Reakce
Politici vracejí po razii úder. Žalobce by nejradši rozpustili

21.06.2013 18:55 Původní zpráva

Větší nezávislost žalobců a účinnější boj proti korupci. To jsou hlavní změny, které má přinést nový zákon o státním zastupitelství. Po vypuknutí takzvané kauzy Nagyová to ale vypadá, že spadne pod stůl. V jeho přijetí nevěří ani jeho předkladatel ministr spravedlnost Pavel Blažek (ODS).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Eliška Přemyslovna (17 hlasů) 21.06.2013 19:31

    Šmejdi - skoro každý z nich má špinavé ruce a teď se bojí.

  • malo1 malo1 (10 hlasů) 21.06.2013 21:21

    Při té příležitosti také už chápu tu neochotu zavést u nás euro,kam...

  • daniel Pink (10 hlasů) 21.06.2013 19:33

    pravicove krysy propadaji strachu a zoufalstvi-ODS majiz jen 8%

  • Anton Augustin (6 hlasů) 21.06.2013 19:41

    Je třeba dodat kteří! Modrobolševici a topáci.

  • občan (4 hlasy) 21.06.2013 20:43

    Američan, Francouz a Čech jsou v pekle. Američan si potřebuje...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ukázalo se s touto kauzou, že Klaus měl s amnestií pravdu, když ukázal na neschopnost a zrůdnost počínání soudů a soudců, teď se k této justiční mafii přidávají i státní zastupitelstvy a Policie ČR, kteří vytváření nesmyslné kauzy za pomocí zásahové jednotky která se v noci s beranidly dobývá do Úřadu vlády a zakrývá poslance, kteří by nikam neutekli ani neovlivňovali svědky, když ani z povahy věcí nemají jak když ty místa již mají. Navíc teď hledají nějaký paragraf na který by dokázali naroubovat počínání politiků. Všechno je to nastrčené spiknutí, jen by mě zajímalo, kdo za tím stojí. Tipla bych si, že je to FSB a snaha prosadit Temelín, což jasně předeslal Mládek z ČSSD okamžitě po začátku této kauzy, zvoláním na jednání o Temelínu za organizované Ruskem, že " Konečně zvítězíme"..

0 hlasů

Ukázalo se s touto kauzou, že Klaus měl s amnestií pravdu, když ukázal na neschopnost soudů a soudců, teď se k této justiční mafii přidávají i státní zastupitelstvy a Policie ČR, kteří vytváření nesmyslné kauzy za pomocí zásahové jednotky která se v noci s beranidly dobývá do Úřadu vlády a zakrývá poslance, kteří by nikam neutekli ani neovlivňovali svědky, když ani z povahy věcí nemají jak když ty místa již mají. Všechno je to nastrčené, jen by mě zajímalo, kdo za tím stojí.

0 hlasů

jasně rozehnat soudce, zničit policii, ať politická zločinecká mafie stihne rozkrást v českém tupostánu ještě co zbylo, za rok nám zamáhají ze Seychel, zločinci nejtěžšího kalibru se rozhodli udělat z čech mafiánské doupě a pohřbít definitivně rozumnou pravicoovou politiku, jim už nezáleží na ničem, příští volby možná vyhrají komunisté a ČSSD, zcela po zásluze, po návratu rudých soudruhů aspoň budeme vědět, komu za to děkovat, zločincům z ODSSTOP09!!!

3 hlasy

Komu slouží NSZ Zeman, který podal dovolání v kauze Bárta?
V kauze pana JUDr. Víta Bárty, jak již rozhodl odvolací soud a následně potvrdil soud první instance, nemůže prohrát.
Buď šlo o půjčku, nebo úplatek.
Pokud by šlo o druhý případ (úplatek), museli by stanout před soudem všichni (poslanci), kteří za svoji loajalitu byli nějak odměněni, buď dobře placeným místem, nebo přímo, nebo nepřímo penězi.

1 hlas

Vidíte a to je přesně ten případ Nagyové a spol. Jestli můžou být obvinění tři poslanci a Nagyová, tak stejně může být obviněn Bárta. Proč najednou v tom děláte rozdíl? Je z levice - viďte!!!!!

0 hlasů

Milá Vlasto, on mezi nimi ale rozdíl je; a podstatný. V kauze Bárta, pokud se tedy jednalo o úplatky, což není pravděpodobné, tak pan Bárta dával peníze ze svého. Rozumíte tomu rozdílu? Ze svého... Nikoho neokradl, nikde ve státním sektoru inkriminované peníze nescházely, nikdo nedostal výhodnou státní "trafiku."

1 hlas

Při té příležitosti také už chápu tu neochotu zavést u nás euro,kam policie vlítne najde desítky milionů korun.To se blbě v krátkém časovém úseku pak převádí miliony "ze strožoku" na eura.Také chápu neochotu uzákonit prokazování příjmu.Proto chápu to stávající rozburácení některých politiků.:-)

10 hlasů

Američan, Francouz a Čech jsou v pekle.

Američan si potřebuje zavolat. Zeptá se Satana, zda si může zavolat do Ameriky. Může. Hovor trvá 5 minut.
Satan řekne Amikovi, že to stojí 4000 dolarů a ten zaplatí.
Také Francouz chce volat do Francie. Může. Hovor trvá 5 minut.
Satan mu řekne že to stojí 4000 eur a ten zaplatí.
Potom si zavolá Čech do Česka, trvá to 5 min.
Potom se zeptá Satana kolik to bude stát.
Satan: "1 euro. "
Čech: "Tak málo? "
Satan: "Víte, z pekla do pekla, to je místní hovor."

4 hlasy

Je třeba dodat kteří! Modrobolševici a topáci.

6 hlasů

pravicove krysy propadaji strachu a zoufalstvi-ODS majiz jen 8%

10 hlasů

Šmejdi - skoro každý z nich má špinavé ruce a teď se bojí.

17 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov