytečně hnát do něčeho,z čeho mu nic nekápne.To je prostě Bohouš,tak jak ho všichni známe.

1 hlas

Bohoušku, Bohoušku, tak on tě ten Klepsa snad bude zase volit...

4 hlasy

...a nejen Klepsa,ale i Fejgl,Staněk,Vampola...

3 hlasy

...a nejen Klepsa,ale i Fejgl,Staněk,Vampola...

2 hlasy

Vem si prášek nebo přestaň onanovat,klepou se ti ruce.

10 hlasů

Ovcan a moudro....

1 hlas

Čemu říkáš moudro, ovčane?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov