Stojí za Zemanem
Okamurovo hnutí jde do voleb se Stranou práv občanů

03.05.2016 14:18 Aktualizováno 03.05. 15:52

Hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury uzavřelo dohodu se Stranou práv občanů o spolupráci v podzimních krajských volbách. S výjimkou Zlínského a Pardubického kraje spolu půjdou do voleb ve všech regionech v koalici.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Takže pokud slečna nebo paní v čepici nebude mít zaměstnání tak ať kouká být o hladu jak řekl p.Zeman a kluci kolem aby se tím kochali? Nebo práce bude akorát že velký frajer řekne jaká?

Tak či tak mi to osobně přijde docela absurdní, že se dělá jako jiný stavební sloh sloupů, i zřejmě že asi p.Okamura má strach, že by mohlo dojít k zákazu gay sex party, údajný jasný důkaz nepřátelské kultury. Jakože když Zemanovci přece mají tak jasno, že Hitlerův postup naprosto pochopitelný, neboť Češi přece jak sovietsko-židovští kolonizační čety, tak aby se to celkově v podobnému duchu opakovalo mi opravdu nepřijde na výši.

Na druhou stranu však jistě hezké, že se vlastní tělo nasazuje na obranu obzvláště gayů proti ideologii u které se má za to, že by gaye dala popravit. Jakože, že být gay je v rámci evropských hodnot je argument který se dá chápat. A ideologie (ať jíž odvolávající se na Boha nebo například asi na Stalina) která stojí o politické prosazování zákazů gayů (a dokonce prý trestu smrti například v Afghánistánu, nebo i dle zákonů zůstalých po britské říši, a i v USA se mělo trest smrti) jistěže s tím není slučitelná. Ale jestli to je nějaký kněz který si myslí, že příběh o zničení města kde byl Lot bylo kvůli údajné homosexualitě lidí tam, nějaký imán myslící si nápodobně, nebo prostě nějaký chlap žíjící v nějaké představě o zajišťování dostatku budoucích vojáků a pracantů pro staré party nutně neznamená, že církev nebo strana toto takto má v doktrínách natož že církev nebo strana tak či tak obvykle ne jak s monopólním výkladem byť se to místně po bitvě na Bílé hoře možná moc jinak neznalo. Jakože dělat, že co Čech to slovanský kolonizátor a že například 1,7 Čechoameričanů v USA údajná pátá kolona která chce prosazovat aby svatby proběhly tradičně (tj. aby všichni viděli přirození) i že se jíž těší kolik pěnez budou mít ze zotročování ostatních, to možná v některém případu skutečně tak je ale dělat, že je naprosto jasný, že co Čech to takový to mi přijde docela mimo.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov