Poslanci vyzvali Langera k odchodu, kvůli Krakatici

23.03.2010 16:44 Aktualizováno 23.03. 17:38

Bezpečnostní výbor sněmovny vyzval Langera (ODS), aby v souvislosti s Krakaticí zvážil postavení ve veřejném životě. ODS to pokládá za politické.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Rekapitulace (133 hlasů) 24.03.2010 09:06

    Nynější jednání bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny ČR : Člen...

  • JSP (132 hlasů) 23.03.2010 17:03

    "Íčko" je dnes na "roztrhání" - a jedna "morová rána" následuje...

  • Marta z Ostravy (120 hlasů) 23.03.2010 17:32

    Černé úterý pro ODS. Mrzí to někoho?

  • A z toho vyplývá: (119 hlasů) 24.03.2010 08:41

    Ani ODS a ani ČSSD NEVOLIT !!!!!!!

  • lucifer (114 hlasů) 23.03.2010 19:47

    ODS - tato zkratka se stala SYNONYMEM pro PODVODNIKY A ZLODEJE kteri...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bublan využije situace,kdy členové výboru za ODS jsou mimo republiku.Tichý se před jednáním sejde a jedná s Dimunem a potom vypovídá a zaplete do výpovědi Langra.Potom se hlasuje,když mjí socky většinu.Tomu přece potom věří než opravdu pitomci.je to svinstvo.

17 hlasů

To je tak, že v případě potřeby se lidi z ODS a z ČSSD navzájem kryjí. PODVODNÍCI a LUMPOVÉ JSOU na OBOU STRANÁCH !

35 hlasů

Podvodníku, Bublan je na rozdíl od tebe a tvých chlebodárců slušný člověk.

22 hlasů

Nevolit estébáckou ODS, to je řešení.

46 hlasů

ve spisu nemuze byt nic tak tajneho, co by neslo zverejnit . . . . zverejneni je nutne, zejmena pokud se to dotyka nasich politiku . . . . to ze ted vytahli neco na langera, je jen hra pro volice, jsem presvedcen, ze v tom jedou i dalsi a nejsou jen z ods. . . . . . ZVEREJNETE VSECHNO, vy politicti mafiani !!!!

42 hlasů

M8te pravdu, Jeníku. Vzpomeňte si, kdy "nešťastnou" náhodou pláchl podnikatel Radovan Krejčíř - při POLICEJNÍ PROHLÍDCE jeho domu !!! V té době vládla v ČR ČSSD, ministrem vnitra byl Stanislav Gross !

35 hlasů

Opravuji překlep: Máte pravdu, Jeníku ....

60 hlasů

Ivane Langere, je OBROVSKÁ HANEBNOST a OSTUDA, když předsedou ODS zůstává Mirek TOPOLÁNEK, který : - jako premiér státu používal ve sněmovně HANLIVÁ GESTA se vztyčeným prostředníčkem !!! - jako premiér státu používal HESLA NĚMECKÝCH FAŠISTů - toto je TRESTNÝ ČIN PROPAGACE FAŠISMU !!!!!!! - jako premiér státu se účastnil AMORÁLNÍ SEXPÁRTY u podobně amorálního italského politika !!! - a tak dále a tak dále a tak dále !!! Politici z ODS se BRÁNÍ ZRUŠENÍ stávající BEZMEZNÉ IMUNITY politiků !!! Proč ? ZE ZBABĚLOSTI a z důvodu ŠPATNÉHO SVĚDOMÍ !!! To, že jste si Mirka Topolánka nechali ve vedení ODS, potvrzujete KŘIVÁCTVÍ, BEZOHLEDNOST, PODLOST, CHAMTIVOST a AMORÁLNOST členů ODS !!!!!!! - Ivane Langere, CHCETE, aby ZLOČINECKÉ a MAFIÁNSKÉ praktiky v ČR byly ÚČINNĚ ZASTAVENY ?!!!

49 hlasů

V každým normálním zřízení by už dávno bručel Langer a s ním taky spousta jeho kumpánů..Jenže v tomhle Kocourkově je všechno obráceně..Jsou horší než pijavice..

55 hlasů

Pane Langrere, držte se, neodcházejte, to ustojíte, mafie nemafie. Podívejte, p. Topolánek to také ustál. Musíte pro ODS měco udělat a dovézt stranu do "vítězných "voleb. Nezapomínejte jste s p. Topolánkem "pilíř " ODS a proto to nevzdávejte. Když bude zle, roztáhnete svá modrá křídla a s kamarády odletíte do hodně teplých krajin.

37 hlasů

již trénují .

24 hlasů

Také je možné, že "Tamara" je Ivan Langer osobně.

75 hlasů

Podle vás, Tamaro, je v pořádku, aby v ČR byla a fungovala MAFIE ?!!!!!!! A ještě vám připadá v pořádku, aby politik před odpovědností utekl někam hodně daleko ???????!!!!!!! To, co jste vyjádřila, je výrazem SEBESTŘEDNOSTI, BEZOHLEDNOSTI, SOBECTVÍ, NEZODPOVĚDNOSTI, ZLOČINNOSTI !!!!!!!

97 hlasů

Nebo výrazem IRONIE ;-)

44 hlasů

Příspěvek Tamary je úmyslně ( v souvislosti s reakcí Tamary v 09:45) napsán tak, aby se dal vyložit DVOJÍM ZPůSOBEM !!! Lze proto odvodit, že "Tamara" je člen nebo volič ODS, který stále myslí na "zadní kolečka" !!! Lze také předpokládat, že na položené otázky buď vůbec neodpoví nebo použije zase nějaký DVOJAKÝ a POKRYTECKÝ způsob odpovědi.

94 hlasů

cocoqg, vyjádření níže v 09:54 - podrobné vysvětlení. Jste pro ZRUŠENÍ současné NEHORÁZNÉ IMUNITY politiků v ČR ?

88 hlasů

Prosím,přečtětě si to pořádně. Děkuji za váš čas.

47 hlasů

je třeba přemýšlet a to někdy bolí , ale jinak dobré .

40 hlasů

Vyjádření, které jste, Tamaro, napsala, jsem četl VELMI PEČLIVĚ. Bylo by lepší, kdybyste místo uvozovek raději otevřeně sdělila, o co vám opravdu jde. Uvozovky se dají použít jak pro ironii, tak pro zdůraznění toho, o co se někomu jedná. - V psaném textu chybí tón hlasu, ze kterého lze poznat, s jakým záměrem je něco vyřčeno. - Zeptám se vás proto jasně: 1. Jste proti mafiánským praktikám - v čemkoli ? 2. Jste pro VÝRAZNÉ OMEZENÍ současné NEHORÁZNÉ IMUNITY politiků v ČR ? Děkuji za odpovědi.

87 hlasů

Jindro, vy onen příspěvek "Tamary" vnímáte pouze jako ironii. Ale to je jedna možnost. Druhá je ta, která je podrobně popsána v již níže doporučených příspěvcích. Asi vám vadí, že nejste tak bystrý, jak byste si přál a v souvislosti s vaší poraněnou ješitností se snažíte urážet druhé. Přeji vám upřímně stálý dostatečný nadhled a dostatek vlastní sebeúcty, abyste se zbavil potřeby znevažovat jiné lidi.

26 hlasů

Radoslave, váš příspěvek jen svědčí o nepochopení a nemá cenu se k němu vracet. Já mám cit pro jazyk a naprosto mě stačí, co jsem četl od Tamary v 9:31 h., to není nic dvojsmyslné, v tom prostě cítím ironii na sto honů. Vy jste to tady vzali všichni smrtelně vážně, což je na jednu stranu smutné a na druhou úsměvné. Záleží na úhlu pohledu. Tak už to vy zabedněnci pochopte a nedržte se zoufale svého mylného názoru. :-))

39 hlasů

Jindro 11:23, přečtěte si pečlivě a v klidu vyjádření výše - alespoň ta v 09:54 a v 10:05. Pokud jste je četl a došel jste k níže uvedenému názoru, jste, bohužel, hloupý vy nebo patříte mezi sobecké a podlé pokrytce nebo pro vás platí obojí.

37 hlasů

Jste vážně tak hloupý? A nechápu ty klikače, co vám naklikali souhlas. Jsem snad jediný, kdo Tamaru pochopil? Ironie, nadsázka, to vám nic neříká? Asi je už ztráta citu pro psané slovo normální. BTW: ironii prý nechápou děti do věku tří let. Jsem někde četl.

19 hlasů

http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=664049

23 hlasů

Nynější jednání bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny ČR : Člen bezpečnostního výboru Jiří ČEPELKA - z ODS - řekl předsedovi bezpečnostního výboru Františku BUBLANOVI - z ČSSD - , že kdyby Bublan znal obsah knihy KMOTR - o mafii - , nemusel by studovat spis KRAKATICE, protože v Krakatici NIC NOVÉHO NENÍ. - Krakatice je spis, který souvisí se zavražděným Františkem MRÁZKEM - údajným bossem podsvětí v ČR. - Závěr: POLITIK Z ODS VÍ, že v ČR JE a FUNGUJE MAFIE, ale proč by se tím měl někdo zabývat ??????!!!!!!!

133 hlasů

Myslím, že včerejší jednání ODS se týkalo Langra, který na každého modráka něco ví. Tolik času by blbovi nevěnovali.

26 hlasů

mafian LANGER je slizoun==============modra faleš k zbliti

72 hlasů

Pražský starosta Jančík,byl navržen Langrem a Tuchořem na předsedu ODS,v případě,že Topolánek by byl odstraněn.Jančík je blízký kamarád Langra.Jenomže Topolánek i po 12-ti hodinovém jednání odmítl opustit post předsedy ODS.Náhrada Topolánka Jančíkem je i pro otrlé odesáky velkým překvapením.

63 hlasů

1. Pověste ho vejš, ať se houpá, pověste ho vejš, ať má dost, pověste ho vejš, ať se houpá, že tu byl nezvanej host. 2. Pověste ho, že byl jinej, že tu s náma dejchal stejnej vzduch, pověste ho, že byl línej a tak trochu dobrodruh.

23 hlasů

Je potřebné si rovnat fakta, která jsou známa z veřejných zdrojů, nevěřit ani jednomu táboru kohoutů, což znamená nevěřit ani ČSSD a ani ODS. Mrázek hýbal celou Prahou, měl natahané neviditelné nitky takřka všude a sbíral známosti, kde se dalo a přes kohokoliv to šlo. O tom se psalo už několikrát během let od jeho smrti. Kdokoliv, ať z ČSSD nebo ODS, kdo se točil kolem státních peněz, se musel nějakým způsobem zákonitě potkat s někým, kdo měl špinavé ruce od Mrázka, a vůbec o tom nemusel vědět. Kdyby se to dalo hodit k soudu, bylo by to tam už dávno, vnitru vládl Standa Gross, pak Bublan a nic by jim neudělalo radost, než dostat Langera k soudu. Takže dodatečně mlátí všichni prázdnou slámu.

33 hlasů

Íčko bylo řízeno kmotrem Mrázkem, Gross o tom věděl a Bublan také. Proto se tak rychle dohodli s ODS.

27 hlasů

Ani ODS a ani ČSSD NEVOLIT !!!!!!!

119 hlasů

ČSSD budu volit , laciný modrý trik , když jim teče do bot. Nevím proč bych měl volit modré odnože a vše zůstalo při starém.

49 hlasů

1. Domnívám se, že je nutná výměna politiků, majících sebemenší spoluúčast na způsobu prováděné privatizace, někdy bezdůvodné likvidaci a rozprodejů podniků a s tím související korupcí a vzniku hospodářských mafií, spekulativních podvodníků a „také podnikatelů“. Což se týká všech vládních stran od r.89. 2. Má smysl volit jednu z více než 100 malých stran, při zákonem určeným 5 % limitem pro úspěšnost a při cca 8 mil. možných voličů ? 3. Návrat před r.89 je nesmysl dobrý pouze k zastrašování. Bezpečnost i hospodářství jsou závislé a orientovány na Západ, celosvětová situace je jiná. Zrovna tak nevěřím, že jakákoliv strana by mohla mít volební úspěšnost přes 50 %. Takže nemůže být sama rozhodující. Proto, možná jen na 4 roky, volím KSČM. Nikdy jsem v žádné straně nebyl, nejsem socka, já se mám se velice dobře, ale – to má stačit ?(sobcům ano).

39 hlasů

Kdyby volby mohly něco změnit.... Dávno už by je zakázali

29 hlasů

VOLBY jsou VELICE důležité.

87 hlasů

Ve středu 24. 3 se bude konat ve 20.00 (symbolicky v čase dopadu prvních raket na tehdejší Jugoslávii) před velvyslanectvím Srbské republiky pietní akt stoupenců Srbska za oběti útoku NATO na Jugoslávii v roce 1999.

57 hlasů

a bude taky pietni akt za mrtver, ktere zmasakrovali srbsti vojaci v srebrenici a jinde?

29 hlasů

Nad p.Langrem se to škaredě zatahuje do černa. Zapoměl na to,že má občanum sloužít a ne je tahat za nos.

38 hlasů

Kterým občanům? Sovětským?

15 hlasů

Maxi, byla bych ráda, kdybys měl pravdu, nevím, kdo by ještě věřil, že si detektiv Tichý vymýšlí, ale myslím, že u nás je i tohle pro pana Langra k přežití, a to je to smutný

55 hlasů

Toto všechno Íčko Langer udělal pro své kolegy mafiány : 1.zlikvidoval finanční policii - to kritizovala i EU 2.rozprášil protikorupční útvary 3.veškeré vedoucí posty na policii obsadil svými kámoši a konfidenty pracujícími pro ODS 4.vyšetřovatelé musí všechny podezřelé z trestné činnosti nahlásit Praze a tam to musí schválit-takže konfidenti pracující pro stranu mají přesný přehled kdo z jejích sponzorů je v ohrožení.a koho vyšetřování zastaví už v zárodku. 5.dosadili svoje konfidenty na vedoucí místa tajných služeb.

95 hlasů

?????opět se ptám, co s tím???

50 hlasů

Soudruzi nám pomalu vymírají a na jejich místa se dostávají jejich děti (klasický feudalismus). On už jim to mladý Mrázek vysvětlí...

42 hlasů

Jak můžete odsoudit lidi kteří pro žvanec zradí vlastní rodinu.ODS je zrcadlo naší společnosti.

47 hlasů

ODS - tato zkratka se stala SYNONYMEM pro PODVODNIKY A ZLODEJE kteri se skryvaji za nazev pravicove demokraticke strany.

114 hlasů

A co takhle podat hromadný návrh Nejvyššímu správnímu soudu na zrušení ODS jakožto strany v níž jsou i extremistické a kriminální živly? Podobně jako to šlo proti DS.

98 hlasů

Berka,Berdych a lidi z ods-přes 30 mrtvých 23.8 2007čt1 09:30,pořad.Na stopě::O KAUZE BERKA,Zločin se může dotknout každého z nás::až 30 obětí v kauze berka-napojeni na ODS,22. února 2006 20:34 Místostarosta Lovosic a člen vedení ODS v Ústeckém kraji Miroslav Závada spolupracoval s lidmi z okruhu konkurzního soudce Berky. Potvrzují to telefonní odposlechy. Závada podle nich pomáhal zahladit dopravní nehodu opilého soudce Zdeňka Sováka, informovala Česká televize. a tahle zločinecká chátra sedí v parlamentu a ovládá senát

81 hlasů

ve spisu nemuze byt nic tak tajneho, co by neslo zverejnit . . . . zverejneni je nutne, zejmena pokud se to dotyka nasich politiku . . . . to ze ted vytahli neco na langera, je jen hra pro volice, jsem presvedcen, ze v tom jedou i dalsi a nejsou jen z ods. . . . . . ZVEREJNETE VSECHNO, vy politicti mafiani !!!!

35 hlasů

Dalík nosil v igelitkách podpláceným poslancům peníze od Pitra, tzv. "pitrovky"

30 hlasů

Zlomové svědectví:Langer musel vědět, že dělá pro mafii- je to venku -mafián íčko -ale vymyté modré zlodějské mozky to nijak neovlivní Detektiv řekl, že vychází zejména z výpovědí několika policejních informátorů - například Rudolfa Javornického a Jakuba Konečného - a také z odposlechů," uvedl vysoce důvěryhodný zdroj detailně obeznámený s průběhem slyšení. http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/forum-akt3/../clanek.phtml?id=664049#forum ony už odposlechy Mrázka jasně prokazovaly ,že je mafián íčko placen bossem podsvětí - jenže Cosa nostra Ods je hojně podporována zmetkovitými lidmi - lidmi bez skrupulí , kriminálníky ,asociály- je jasné proč celá ODS bránila vyslechnutí policisty Tichého váňa íčko VOR V ZAKONĚ,jako Klausík a ztopoř Vaelánek

90 hlasů

Zlomové svědectví:Langer musel vědět, že dělá pro mafii- je to venku -mafián íčko -ale vymyté modré zlodějské mozky to nijak neovlivní Detektiv řekl, že vychází zejména z výpovědí několika policejních informátorů - například Rudolfa Javornického a Jakuba Konečného - a také z odposlechů," uvedl vysoce důvěryhodný zdroj detailně obeznámený s průběhem slyšení. http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/forum-akt3/../clanek.phtml?id=664049#forum ony už odposlechy Mrázka jasně prokazovaly ,že je mafián íčko placen bossem podsvětí - jenže Cosa nostra Ods je hojně podporována zmetkovitými lidmi - lidmi bez skrupulí , kriminálníky ,asociály- je jasné proč celá ODS bránila vyslechnutí policisty Tichého váňa íčko VOR V ZAKONĚ,jako Klausík a ztopoř Vaelánek

22 hlasů

Langer - další výtečník v barvách ODS a nebezpečí pro tuto republiku.

51 hlasů

takových tam zas až tak moc není, tohle je fakt kus

24 hlasů

Lihový dům povolal všechny brigádníky socialistiské práce do služby, aby zablokovali diskusi. příznivci oranžové mafie, víte co říká jedno staré přísloví? ! Se soplivým se nenajíš a hloupým nedomluvíš. Zamyslete se nad opisovanými výlevy lidí mdlého ducha.

19 hlasů

Lihový dům je jenom pobočka té stejné firmy co pro ni dělá Íčko. Soudruzi vlastní všechny strany. Žádné jiné mafie nepovolí.

15 hlasů

Modří soudruzi odvrací pozornost a za všechno může jako vždy,, Lidový dům."

15 hlasů

Soudruzi (modří) vlastní všechny strany, mimo Lidového domu, ten vlastnili. když tam byl Becher se Šloufem.

23 hlasů

Je dobře, že znáte důvod, proč se s Vámi nedá domluvit.

28 hlasů

Rozkaz, ale stejně jste v prdeli.

62 hlasů

víte ,že zločinecká vyděračská kauza Morava nebyla nikdy vyšetřována? takže zločinecká organizace ODS plánovala vydírání a vyhrožování poslankyni Zubové ohrožením života její dcery -aby tak zločinem vydírání prosadil zákony v poslanecké sněmovně vše bylo natočeno ,zločinec byl natočen na video ,bylo zjištěno ,že část archivu mrtvého bosse podsvětí Mrázka ukradenou policii vlastní Dalík - vyšetřování ani nezačalo - policie nechce ukradené důkazy které má Dalík - Topolánek si zajistil účast v pořadu kde vysvětlil ,že je strašné když si novináři dovolují natáčet jeho zločineckou organizaci v akci běžte volit proti modré mafii reprezentované Ods,top,kdu,zel,us..... jinak se tu nikdy nic nezmění

61 hlasů

Když Bublan prohlásil, že Langer má odejít z veřejného života, tak to musí hodně smrdět a oranžová mafie je p-s-a-ná až za ušima. Jinak by nezasedal bezpečnostní výbor bez poslanců. Že nezneužijí Krakatici ve volbách, No jasně, protože kdyby se provalil obsah, tak socani volby projedou na to tata. Oranžová mafie ja jeako liška Ryška z pohádky, jenomže nemají její schopnosti.

22 hlasů

Existuje v Čechách jen jedna mafie a to modrá. Příště soudruhu až začneš vyprávět pohádky, tak radši tu o Perníkové chaloupce.

24 hlasů

milý pane F, asi jste při své velkodušnosti nepostřehl o kom to dnes na branně bezpečnostním výboře byla řeč

54 hlasů

Je vidět, že jste mentálně na úrovni dítěte, pro které jsou pohádky obrazem vnějšího světa !

41 hlasů

Ty si vysvětlíš všechno,nádhero.Ještě si to odhlasuj!

38 hlasů

ičko svymi posunky přesně vystihl svuj charakter ten kdo zveřejnil fotečku ička je borec nakonec a kačer si muže napicha novou kakadu konečně modrobolšani padnou hubou do vykalu ktere sami sobě nakupili

80 hlasů

Vředy jsou zahnisané, nákaza se šíří a zachvátila celou ODS. To by nebylo tak zlého kdyby to tak nesmrdělo. Straky smrdí, smrdí a zapáchají.

64 hlasů

mafian LANGER je falešny slizon-hned po JUDR BENDOVI

63 hlasů

toskánský ztopořenec se plavil na jachtě krejčířova poskoka a následně bývalý KREJČÍŘŮV žalobce byl skočen ze střechy hotelu,nedávno justiční mafie Nejvyššího soudu zrušila sedmiletý trest Krejčířovi - nejvyšší soud to je místo kde je justiční mafián ODS Kučera - zapletený do zásahu topolánkovy vlády do kauzy Čunek ,topolánek se proháněl v Toskánsku na jachtě poskoka od Krejčíře a ve stejnou dobu tam byl Pospíšil,Šikoš,šéf setuzy ,Řebíček a Pitr !!!!!!!!!!!!!,skládačka krásně zapadá do sebe tak co kriminálníci?kolik zase zkorumpujete poslanců,aby jste se dostali k lizu ? ODs je zločinecká organizace la Cosa nostra a top,vv,kdu,zel jsou jen její odnože

83 hlasů

Víte kolik to stálo ODS peněz, odstranit bývalého vexláka Františka Mrázka, poté co zjistila, že se o rozhovorech mezi Kmotrem I., II., III. Františkem Mrázkem, proděkanem Justiční mafie ODS Milanem Kindlem (přezdívka mýval) a ministrem vnitra Ivanem Langerem (ODS) vede spis Krakatice ? Vždyť to všechno zařídil vydíráním a úplatky protektor Ivan Langer (ODS), aby vláda ODS + KDU-ČSL + SZ měla přeběhlíky a VOR V ZAKONE Václav Klaus byl zvolen prezidentem.

84 hlasů

AŤ klikne ten,který si myslí to co já a to,že ODS a ČSSD jsou stejní grázlové a jde jim jen o koryta a na lidi kašlou.

20 hlasů

v téhle republice jsou bohužel zkorumpovaní vždy jen a jen ti, kteří jsou právě u moci, myslím, že za čtyři roky bude národ opět nas..aný na druhou stranu barikády, nutno říct, že si pánové ubližujou pouze před volbami, jinak k těm lumpárnám jen bez reakce přihlížejí

20 hlasů

Vole!

13 hlasů

ODS zuří nedokázala zabránit svědkovi mluvit - to je jediné co ODS vadí - ne to ,že mafián íčko byl pravá ruka mafiánského bosse Mrázka,volič české pravice je ta nejodpornější bestie - morální spodina lidské společnosti - zloději ,vrazi ,kriminálníci

69 hlasů

S Langrem je v tom i Šlouf.Mafie Lukeoil to nevzdá,usekne se jedno chapadlo a deset jich naroste.Dokud bude ODS,TOP 09 a VV a Zemanovci volitelní tak,aby se dostali do sněmovny a do vlády,nikdy to nepřestane!! NEVOLIT ve vlastním zájmu!

62 hlasů

kdybych byl členem zločinecké organizace udělal bych s policií přesně to co udělal mafián íčko 1.zlikvidoval finanční policii - to kritizovala i EU 2.rozprášil protikorupční útvary Uooz-tím vyhrožoval vyšetřovatelům Krejčíř - Langer to jen realizoval 3.veškeré vedoucí posty na policii obsadil svými kámoši a konfidenty pracujícími pro stranu (stejně tak to provedli na ministerstvu,na krajích a v městech) 4.vyšetřovatelé musí všechny podezřelé z trestné činnosti nahlásit Praze a tam to musí schválit-takže konfidenti pracující pro stranu mají přesný přehled kdo z jejích sponzorů je v ohrožení.a koho vyšetřování zastaví už v zárodku. 5.dosadili svoje konfidenty na vedoucí místa tajných služeb. lidi z ODS nejsou žádní hlupáci.ti dobře vědí jak ovládnout a dojit stát,jen namátkou si připomenme švýcarské konto ODS ,a koeficient výpalného pro ODS od podnikatelů za vyhrané nadhodnocené zakázky v Brně jenže topomafie je prolezlá do státní správy,do státního zastupitelství ,do policie, a má moc ovládat masmedia v čr a tím nachytá zase spoustu ovcí , top,kdu,zel,us.......a další jsou jen odnože modré mafie které kryjí záda

68 hlasů

Černé úterý pro ODS. Mrzí to někoho?

120 hlasů

strašně moc :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

13 hlasů

Moc podobné jednání přátel italské opery

12 hlasů

NE_NE_NE_NE_NE !!!!!!!!!!!!!!!!!

21 hlasů

,,lidí,, si z toho dělá hlavu , někteří ani neusnou . Já si naleji sklenku moravského , to nám to jaro pěkně začíná .

59 hlasů

Už vybrali nástupce Topolánka. všemi hlasy byl demokraticky zvolen Jančík, Langer zůstává 1. místopředsedou.

85 hlasů

To snad špatně vidím vy jste i tady proboha co to žvaní jděte se podívat na diskuze lidovek a stačí vám to ,ten je snad všude,pane ochraňuj nás před tímto magorem!!!!Ale spíš si to jméno někdo přivlastnil a pak se omlouvám.

21 hlasů

Ještě že se Kocáb drží zuby nehty toho koryta.

60 hlasů

Ukázka demokracie dle ČSSD. Oni dělají PR už i v bezpečnostním výboru. Chyba ODS je v její pasivitě. Nemyslíte si vážení, že všechno co se nyní děje je náhoda.

19 hlasů

Nevím jestli to nevíš, nebo nechceš vědět, ale seznam ověř si složení branně bezpečnostního výboru. Zjistíš, že většinu má ODS a KSČM. Ti úspěšně blokovali dosavadní pokusy o otevření spisu Krakatice. Takže sklapni !!

58 hlasů

Arture ještě jednou!..Bublanovi žádný mafián nikdy nevolal a taky nepůjčoval na barák.Tak se ty demokrate už prober!!!!!!!!!!!!!!

56 hlasů

není náhoda , ale důsledek , již jsem přestával věřit , že k tomu dojde .

32 hlasů

jim ta předpověď počasí vyšla , opravdu krásnej den .

64 hlasů

Poslete ty zmetky brucet a kurz koruy zacne raketove stoupat navzdory snaze zlodeju rozkrast CR

46 hlasů

dneska ma ten debilni naklikavac cernej den.. :))

54 hlasů

Hlídám Nicolase.

21 hlasů

Felix = tiskový odbor ODS , byl dočasně odpojen.

29 hlasů

Nemůže naklikávat, protože je na výkoné radě.

36 hlasů

pletes se,je na gremiu strany.. :))

53 hlasů

"Íčko" je dnes na "roztrhání" - a jedna "morová rána" následuje další.Jo jak chlapec zase,tak sklízí...

132 hlasů

Již jsem přestával věřit, že je v této zemi nějaká spravedlnost, ale nyní, kdy Ičko a Topol jsou konečně při zdi, začínám doufat v lepší zítřky.

64 hlasů

Je to vůbec legální, takovéto průsery v jednom dni? Černé úterý? A to chtěli zejtra slavnostně oslavit roční výročí, kdy je vyhnali ze Strakovky hlavním vchodem.

72 hlasů

Kdepak černé úterý, piju už druhé kafíčko, i jednoho paňáčka jsem si dal, jojo móc pěknej den. A to ještě neskončil, ještě do večera může něco na ODS prasknout :-)

48 hlasů

Tak jo, jdu taky na frťana, dneska to byl pernej den, udržet se v formě, na všech frontách to jelo.

43 hlasů

již ne , já chci i zítra pěkný den .

50 hlasů

Usvědčené mafiánské Íčko by mělo vést celou ODS, aby všichni věděli, co jsou modří soudruzi zač. :-)

78 hlasů

se stala chybu , řeší ukecaného Topolánka a takovou rybu nechávají plavat .

55 hlasů

počkejte až zítra otevřete obálky a vypadnou z nich granáty co jsem koupil na tanky ČSSD.

31 hlasů

Tak i poslanci se dovědí, co vědí všichni.

75 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov