Analýza
Politolog: Když si Zeman postaví hlavu, Poche ministrem nebude

16.06.2018 21:50

Sebevědomý premiér by měl podle politologa Kamila Švece na svých kandidátech na ministry trvat. Podle politologa Josefa Mlejnka ale prezident Miloš Zeman, když si postaví hlavu, Miroslava Pocheho ministrem nejmenuje. Premiér Andrej Babiš jede v neděli za prezidentem do Lán, kde mu předloží seznam navrhovaných členů vlády. ČSSD na nominaci Pocheho trvá.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Rudolf Novotný (5 hlasů) 17.06.2018 03:43

    Poche=neuvěřitelně drzý+arogantní fracek,inu jako celá ČSSD-rvanice o...

  • Horečka TřicetDevět (2 hlasy) 16.06.2018 22:28

    Začne to Pochem a nakonec budou mušet socani chodit na hrad dělat...

  • pn pn (2 hlasy) 17.06.2018 08:26

    Zeman si muze postavit nanejvys hlavu. Nic jineho se mu uz totiz...

  • tyden tyden (2 hlasy) 17.06.2018 08:54

    doufam, ze sosani dostanou pekna 4%. uz jenom za to, ze porad cpou...

  • daniel Pink (2 hlasy) 17.06.2018 09:46

    Poche je na fotce s Brezinou-symbol zlodejen v režii ODSCSSDTOP na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bez ohledu na to co Poche rika , je i vizualne nesmirne odpudivy

0 hlasů

Jsem zvědav, zda Babiš udělá "kozla zahradníkem" nebo bude riskovat , že přijde o post předsedy vlády.

0 hlasů

Z Pocheho dělají vítače jako s Drahošem, i když to byly a jsou fake news. Politika je dnes hlavně marketing a vytváření nálad a slibů, na které si pak už nikdo nevzpomene.

1 hlas

Poche je na fotce s Brezinou-symbol zlodejen v režii ODSCSSDTOP na magistratu,Prahu rozkradali jak v Burkine Faso

2 hlasy

Poche je na fotce s Dolinkem, ty ruda homoklado.

1 hlas

doufam, ze sosani dostanou pekna 4%.
uz jenom za to, ze porad cpou tohohle bolsevickyho dobytka.
v bruselu hlasoval RPO POTRESTANI Ceske republiky.
vsude jinde by mel na krku vlastizradu, ale u nas ho ta oranzaova spina jeste cpe do vlady.
Zemana menusim, ale za tohle mu tleskam :-)))))

2 hlasy

Je dobre, ze netajis, ze jsi ze ctyrprocentni gay komunity a vsude to vytrubujes, Vomacko.

1 hlas

Zeman si muze postavit nanejvys hlavu. Nic jineho se mu uz totiz nepostavi:-)

2 hlasy

Byly doby, kdy jsem preferoval ČSSD, protože se mi její prgram zamlouval.
Ovšem dnes tuto schzofrenickou stranu začínám nesnášet. Možná chyba byla v Hamáčkovi, který se snaží stranu jaksi názorově sjednotit, ovšem přiliš se mu to nevede. Vnutil se sám do jakési role diktátora a doufá, že si své odpůrce v partaji takto koupí. Spíše se stane něco jiného - a dnes to již tak vypadá - že Babišovi přeteče pohár trpělivosti (komunistům již přetéká) a nedá si dále od partaje, kterou vzal na milost. diktovat, do smí a co nesmí. Jednou je předsedou vlády a je taky zodpovědný za politiku vlády a taky - a to na prvním místě - dovést stát do stadia, kdy se budou občané cítit dobře a jejich životní úroveň bude s jinými vyspělými státy srovnatelná.. Taktika ČSSD je primitivně průhledná - rozbít koalici a svést to na ANO. Pak se postavit do pozice ubohé, ze všech stran otloukané strany a naříkat, jak se s ní jedná. Jak? Jedná se s ní stejně tak, jak ona jedná s partenry a spravedlivě podle volebního výsledku, který je ubohý. . Bez ANO by byla stranou na odpis, plácající se někde mezi ODS a TOP09, které by si sní pohrávaly, dokud by se neznemožnila docela. Možná má rádce - zrádce, ko ví. Možné je i to, že ten rádce je placen ze zcela jiného konta. ODS a TOP by pak začaly přizvukovat a špinit toho, z koho mají strach - tedy ODS a preventivně SPD. Na pirátech jim nezaleží, to je strana, která neví, co vlastně chce a to se líbí nejvíc dětem, kterým vlezlo do hlavy, že taky mohou volit. A jako každý -náctiletý se jim nic nelíbí, každý jiný je blbý, protestují na počkání, stačí jen zavoat. Proč, sami nevědí, o politice nevědí nic a líbí se jim vědomí, že "jsou u toho". Bývali jsme taky takoví....
Nevidím dokonale do zákulisí politiků, ale být Babíšem, poslal bych celou ČSSD kamsi a sestavil vládu s KSČM a SPD. Myslím si, že s nimi by bylo jednání rychlé a dělné. I když opozice doufá, že ANO je pravicově zaměřené, Babiše se bojí a těch dvou dalších ještě víc. Ono to ANO má program blízký jak SPD, tak i KSČM a obě by možná rády převzaly i část vládní odpovědnosti. Není čeho se bát, to nás jen tak pan Fiala s rukama rozpřaženýma jak Kristus Pán na hoře Olivetské a hlasem plačtivým straší. Spíše by se měl sám bát takového čertova spřežení - ODS, Starosty, ČSL a TOP jsme již poznali a komu paměť ještě slouží, ví, že zatím se jim povedlo rozhádat každou vládu.
No a tak takový Poche se stává pátou kolonou ČSSD a tomu to jejich zuřivé jeho prosazování zcela evidentně nasvědčuje.
Ovšem pokud Babiš trvá na tom, že se chce znemožnit a zničit jeho ANO, prosím, nechť si poslouří, Takových již bylo...

Ona opravdu zbývá jen jedna - takovou, kterou jsem zde již popsal. Jiné cesty není, jen trapné dohadování a házení špíny na ANO, což ČSSD umí velice dobře a ti ostatní "Demokraté" se s velkou ochotou připojí. neboť jejich prgram se dá shrnout do několika slov -čím hůř, tím líp!. Ovšem jaksi mimo ty co se politkou živí.

1 hlas

Je to socanská elita (nejsou lidi). I jak by asi spolupracoval se zvoleným presidentem - on jmenovaný kdovíkým.....

1 hlas

Prosazováním Pocheho tlačí ČSSD na předčasné volby ve kterých se už do parlamentu nedostanou. Prezident Pocheho ministrem nejmenuje, a i kdyby, tak komunisté tuto vládu nepodpoří a tím tato komedie končí. ČSSD se svým potřeštěným chováním řadí k tzv. "Demagogickému bloku". Jen je nepochopitelné proč dělají vše pro to, aby se propracovali až do "ztracena". Tyto jejich postoje jsou zcestné, trapné a pro většinu občanů odpuzující.

1 hlas

Komunisti na tohle čekali dlouho.Oni tu vládu prosadí přes veškerý odpor.Samozřejmě všichni s ušlechtilou myšlenkou na blaho ČR.

0 hlasů

oranžády doufám pudou pod 5% , s pablbama pochem a hamáčkem určitě

1 hlas

Poche=neuvěřitelně drzý+arogantní fracek,inu jako celá ČSSD-rvanice o koryta s Angelou ku pomoci.Spolek sviní se dere ke korytům-ČSSD!

5 hlasů

Začne to Pochem a nakonec budou mušet socani chodit na hrad dělat čulibrka a ve volbách spadnou ze 7 na 0,7%. Dědek Bizár se pak nechá vyzvednout plošinou nad Lidovej dům a z vejšky ho teatrálně pokálí.

https://youtu.be/ac2ncCHpQ-I

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov