Vulgarity ve sněmovně
Popularity bylo dost, rozhodl sprostý Krátký a zaplatil pokutu

13.10.2011 08:39 Původní zpráva

Pokuta za výrok o tom, že v noci pracují jen "kurvy a zloději", platí. Jeho autor a poslanec sociální demokracie Jiří Krátký se rozhodl, že se nebude ve sněmovně odvolávat a peněžitý trest ve výši pět tisíc korun uhradí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marseille (15 hlasů) 13.10.2011 09:05

    Furt si myslím, že je lepší pádné třeba i sprosté slovo řečené v...

  • Marseille (14 hlasů) 13.10.2011 10:23

    Ubožáčku, už tak postiženej a ještě ti udělali lobotomii......když...

  • svatopluk riha (14 hlasů) 13.10.2011 10:00

    sprostak jak dlazdic prudic.cha,cha,cha!shalom.

  • Pr(u)dič Pružina (11 hlasů) 13.10.2011 10:23

    A tys ty analýzy viděl ? A kde ? Že by sněmovna zaměstnávala takový...

  • Marseille (11 hlasů) 13.10.2011 10:13

    Polib si vemínko pruudici.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pan Kratky urcite nemel na mysli tu skupinu lidi, ktera opravdu v noci pracuje. Mel na msli sexualni pracovnice, kavaliry pricinlivosti. Mel se vsak zminit of ceske partyzanske vlade, ktera pracuje pomalu, ale zato blbe, ona taky pomalu mysli, a nebo nemysli vubec. Za pravdu se plati.

1 hlas

Á velká ráže Pepik Břucháčů... Ale je to s ním jako s ruským dělem. Velká ráže - hovno účinek. :-)

6 hlasů

:-))))))))))

3 hlasy

Soudruh Marseille nam chtel rict, ze lepsi nez velky kanon na Aurore je maly vejfuk u Wartase. Hlavne kdyz je kdykoliv po ruce nebo i po necem jinem ...:-)

3 hlasy

Ty jsi opravdu těžkej marod kamaráde.... Ale já se proto na tebe nezlobím... Každej holt musíme hrát s kartama co dostaneme.

5 hlasů

Ať žije přítel Krátký,jeho odvaha v boji proti modrým kurvám a zlodějům bude po vítězství naší sjednocené levice po zásluze odměněna.Volte ČSSD a KSČM a žídáci,modré kurvy a plagiátor přítele Pr(u)diče budou oběšeni před Lidovým domem !!!

5 hlasů

Děláš pěknou reklamu levici.

5 hlasů

Jo, jo mas pravdu. A kdy mi vratis ty prachy jak si chtel pucit do automatu. Ja chci koupit ten hodnotny darek pritelkyni a nemam na to, nemam!!! Slibils mi to uz vratit tu pajcku.

5 hlasů

Marseille, jeste porad "lestis" Wartase ...?-)

6 hlasů

To vis, ja furt "lestim" svou volhu a tudle jsem videl na CNN, ze wartas je kvalitni znacka tak bych si i s wartasem zkusil rict.

4 hlasy

Ten tvůj pokus o dehonestaci mého jména je docela trapný. Nikdo soudný nemůže věřit těm tvejm bludům, zvlášť, když v tvém případě se jedná o jakýsi rozpad osobnosti. Což tady denně dokazuješ. Je mi tě líto chlapče.

10 hlasů

Ubohý plagiátore soudruha Marseilleho,jak jsi jen průhledný a trapný,typický hloupý modrák.

8 hlasů

Ty ses plagiator, sam si mi to na skoleni UVODSS rikal ty. Si hrajes na modraka a doma mas oranzovy zaclony!!! Na hranici s tebou!!

6 hlasů

Co je spatnyho na tom, ze se staras o svoje oblibene veterany, ktere milovali soudruzi Breznev a Husak? Jen si "udelej pohodli". Ted uz te za to nikdo trestat nebude:-)

6 hlasů

Připitomělej a sprostej buran dřepí tlustou zadnicí v poslanecké lavici,reprezentuje stejně připitomělou levici a takovejch buranů tam je,tak volte levičáci dál takových je mezi vámi za korunu pytel.

7 hlasů

Buran seš ty. A blb dvojnásobný. A christian jako křesťan? Koukej se přejmenovat na třeba blban.

11 hlasů

Toho socanského poslance Krátkého jsem až do jeho výroku, tak, jako asi většina občanů neznal. Ale líbí se mi, že zacáluje a dál o tom nemíní kecat. Prostě chlapský přístup k dané věci. Má mé sympatie.

5 hlasů

tak tos asi neviděl jeho trapný písemný analýzy který předkládal výboru - taková snůška kokotin kvůlivá pár ušetřeným korunám na pokutě z něj fakt dělá chlapa .... ten člověk je jenom další z řady tupejch aparátčíků bez hodnoty pro společnost sedící na vyhřátý stoličce...

5 hlasů

Pan píčus je odborník, každý den sedí u přenosu z bordelu zvaného parlament. Bodejt by nesedel, na palici invalidní, sociálka za rohem.

9 hlasů

A tys ty analýzy viděl ? A kde ? Že by sněmovna zaměstnávala takový kretény ?

11 hlasů

sprostak jak dlazdic prudic.cha,cha,cha!shalom.

14 hlasů

blbec jak vrata svatopluk cha,cha,cha!blbe.

9 hlasů

Furt si myslím, že je lepší pádné třeba i sprosté slovo řečené v pravdivém výroku, než tisíckrát omílané lži vyslovované češtinou jako z dívčí školy sádelnatou držkou rudo- modrých funkcionářů. A jejich přisluhovači, ona modrá holota na diskuzích, taky zrovna nechodili za Špačkem na kurzy!!

15 hlasů

to snad ani nemůže překvapit, že vemeno jako ty podpoří nějakou línou sněmovní jebku, která spěchala ke starý na ordinaci v zasraný zahradě ...

6 hlasů

Polib si vemínko pruudici.

11 hlasů

ne každej je tvoje stará tydýte - pruudiče pozdravuj

7 hlasů

Ubožáčku, už tak postiženej a ještě ti udělali lobotomii......když tak slovník cizích slov pomůže hovádko boží....

14 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov