Šéfdiplomat
Petříčkovi vadí, že byl Babišův syn s vědomím premiéra na Krymu

15.11.2018 16:37

Ministru zahraničí Tomáši Petříčkovi vadí, že byl syn premiéra Andreje Babiše s vědomím otce na ukrajinském Krymu okupovaném Ruskem. Česko anexi Krymu odmítá.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jrr (3 hlasy) 15.11.2018 16:54

    Petříček,to je ale debilní hoch.Babiš ml. je švýcarský občan,co je mu...

  • Jiří Klempera (2 hlasy) 15.11.2018 17:12

    petříček je pitomec

  • Henex (2 hlasy) 15.11.2018 18:19

    Švýcarský občan Andrej Babiš mladší je dospělý člověk, nezbavený...

  • Karel Musil (2 hlasy) 15.11.2018 17:16

    Syn premiéra členské země NATO byl na Krymu. Jistě ojedinělé. Babiš...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pa Poche Petříček promluvil - Babišův syn je déle než 10 let svéprávným švýcarským občanem a Švýcarsku to nevadí. Tak nekecej, Petříčku, na to nemáš, jsi jen Petříček, který se vzteká, že mu nekoupili autíčko.

0 hlasů

"...české orgány nemohou pobyt premiérova syna na Krymu ze zahraničněpolitického hlediska řešit, když Andrej Babiš mladší není český občan."

Český občan u toho pobytu ale prý byl.
Tak či tak, já osobně jsem poněkud zmaten ohledně postoje p. Babiše st., kde snad jíž roky sebe profiloval jako bojovníka proti ilegální migraci, ale když měl takový případ před očima tak nejen, že přihlížel, ale dokonce vychvaluje osobu která dle některých dělá dojem pašáka, (a nadává novinářům za hyenismus, a dělá jako by nebylo co řešit).

0 hlasů

Syn premiéra členské země NATO byl na Krymu. Jistě ojedinělé. Babiš st.bude mít v EU a v NATO co vysvětlovat, až tam bude projednávat svůj plán na celoevropské řešení migrace a Marshallův plán pro Afriku.

2 hlasy

Švýcarský občan Andrej Babiš mladší je dospělý člověk, nezbavený svéprávnosti. Může si jezdit kam chce, respektive kam ho pustí. Premiér nemusí vysvětlovat vůbec nic...

2 hlasy

Nojono, konzistentní se to z jeho strany jistě nezdá když obvykle dělá jako by se mělo mít úsilí proti pašákům a ilegální migraci, ale když se poukazuje na případ něco takového, tak najednou, že prý 'hyenismus novinářů' a toho, kdo dle některých možná typický pašák, vychvaluje do nebes za to jak je hodný, že se tak staral...

0 hlasů

Babiš nl.může ještě překvapit - může si vyřizovat účty se svým otcem, kterému v dobré víře podepsal nějaké listiny o jejichž významu nevěděl a teď je obviněn ze závažného trestného činu. Jestli ho ve Švýcarsku neuzemní, tak se z něho může stát spolupracující obžalovaný.

0 hlasů

I vy brepto,to vy sám?Nečtěte tolik detektivky

0 hlasů

petříček je pitomec

2 hlasy

Petříček,to je ale debilní hoch.Babiš ml. je švýcarský občan,co je mu dotoho,potažmo všem včetně policie?

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov