Budou volby
Pro rozpuštění sněmovny slíbilo hlas přes 130 poslanců

08.08.2013 15:26 Původní zpráva

Čtyři poslanecké kluby - ČSSD, KSČM, VV a TOP 09 - podepsaly žádost o svolání mimořádné schůze sněmovny k jejímu rozpuštění. Chybí pouze ODS, která zřejmě nebude pro rozpuštění hlasovat jednotně. "Ano" předčasným volbám by měli vyslovit i někteří nezařazení. Počty ukazují, že i přes nevůli některých občanských demokratů, zřejmě skutečně budou předčasné volby.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Johan Rey (2 hlasy) 08.08.2013 15:36

    No, jen aby zase nekecali, jako v úterý a ve středu Němcová s tou...

  • Karel Musil (1 hlas) 08.08.2013 16:55

    Tak se zjistilo, že Kalousek a spol. nejsou takoví političtí géniové,...

  • Daša Fuksova (1 hlas) 08.08.2013 17:07

    Vaše názory jsou jako vždy velice "kvalitní". Připomínají demešnta a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ten vožralej Rus nebude s volbami spěchat. ODS je v troskách, ale TOP 09 se může zdvojnásobit! Navíc jeho vymahači a estébáčtí špóni ještě nemají šance na 5%. Ale za měsíc může být vše jinak. To už ale taky může být 14 dnů Zeman pod drnem...

0 hlasů

Baryku, Vy tak stále kalkulujete se smrtí jiných, že si Vás nakonec ten Pán Bůh najde a ukáže Vám , že ten konečný soudce je on.Vy jste opravdu jen takový přihlouplý pšouk co stále chce být slyšet, a proto stále poštěkává a poštěkává.

0 hlasů

Vaše názory jsou jako vždy velice "kvalitní". Připomínají demešnta a ještě ožralého polskou samohonkou. Uznávám, že je vám smutno. Nikdo se s vámi nechce bavit, kamarádi nejsou. Znalosti na úrovni pastevce, tak to se těžko získávají kamarádi. TOP 09 se může "zdvojnásobit". ...estébáčtí "špóni" ...

Nepřeji vám nic zlého, ale pod drnem můžete být vy. Myslím si a se mnou velká část národa, že vás by nebyla vůbec škoda ... Je vidět, že porážku neunesete. Prostě ti vaši "přátelé" to pohnojili na všech frontách, tak se ožerte a někam zalezte.
Otravovat ostatní můžete jenom když vám za to platí, pak ano. Kde by jste si jinak něco vydělal, že?

1 hlas

Demešnta - topra to cestina. Odkazuje na vaši verbální úroveň, všechna čest, že jste překročila hranici pod kterou je kus dřeva.

0 hlasů

Tak se zjistilo, že Kalousek a spol. nejsou takoví političtí géniové, za jaké se vydávají. Kdyby byli nechali Rusnoka těšně projít, byli by ve sněmovně seděli až do poloviny příštího roku, pobírali svoje sinekury a zejména si uchovali imunitu, při tom mohli útočit na vládu a prezidenta a posilovat svoje pozice před volbami.. Takhle o obojí přijdou. Přes měsíc nás masírovali tou stojedničkou a jak je ničena parlamentní demokracie a ve skutečnosti to byl bluf.

1 hlas

No, jen aby zase nekecali, jako v úterý a ve středu Němcová s tou stojedničkou.Pár si jich vzpomene na nezaplacený leasing a hypotéku a je po volbách.Známe svoje lidi.:-))))

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov