Předvolební roztržka
Okamuru opustil jeho guru. Vadily mu výroky o Romech

18.09.2013 06:21 Původní zpráva

UVNITŘ ANKETA. Hnutí Úsvit nové demokracie přišlo o svého duchovního otce. Politický subjekt pojmenoval senátor Tomio Okamura po stejnojmenné knize ekonoma Pavla Kohouta. Autor ovšem nechce mít s Okamurou nic společného. Vadí mu jeho slova o stěhování Romů do Indie.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Šmatlák (7 hlasů) 18.09.2013 09:30

    Já si myslím,že by strana která chce zrovnoprávnit naše občany s...

  • oto lev (7 hlasů) 18.09.2013 11:15

    Jak daleko bydlíte od nejbližší romské rodiny?

  • Karel Vachut (6 hlasů) 18.09.2013 11:13

    Občan že je občanem za každých okolností? - I když svůj život odmítá...

  • Jacques Clouseau (4 hlasy) 18.09.2013 06:50

    Duchovním otcem politika Okamury není Pavel Kohout, ale šéfredaktor...

  • Karel Vachut (4 hlasy) 18.09.2013 11:16

    Několikrát jsem se v životě už stěhoval - a otevřeně se přiznávám, že...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Stejně jako pan Šmatlák, vidím řešení v zavedení stejných pravidel a dodržování právního řádu pro všechny, bez rozdílu a bez bázlivosti vůči EU při jejich vymáhání.Avšak myšlenka samostatného státu pro určitou národnost není nová, viz v r.1948 uznání Izraele jako samostatného židovského státu, byť na palestinském území, což dnes způsobuje nemalé problémy.Ať to myslel Okamura jakkoliv, vystěhování určitého etnika a poskytnutí území k vlastní existenci je diametrální rozdíl.Naskýtá se ovšem otázka, zda v případě samostatného státu pro romské etnikum , by to nebyl vlastní pogrom na sobě samých.

0 hlasů

No, počkal bych ještě pár let a stát budou mít určitě v tom se Tomio nemýlí - bude to celé Česko i Slovensko. Jenomže jak je známo paraziti potřebují hostitele, jinak vychcípaj hlady, takže bez gádžů se určitě neobejdou... :-)

3 hlasy

Nekteri blazni v Cechach poznali, ze se da zit z takoveho politickeho komediantstvi jake delaji nekteri panove a jedna dama. To funguje jen proto, protoze klasicke strany neplni svuj ukol ku spokojenosti spolecnosti i jedincu. Tohle je pak vysledek.

1 hlas

Není to úsvit, je to soumrak.

2 hlasy

Po tom co tady předváděli VŠECHNY! strany po šaškovské revoluci je tady už dávno tma. Proto je třeba změnu!

1 hlas

Romové do Indie,komunisté do KLDR a muslimové na Saharu.Krásná představa,která je bohužel jen utopií.

1 hlas

..a Češi na Balkán?

0 hlasů

Z tohodle bude jednou politicke finale podobne v Jugoslavii.

0 hlasů

Stálo to sic pár životů,ale zato tam USA dovezlo svobodu mafii a základny.

0 hlasů

Občan že je občanem za každých okolností? - I když svůj život odmítá jakkoli přizpůsobovat původnímu obyvatelstvu, trvale mu škodí a dokonce ho nenávidí - a NAVÍC tuto nenávist předává i svým malým dětem??? - No, já tedy nevím, ale Němce jsme po 2.sv. válce od nás vyhnali... a podle tehdejšího mínění zaslouženě a oprávněně. Šli si do vlastního státu a my si začali žít po svém (než nám to Romové začali opět kazit). Ach jo... Neříkám, že bez nich tu bude ráj na Zemi. Ale aspoň to Češi nebudou moci na nikoho svádět.

6 hlasů

Několikrát jsem se v životě už stěhoval - a otevřeně se přiznávám, že vždy jsem hleděl na to, aby to bylo tam, kde oni nejsou. Bohužel je čím dál složitější taková místa najít... Ach jo!

4 hlasy

Jeden čas jsem bydlela vedle jedné takovéto rodiny, z poklidné a tiché ulice se stala hrůza, od rána do noci byli venku, řev , problémy, pokud jste je upozornili, ať se ztiší, tak vás poslali do p..., už nikdy více!!

0 hlasů

Také ale tvrdím, že nejsem rasista. - Znal jsem cikána, měl za ženu Češku a s ní 2 děti, a toho jsem si velice vážil - byl to velice slušný a pracovitý člověk, sotatně tento postoj jsme k němu a jeho rodině měli snad úplně všichni tam odkud pocházím... Takže: Není to o tom, jaké jsou rasy, je to v tom, JACÍ jsou a zda se vedle nich dá žít slušně a bez obav o zdraví a o život.

1 hlas

Taky takového znám - jeden z tisíce!

0 hlasů

Xenofob a rasista, z vás by měl jistě Hitler radost.

0 hlasů

Pro mě existují 3 nevolitelné subjekty - BoBo a její "Hlavu vzhůru", Brouk Pytlík - Okamura a jeho snadná řešení na všechno ...a nakonec pomatenec Bábiš, který chce jen pod rouškou spasení společnosti jen větší penězotoky do svého iméria! ...a kdo to nechápe, ať radši jde o volbách na houby!

2 hlasy

Bojíte se soudruhu že by jste měli přiznat kolik jste toho nakradl nebo že vás odvolají od koryta?

1 hlas

http://hradec.idnes.cz/nehoda-a-napadeni-chomutice-na-jicinsku-d9d-/hradec-zpravy.aspx?c=A130918_100611_hradec-zpravy_tuu#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

0 hlasů

na Tomiu jsem zanevřel už v únoru po prvých populistických prohlášeních na romy
Problém má totiž jiné kořeny než se tvrdí - je to zástupný problém, je třeba totiž zakrýt, že to co je jsme nechtěli, proto frustrace ve společnosti, proto pogromy, proto polopravdy, proto zamlžování podstaty
Podle mne se senátor zařadil mezi slepé, slepí nemají řídit, že ? Sociálně, analitičtí slepci by se neměli podílet na řízení státu.
No nic bude třeba aby byla pojmenovaná nová diagnóza - nazveme ji mandátní slepota .....

Pokud se senátor okamura domnívá, že získá víc příznivců, tak jednoho ztratil určitě - vím, hlupáků je v této společnosti víc - tak dobré pořízení ;-)

1 hlas

Tak vy jste nikdy nebyl příznivec Okamury -to druhé ano! Odpovězte Otovi kde bydlíte?

0 hlasů

Jak daleko bydlíte od nejbližší romské rodiny?

7 hlasů

Já si myslím,že by strana která chce zrovnoprávnit naše občany s cikány to je zavést stejná pravidla a stejné podpory pro všechny a jednat podle práva a ne podle populistických keců a sjednotit i pvinnosti pro cikánskou čáast obyvatelstva tak ta by měla býti volena přednostně.Kromě korupce politiků a nejen politiků je to totiž největší problém v naší společnosti potažmo v našem státě.Všichni snad krom politiků a jejich kamarádíčků mají stejné možnosti a podmínky k žití jen u cikánů seto nebere v potaz a leze se jim s prominutím dozadků přestože oni nemají žádnou snahu se o sebe postarat a nebo se vzdělávat ale na co, když nás budete ostatní dotovat a živit a je jim v podstatě vše u zádele.Není to zástupný problém jak mnozí naznačují,hlavně ti pseudoochránci a připosraní politikové a st.úřady a úředníci.Takže volte toho kdo má skutečný zájem tento problém vyřešit.

7 hlasů

DSSS?

0 hlasů

Ne frantíkův kohout .

0 hlasů

Duchovním otcem politika Okamury není Pavel Kohout, ale šéfredaktor Pivního magazínu, Jaroslav Novák Večerníček. Ten jednoho krásného dne Tomiovi v hospodě řekl: "Hele vole, ty máš tu incomingovou agenturu, ne? Tak bys jako moh mluvit, ne? A vůbec, já jsem novinář, já z tebe, vole, udělám hvězdu, vole, fakt. Chápeš? Já tě dostanu do médií a udělám z tebe profláklej ksicht."
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/206079/okamuruv-vecernicek-o-bojovniku-s-korupci-bartovi-tohle-by-nevymyslel-ani-kotenockin.html

4 hlasy

Neplete si ty profláknuté ksichty s kandidáty za POT09 a ODS?

2 hlasy

Ani ne. Na profláklý ksicht vsadil v minulých volbách projekt VV, myslím tím "investigativce" Johna, teď došla řada na Japonce.

1 hlas

Tak tak, cetl jsem jeho knizky a je to opravdu Vecernicek, kdo z neho udelal medialni hvezdu, protoze se s nim odmitali bavit ministri a vysoci urednici. Teprve potom, "co ho medialne proflakl," mu konecne zacali naslouchat dani vysoci urednici, kteri bez nadite obalky jsou slepi hlusi jako krtci.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov