Dostal 135 hlasů
Šéfem sněmovny je Vondráček. Jdu vyzvednout poštu, smál se

22.11.2017 14:35 Aktualizováno 22.11. 20:21

Předsedou sněmovny zvolili poslanci jejího bývalého místopředsedu Radka Vondráčka (ANO). V tajné volbě získal 135 hlasů. Do funkce ho navrhlo hnutí ANO, neměl protikandidáta. Hlasovací lístky si vyzvedlo 197 poslanců. Proti Vondráčkovi se sešlo 14 hlasů, další dva byly neplatné. Dalších 46 poslanců svůj hlas neodevzdalo.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Stanislav Soukup (8 hlasů) 22.11.2017 14:54

    Kohokoli, hlavně ne tu zvrácenou obludu a temnou stvůru z TOP 09,...

  • Karel Kostrč (6 hlasů) 22.11.2017 16:29

    Jak to ten Kalousek dělá? Když ho voliči nevolí, tak si sežene stádo...

  • Blind Guardian (6 hlasů) 22.11.2017 15:28

    Všichni poslanci,kteří dnes na svou čest slíbili, že svůj mandát...

  • Albert Koholík (4 hlasy) 22.11.2017 15:44

    Ten řádil, když vydávali Parkanovou :-)

  • Kamil Podlešák (4 hlasy) 22.11.2017 16:14

    Smrtihlava Kalouska pět procent lidí respektuje, pěti procentům je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kalousek není brífinkový typ. Ať syčí kde syčí jde z něj jen jed a nenávist. Na to je diagnóza, kazajka a třikrát denně Skotský střik echt studenou vodou.

2 hlasy

. . . . a ten jeho ordonanc Ferda je bláznův učeň.

2 hlasy

Nenávistný kukuč Witowské na Čt24 v rozhovoru s novým předsedou parlamentu,,její arogance a z úst vystřikující žl.č ..klasika v Čt.

1 hlas

Ta zku@vená čt nestále vyslílá dokola Kalouskův brífink.Doufám,že na tenhle dobytek,co musíme platit nová vláda pořádně klekne!

1 hlas

Kalousek je zase nalitej jako prase.Je rudej jako vyhoně..... voc...!Tak a teď se může "Demokratický blok" v čele s praporečníkem Kalouskem,který demokraticky fackuje mládež na ulici,třeba pominout a to zcela demokraticky.

0 hlasů

ŘEZÁČ MĚL BY STE JÍT ŘEZAT DŘEVO !!!! JSEM PRO NOVÉ VOLBY ATO JEDNODENNÍCH !! DO VŠECH HLASOVACÍCH MISTNOSTI ZAVÉST KAMEROVÝ SYSTÉM A VĚŘÍM ŽE SE KALOUSEK A JEHO TOP SPOLU S ČSSD,KDU-ČSL A STAN DO PARLAMENTU NEDOSTANOU PIRÁTY VIDÍM TAK NA 4 % A ODS NA 7% !!!

1 hlas

Na toho stupidního kre@ena,nemá cenu arumentovat ,je to normalní homose@uální dobytek

0 hlasů

Tak Bureš opět dnes vyzval ODS, aby s ním šla do vlády. Je k smíchu, jak se snaží, aby ODS porušila slib, který dala voličům.On velice dobře ví, že pravicový volič, který mu dal hlas, nesouhlasí jeho spojením s komouši a SPD. Voliči ODS budou přibývat a tomu se snaží zabránit.
Nyní se diskutuje o ruském webu, který chválí vstup okupantů do mé vlasti. Ale Bureš přece při vstupu do KSČ musel podepsat souhlas s tímto vstupem. Dnes o této situaci drží h.bu, neví, jak z tohoto problému ven. To bude předseda vlády jako zkažené víno. Smradlavé, zatuchlé.......

1 hlas

Woe Řezáč, oni mají politický přehled jako žák 1.třídy pomocné školy. Mohou napsat který že slib, dala ODS voličům a splnila ho?? Že by to podvodné financování partaje?? Takových ruských webu kteří se vyjadřují k zahraniční poltice je po světě jak nasr... Důležité, co říkají jejich ústavní činitelé.

1 hlas

Kuda vy idite žádná pravice zloději

0 hlasů

Jendotka stupidity=1 Řezáč!

0 hlasů

Je vidět že tomu nerozumíte, jde tu o to aby se nestalo právě to, do čeho Babiše tlačí ODS a další.

1 hlas

Jak to ten Kalousek dělá? Když ho voliči nevolí, tak si sežene stádo poslušných a škodí a škodí i s tím svým pohůnkem Ferdou.

6 hlasů

K titulu " Nejlepší ekonom " by měl dostat Největší demagog po Goebelsovi

0 hlasů

Vážení nádhera Kalousek ji zase má , na to se dá dívat .

2 hlasy

Budeme dobře placená stafáž nekontrolovatelné moci, řekl Kalousek
--
Kalousek dobře ví o čem mluví, má s tím vlastní zkušenosti a občané už to prohlédli, už nechtějí dělat jen slepé a hluché ovce na co byli páni z ODS, ČSSD, TOP09 a KDU zvyklí.
Jinak se v tomto případě hrozně mýlí je úplně vedle a to co politici , myslím ti staří zkorumpovaní, předvádějí je k pláči a ukazují nám že doopravdy největší škůdci jsou politici a zneužili důvěry občanů a proto TOP 09 málem z parlamentu vypadla a to že se tak nestalo je jen dílem hlouposti jejich voličů ano říkám hlouposti, jelikož ten kdo je okrádán a podváděn a zneužíván politiky a opět je zase volí ? Nemám jiné vysvětlení. U KDU se nedivím tam platí "nastav druhou tvář", ale nevím zda to platí i vícekrát a člověk má jen dvě tváře a pokud to udělá vícekrát lze to považovat za hloupost.
Politici dostali mandát od voličů, aby prosadili program za který je volili, ale tím že jdou do opozice a nechtějí být ve vládě kde to dopředu avizují, poslali vzkaz svým voličům, že si je neváží a že jim jde jen a jen o koryta o nic víc.
Vidíte a Kalousek se tím ještě chlubí a myslí si že je bůh, ale je ... prostě to raději nenapíšu, každý to pochopí.

4 hlasy

Smrtihlava Kalouska pět procent lidí respektuje, pěti procentům je lhostejný a zbytek ho patologicky nenávidí.

4 hlasy

Ten řádil, když vydávali Parkanovou :-)

4 hlasy

Všichni poslanci,kteří dnes na svou čest slíbili, že svůj mandát budou vykonávat ....v zájmu VŠEHO LIDU,.... by si tento text měli několikrát znovu přečíst. Pokud nemají dostatek cti, aby tento slib občanům plnili, měli by svůj mandát odevzdat těm, kteří chtějí sloužit občanům této republiky!!! Demokratický blok a další, evidentně chtějí sloužit jenom svým partajním zájmům, lobistům, kmotrům, podvodníkům a mediálním manipulátorům. V první řadě jde o peníze. O občany jenom před volbama.

6 hlasů

Vážně jste tak naivní, že se domníváte, že těm ostatním Babiš, Okamura... jde skutečně především o občany ?

1 hlas

Kohokoli, hlavně ne tu zvrácenou obludu a temnou stvůru z TOP 09, padákového smrtonoše Kalouska, který zde v České republice ublížil tolika a tolika lidem.

8 hlasů

dost často tady je psano mate-li něco na pana kalouska tak s tim běžte na policii ale nechovejte se jako za totače VB ktera tohle pomlouvani uměla perfektně.

2 hlasy

Ona je toho celá kniha takže si jí pořiď naš policie je jako dřív lampárna k ho+vnu Tuhýk s bandou ty šmejdy kreje Ale něco na toho prolhaného demagoga mám násadu od krumpáče.

2 hlasy

Tenhle zmetek by potřebovat latí přes koule

0 hlasů

I ty jeden šibale,ale hlavně oslíku!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov