Podněcování k nenávisti
Podnikatelé si došlápli na Babiše. Podali na něj trestní oznámení

11.07.2017 14:00

Zástupci podnikatelů podali trestní oznámení na bývalého ministra financí Andreje Babiše (ANO) pro podezření z podněcování nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (1 hlas) 11.07.2017 15:09

    "...politik, který se chová jako komunisti v padesátých letech" - ale...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nejhorší co můžeme dělat je držet pusu a krok. Je dobře, že taková iniciativa vznikla. Jsem zvědavá, jak rozhodne soud. Předkládané argumenty jsou oprávněné a dle mého velice závažné. Přece jen nelze zlehčovat poštvávání lidí proti sobě.

0 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

A proč nepodali trestní oznámení na ostatní vládní strany? EET nezavedl jen Babiš, ale celá koaliční vláda. Nemáte na Babiše něco lepšího a smysluplného...?

0 hlasů

"...politik, který se chová jako komunisti v padesátých letech" - ale vždyť to je komunista, konfident StB a nomenklaturní kádr, vychovaný v tuhém reálném socialismu, který nezná nic jiného než třídní boj, plánované hospodářství a vlastní prospěch.

1 hlas

Obávám se, že Babiš ti zvysoka kašle na třídní boj, vůbec nic jsi nepochopil. Ale jen pokračuj, zvyšuješ mu popularitu...

0 hlasů

Vsak ona uz se voda nekde vari, polinka se pridavaji...

0 hlasů

To je pravda, voda se vaří, ale na ČSSD, lidovce a Okamuru. On ten Babiš do nebe nevyroste, tak jak přišel, tak zase odejde, nikdo tam není věčně. teda až na Marečka Bendu a Kalouska...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov