(Ne)svržení vlády
Opozice tepe Babiše. Šéf ODS: Přemístěte ho jinam

26.05.2015 13:45 Aktualizováno 26.05. 18:05

Pro vyslovení nedůvěry vládě možná nebude hlasovat ani čtvrtina poslanců. Vyplývá to z vyjádření poslaneckých klubů před dnešním hlasováním.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Daša Fuksova (5 hlasů) 26.05.2015 14:58

    Opravdu legrace... ODS není v zásadě proti vládě, uznává výsledky...

  • Daša Fuksova (4 hlasy) 26.05.2015 16:27

    Estráda pokračuje: "Kníže" si vzal slovo. Vážené poslankyně, páni...

  • Stanislav Kohout (3 hlasy) 26.05.2015 15:05

    Sobotka se konečně stává silným politikem - dokáže je utřít !!!

  • Nepravdoláskař Navždy (3 hlasy) 26.05.2015 17:50

    Ubohé neschopné zlodějské nuly z ODS a TOPky v čele s tím zločineckým...

  • Edgar Poe (3 hlasy) 26.05.2015 15:32

    ODS a jejich lidé byli horší než Babiš, na nynejší vládě mi jen vadí,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Fiala je profesor? Tak to jsem si těchto lidí přestal vážit. Úplný lidský odpad.

1 hlas

Jak může takový nýmand Fiala doporučovat vládě, kam má umísťovat ministry? Sám nikdy nedokázal nic jiného, než planě žvanit a urážet ostatní. Jeho rodná strana vzkvétala pod velením Nagy, která pevnou rukou řídila stát a moudrý všeználek Fiala statečně mlčel.Teď ovšem ví zcela přesně jak na to. A Kalousek totéž.

1 hlas

Babiše nikam nepřesunujte. Přemístěte Fialu. Třeba do prd.ele.

1 hlas

Ubohé neschopné zlodějské nuly z ODS a TOPky v čele s tím zločineckým opilcem jsou závistí a vzteky úplně bez sebe a hledají všude možně smyšlené argumenty...! Ze srdce vám vy zkorumpovaní, prolhaní šmejdi přeji, aby vás z toho všechny kleplo, národu by se konečně ulevilo...!!!

3 hlasy

Kalousek=Babiš oba stejní zloději. Jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet
Kalousek kradl pokoutně, Babiš si to zlegalizoval formou dotací do Anofertu, kterému se po odchodu Bureše z vedení začalo dařit...Nebo jim to Andrej kazil?
Vznik Anofertu (krádež Petrimexu):
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1025-andrej-babis-ziskal-sve-pohadkove-bohatstvi-za-podezrelych-okolnosti-kdo-stal-za-vrazdou-jana-duckeho-v-ci-prospech-falsovane-smlouvy-a-vytunelovany-petrimex.htm
Babiš si pro jistotu koupil i noviny, aby se články o jeho krádeži Petrimexu přestaly objevovat.
Nezastaví se před ničím - viz smrt Duckého, který tak dlouho vyřvával, že "dostane Andreje do tepláků" až : ,,,"Když se Ján Ducký vracel z nedalekého hotelu Nivy, vešel do vchodu svého domu, přivolal výtah a šel se podívat do poštovní schránky. V té chvíli k němu vrah přistoupil a z bezprostřední blízkosti na něj čtyřikrát vystřelil, přičemž tři rány zasáhly Jana Duckého přímo do hlavy. Pro podezření z vraždy si ve vazbě několik měsíců odseděl nezaměstnaný Ukrajinec.."
Kalousek si ovšem možná platí ochranku....

1 hlas

Píšete hlouposti a argumentujete novinami, které by se daly nazvat "politickým bulvárem".Přinemenším,Babiš alespň dokázal postavit firmu, která odvádí daně, ale Kalousek nic nevytvořil, jen lže, podvádí a chlastá.

2 hlasy

A jaké dotace že si to přiklepl Babiš?
A vy si opravdu myslíte, že si Babiš objednal vraždu? To mi k němu nesedí, to je spíš styl Kalouska...

0 hlasů

Henex U tebe mě nepřekvapuje,že to nechápeš ,ty nechápeš ne v podstatě ale fakticky nic.A pan Skalský pravdivě popsal jak to tu chodí a co jsou Babiš a hnutí ANO zač.Kapitalista a miliardář(KDE NA TO VŠE VZAL? ASI SI NAŠTŘIL ZA KOMANČŮ?)s komunistickou a estébáckou minulostí to je ta nejhorší kombinace lidské povahy a chování.A sám nic nevybudoval a jen zkoupil a asi nebude daleko od pravdy s pomocí bank a jeho postbolševických a estébáckých kamarádů a známostí a to že asi za hubičku je předem jasné jako facka.

0 hlasů

Estráda pokračuje:

"Kníže" si vzal slovo. Vážené poslankyně, páni poslanci ..."tady nejde o nějakých 5 miliard pro firmu pana Babiše", TADY TOHO BYLO UŽ TOLIK ŠLOHNUTO, ŽE TO JE PAKATEL ...

Konečně někdo začal alespoň v náznacích příznávat, že jde o to, aby se této vládě škodilo alespoň okopáváním kotníků...

4 hlasy

Nevím jak vám, ale mně vadí zlodějny pořád. Kalouskovy i Babišovy..
Krást se nemá

1 hlas

A že Klaun nechal rozkrást republiku nevadí? Vždyť nám tady nic nepatří. Kradousek a Bureš jsou svině, ale krade se tady již 25 let! Nevadí???

0 hlasů

Všechno je tady rozkradené, zkorumopvané, vytunelované. Občané se na to dívají již čtvrt století a pořád dokola ty gaunery volí. Je nějaká strana která není zkorumpovaná? Tak já vám na příští volby sewu. Můj hlas žádní zloději nedostanou. Je potřeba nejít k vobám a vyslovit tak nesouhlas s tím, co se děje v naší zemi !!!

0 hlasů

Nejít k volbám, to neznamená, že nikoho nevolíte. V tomto případě vlastně skrytě volíte tu stranu, která má nejukázněnější voliče.

2 hlasy

Jo, to se v řeči politiků opakuje pořád dokola. Ale kterou stranu mám volit? Která je to ta strana, ketrá se nepodílela na vytunelování země?

0 hlasů

Tu, kterou považujete za menší zlo. Možná to zní jako fráze, ale myslím, že je to tak. Darebáci jsou ve všech partajích a bohužel se dokážou líp prosadit než slušní lidé, protože se neštítí ničeho. Chtělo by to asi jiný volební systém, ale kdo vymyslí jaký?

0 hlasů

ODS a jejich lidé byli horší než Babiš, na nynejší vládě mi jen vadí, že nejsou schopni zavést bankovní daně a daně pro supermarkety - stejně prodávají nekvalitní potraviny a komodity peníze z těchto institucí a obchodů mizí v zahraničí, vybudoval bych vlastní kvalitní řetězce Babiš se Zemanem by určitě souhlasili, Polsko a Slovensko tyto daně již mají jenom Sobotka přešlapuje ještě nad daní pro energetiku, ale pokud ČEZ bude dotovat nové bloky jádra tak žřejmě ta dan nebude, jinak by to platili lidé ze svých kapes, no jsou to kumštíři pokud chtějí vybírat nejenom líp daně

3 hlasy

Když jste chtěl bankovní daň, měl jste volit komunisty a ne miliardáře Bureše. On šel přece do do politiky proto, aby se daň velkým firmám nezvyšovala a vybralo se víc od zaměstnanců a živnostníků.
Najděte si zisk Agrofertu a vypočtěte, kolik by Bureš zaplatil na daních navíc, pokud by se nu přirazila ta 2 %, co slibovali socani před volbami a která vlivem Burešova podílu na vládě v tomhle volebním období neprojdou...

1 hlas

Pozn. (tuhle zprávu se asi tady nejspíš nedozvíme, i vzhledem k článkům Motýla a spol.)
-------------------------------------------------- - ------------------
"Mimořádnou pozornost světových médií na sebe strhla reality show České televize Dovolená v Protektorátu. Věnují se jí například The Telegraph, Variety, The Guardian, The Times of Israel a další."
-------------------------------------------------- - ------------------
Spokojenost se zpravodajským vysíláním ČT dnes ráno v jejich pořadu pochválil i soudruh Kalousek

1 hlas

Sobotka se konečně stává silným politikem - dokáže je utřít !!!

3 hlasy

omlouvám se všem aberu zpět ve světle událostí Chládek

0 hlasů

Opravdu legrace... ODS není v zásadě proti vládě, uznává výsledky voleb ALE je proti kapitálu firem Babiše který se zvýšil po dobu jeho působení ve vládě. Strana, která se utápí v dluzích, strana kterou rozkradli tak jak rozkradli republiku nyní káže o něčem co je a co není morální?

Tak kdyby tam křičeli komunisti, tak bych to chápala - ti přece jsou už z jejich přesvědčení proti kapitálu ! Ale ODS ? Nebo si mám myslet opravdu, že ODS je skrytá bolševická strana se svým skrytým předsedou kterého má rád Putin?

No a těch pár politických dobrodruhů kteří se tam dostali díky Okamurovi se nyní chytá stébla. Těm už nelze věřit ani pozdrav.

Je 14.58 tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat.

5 hlasů

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace

http://casemiro5.webnode.cz/

0 hlasů

kampan proti Babisovi v rezii Kalouskovych svazaku je srovnatelna s kampani proti M Horakove v rezii bolseviku

2 hlasy

To je ale kravina!
O co, že Babiše nikdo neoběsí?

0 hlasů

už se na tu komedii velice těším

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov