Budoucí ministr
Pecina: Neonacisté zvedají hlavu, chci mít víc policistů

07.07.2013 16:25 Aktualizováno 07.07. 14:40

Kandidát na ministra vnitra v úřednické vládě Jiřího Rusnoka Martin Pecina chce zvýšit počet policistů a prosadit pro ně vyšší platy. Doplnit stavy sboru by chtěl zejména v bezpečnostně problémových oblastech, řekl v pořadu Otázky Václava Moravce v České televizi. Podle něho je současný počet policistů, který se pohybuje kolem 38 500, "naprostá katastrofa". Představoval by si číslo zhruba o dva až dva a půl tisíce vyšší.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • w (9 hlasů) 07.07.2013 14:32

    No nevím, zda se mluvilo o nacionalistech – to je asi „překlad“...

  • Martin Kocias (6 hlasů) 07.07.2013 14:38

    Jéžiš, už je tu zase tlustá prcina a jeho "takovéto nacistické...

  • Jacques Clouseau (6 hlasů) 07.07.2013 14:45

    Nejúčinněji šíří rasismus v této zemi žurnalisté, aktivisté a...

  • alfa samec (5 hlasů) 07.07.2013 14:55

    Komoušové nepotřebovali na cikány hajlující nácky-jako na jednom fotu...

  • Jan Novák (5 hlasů) 07.07.2013 14:28

    Prcina je überblb. Eskalaci napětí mezi hostitelem a parazitem mají...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pecina se mi jako ministr vnitra líbil. Bude to čerstvý vítr. Rozhodně je nesrovnatelně lepší než Kubice a John.

0 hlasů

Nejen neonacisté, ale i neokomunisté z KSČm i zde na diskuzi zvedají hlavu. Pecina by měl zdvojnásobit počty policistů, zaplatit by to měli jak extrémní pravice tak i extrémní levice. Jedna a tatáž pakáž.

0 hlasů

Doufám že ta hnusná, vypasená, estébácká svině do voleb chcípne.

2 hlasy

Až po tobě milý příteli.

0 hlasů

já prý nechápu humor, tohle byl taky sarkasmus?

0 hlasů

Ministr Pecina...? To je snad ještě větší komik než druhdy John! ...a jak se tenhle Dařbuján briskně vynořil ze zapomnění v Ostravě - to se mu v té vnitrácké sesli ňák zalíbilo!

3 hlasy

jako daně platící obyvatel českých budějovic jsem tam byl obě soboty ... obzvláště včera jsem si tam všimnul jedný věci a to sice že část policajtů byla tzv. v civilu - měli vyholené kebule a snažili se vyprokovovat normální demonstranty ... to není policie, ale STB a její praktiky ... a potom ten vykrmenej pecina zvrací u moravce o tom že obyvatelé ČB jsou nacisti a že je třeba zvýšit počet fízlů - už teď je jich na počet obyvatel násobně více než v EU ....

3 hlasy

Stačí nenahrávat jim pochlebováním menšinám, které se nechtějí přizpůsobit mravům a zákonům této země.
Všem rovným dílem. Práv i povinností.
To je jednodušší, levnější, elegantnější, spravedlivější a trvalé řešení.

4 hlasy

To je neuvěřitelné. Máme více policistů/1 000 obyvatel, než většina EU států a stále je to málo. Člověk jezdí 14 dní po Evropě a vidí možná 2-3 policejní vozy dohromady. Mezi Rozvadovem a Plzní vidím většinou 3. My si snad ten policejní stát, na který jsme si tak zvykli, zamilovali a nemůžeme bez něho existovat.

2 hlasy

Nemáme policejní stát, jen stát bez jakéhokoli řádu; nahoře mafie a dole její "mazlíčci", účinně odvádějící pozornost od svých "pánů".
A mezi nimi zajisté spokojení lidé, kteří jsou jako jedinci svobodní - mohou si svobodně při volbách zvolit mezi zlem A a zlem B a mohou se svobodně rozhodnout, že do určitých částí měst prostě nebudou chodit.

0 hlasů

Kousek dole ti píšu, že komunisté si s nácky i cikány poradili. Ti jedni neexistovali a druzí se jich báli.

2 hlasy

A naopak. Cigáni se báli i komunisté se báli a postupně přestávali existovat.

0 hlasů

Vás ani snad nikdo porodit nemohl, to by bylo proti přírodě. Hulvát a sprosťák, co tu předvádíte je vrcholem všeho. Druhý eM Felix.

1 hlas

Štědrý Martin už zase rozdává z našeho. Ale určitě lepší to dát policajtům než náměstkům. Ale i ty odměny pro náměstky jsou lepší, než si držet za moje prachy holky, jako si je vydržoval třeba Svazák, nebo vydržuje komouš Picek.

1 hlas

"Slovenští veterináři zakázali prodej a distribuci čerstvého drůbežího masa od polské firmy Baryk Baryk& Marcin Borowicz."

1 hlas

a Češi na to nemaj koule, protože na rozdíl od Slováků mají z polských dovozců bobky v kalhotách.

0 hlasů

Baryku zase máš záchvat? Táhni do kelu ! Ty asi i při sexu-jestli teda víš co to je, nadáváš tomu svýmu do komunisty, když se zase nechce postavit.

3 hlasy

:-)

1 hlas

Pecina bude bojovat s 500extrmisty,no jo a co těch dalších 300 000potencionálních zločinců?

0 hlasů

Komoušové nepotřebovali na cikány hajlující nácky-jako na jednom fotu z Budějic. Když nemakali, tak je šoupli do báně a když dělali bordel, dostali na tlamu od esenbáka, jen to hvízdlo. Tady polistopadové vlády zklamaly. Cikáni se esenbáků báli a ne jen oni. Hajlovat za komoušů bylo nemyslitelný. To by se mělo vrátit. Na cikány platí jen tvrdá ruka.

5 hlasů

Proč platí rovnice, že čím větší komunista tím větší hulvát a sprosťák?

1 hlas

Nejúčinněji šíří rasismus v této zemi žurnalisté, aktivisté a politici, kteří tím, že podlehli zhoubné pokrytecké myšlence politické korektnosti a její obzvlášť odporné součásti, pozitivní diskriminaci. Byť by se slovně a možná že i upřímně proti něčemu takovému důrazně ohrazovali sebevíc. Škodí tím každému, příslušníkům většiny i jakékoli menšiny.

6 hlasů

Jéžiš, už je tu zase tlustá prcina a jeho "takovéto nacistické napadání". Ten komouš má z nácků takový vítr, že na ně myslí snad i při sexu (samozřejmě homosexuálním, levičák by jinou formu sexu považoval za xenofobní). Co je, prcino,můžou ti sebrat voliče, viď, odborníku? A navíc jsou přesně jako ty, demokrati to zrovna nejsou, čili máš důvod se bát.

6 hlasů

No nevím, zda se mluvilo o nacionalistech – to je asi „překlad“ Týdne. Ale o extrémistech se mluvilo určitě. Otázkou je, koho těmi extrémisty diskutující mysleli. Byli to ti, kteří bijí těhotné ženské, napadají své spoluobčany, kradou atd., nebo to byli ti, kteří už toho mají dost. To ovšem (jako obvykle) zapomněli vysvětlit. Zapomněli vysvětlit, kde asi jsou příčiny toho stavu! Ale hlavně když se „odborně“ žvaní.

9 hlasů

Otázkou ovšem je,koho vepř Prcina vlastně považuje za "neonacisty".Vzpomínám si,že házení vajec na Jyrku nazval "nacistickými útoky".Takže nacistou se může zřejmě stát každý,kdo se neklaní Miloušovi a jeho družině.O to už se Prcina,Ištván,Matka justiční mafie,Láska a spol. postarají.

2 hlasy

Prcina je überblb. Eskalaci napětí mezi hostitelem a parazitem mají na svědomí jemu podobní blbci + média.

5 hlasů

Jako Zdena Zwiebel, prohlašuji : Jsem místní blbka !

3 hlasy

no to si, tim double nickem si jí maximálně udělala vnitřní radost.D

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov