Boj o vládu
Řekněte ne Rusnokově vládě, vyzývají lidé v petici parlament

21.07.2013 18:25 Původní zpráva

Téměř dvě stě lidí podepsalo do nedělního večera petici vyzývající poslance, aby odmítli dát svůj hlas vládě Jiřího Rusnoka. Mezi jejími signatáři jsou například historik Vilém Prečan, publicista Jan Rejžek či literární vědec Martin C. Putna.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdenka Zwiebel (18 hlasů) 21.07.2013 18:40

    Bóže, bóže, a zase manipulujeme, manipulujeme, manipulujeme... Dvě...

  • Anton Augustin (11 hlasů) 21.07.2013 18:28

    200 lidí, to je opravdu síla.

  • Marian Gavlák (11 hlasů) 21.07.2013 19:01

    Opět kulturní fronta? To snad není pravda. Proč nesepisují petice...

  • František Adamko (10 hlasů) 21.07.2013 18:30

    Ano toho Putnu jsem tam tušil , to je ten pravý , jeho osobní...

  • Jacques Clouseau (10 hlasů) 21.07.2013 19:35

    Takovéhle věci se posledních 20 let řešily v souladu s duchem ústavy,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

s tím co chtějí korupční politici a jejich kamarila nesouhlasím, naopak rozeslal jsem pár desítkám poslanců následující dopis, bylo by možná vhodné, aby podobných dostali více, nechte se inspirovat.:
Pane poslanče, poslankyně, máte zastupovat občany republiky a vycházet při svém rozhodování z jejich přání. Velmi dobře víte, že 80% si přeje aby korupční vláda definitivně skončila a rozpustila se. Toho lze dosáhnout pokud dostane důvěru úřednická vláda. Tu důvěru vládě dejte.
Pak se snad najde 120 poslanců potřebných k tomu aby se sněmovna sama rozpustila a abychom mohli v předčasných volbách zvolit nový parlament, zkorumpovaná koalice musí skončit a jednotlivci po odchodu z parlamentu by měli končit na úřadech práce.
ivan.turnovec

3 hlasy

Zde je odkaz na petici:
http://zvyklostinejsouhlouposti.cz/

podpisů je 2100

1 hlas

http://www.youtube.com/watch?v=TDGFKjWOves
Puta, puta.

5 hlasů

Zde je odkaz na petici:
http://zvyklostinejsouhlouposti.cz/

Je tam již 1450 podpisů. Rozhodně více než těch pár levicových fanatiků - demonstrantů proti Nečasově vládě v poslední době kde bylo cca 20 lidí, že Adamová a Černá?

2 hlasy

Tady je také jeden odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=15AxJKGE1gw

6 hlasů

no comment. Na tohoto diskutéra nemá cenu odpovídat, on snad za to ani nemůže.

1 hlas

Tak proč odpovídáš?

5 hlasů

A kde byli,když ODS po volbách znásilňovala Ústavu?

5 hlasů

PROČ ti vykladači pravdy nenapsali petice když: Topolánek vládnul 4 měsíce bez důvěry, Klaus nedal první šanci na sestavení vlády vítězi voleb, výrok Nejvyššího soudu je porušil základní listinu práv a svobod občanů, když ústavní činitelé bezostyšně vyhrožují policii a státním zástupcům.............

7 hlasů

jestli obcane blili z nejake vlady =tak to byla asocialni humus P NECASE A gaunera Kalouska

5 hlasů

sportovní sázení, spolehlivé info

www.cames.iprostor.cz

0 hlasů

Vážení autoři petice schází vám smysl pro demokratické uvažování. Proč jste nesestavili petici vyzývající poslance, aby se rozpustili a umožnili nám v nových volbách demokraticky posoudit práci Nečasovo Kaloskovy vlády. A na zvyklosti se vypúrdněte, ty má každý své a jinému to může být egál. Víme. Ale myšlení není asi vaše silná stránka.

3 hlasy

Nepsalo se nedávno, že 70% lidí je s Rusnokem spokojeno?

6 hlasů

Petice nějakých zoufalců co se svou hloupostí chtějí zviditelnit, normální člověk v dnešní době takovou petici nepodepíše.

3 hlasy

Oni normální "člověci" nepodepisovali nikdy žádné petice, jestli to bylo 2000 slov, Charta, nebo Několik slov. Oni jsou totiž normální člověci strašně vopatrní, asi jako hospodský Palivec. Voni podepisovali pouze petice typu Se Sovětským svazem, s rukama až na zem.

2 hlasy

"smajl" palec nahoru tu někdy vyloženě schází ...

0 hlasů

Podpořme vládu Petra Nečase, M. Kalouska a dalších jejich kumpánů. Je potřeba, aby se policejní plukovníci, podplukovníci a justice dostali zpět pod kontrolu "volených zástupců"... Klaus a Knížák budou spokojeni..Žádné zlodějiny, žádná korupce, ale policie, která to vyšetřuje! ničí naši zónu volného zločinu!

7 hlasů

2 hlasy

Bože, to je zas hloupota! dvě stovky ovcí za prašulindy podepsalo jakýsi canc a on je zo toho suprčlánek div ne na hlavní stranu a v TV z toho bude asi celovečerní reportáž, manipulace, manipulace, oblbování a mediální masáž, kolik pitomých českých ovcí na to skočí a kolik igelitek dostal pan šéfredaktor za tenhle canc? svým způsobem se mu ale divím už s ohledem na to, komu tenhle plát zvaný týden patří, jestli je to ten pán, co myslím, tak ten hojně podporoval v prezidentské kampani Fišera, vzpomínáte si páni diskutéři, jak plát týden fišera tlačil a glorifikoval? teď na něho plive i na rusnokovu vládu, že by z velké lásky velká nenávist? Tady je jasně vidět, jak jsou naše mediální prestitutky serioní, ryčí a štěkají na kohokolik, pdle toho, kdo je platí

5 hlasů

Takhle podobně psali bolševici o signatářích Charty.

2 hlasy

Nadpis by měl znít "Povolejme znovu Nečasovu-Kalouskovu vládu, tentokrát po "vedením" Němcové. Když nebude Rusnokova vláda tak bude staronová vláda zločince Kalouska. Autorka zastírá pravý smysl své petice.

7 hlasů

Miluji titulky tohoto ražení.:-)))Ve skutečnosti,mohutná fronta lidí 200 kousků, z fans klubu pana Hajánka Karla, se podepsalo pod petici, kterou zorganizoval pan Cisterna Kalousek.Tak to bude hitovka na předních stranách světového tisku.Ta kobyla opravdu dodělává, že kolem sebe takto kope.

8 hlasů

Pokud to podepsala katolická buzna, tak je to zabitý.

Který normální chlap by chtěl mít podpis vedle takového výběru?

7 hlasů

No o jednom bych věděl, jistý Žaluda by si asi taky smočil pero.:-))

6 hlasů

Ne Rusnokově vládě,ANO KOLALOKOVĚ LIMONADĚ !!

4 hlasy

Takovéhle věci se posledních 20 let řešily v souladu s duchem ústavy, neboli přes lobbisty. Možná by stačilo poslat přes právníka na transparentní účet paní Peake jedno mega od každého, 200 lidí nakonec nemusí být tak málo.... že jim to někdo nevysvětlí, pomatencům.

10 hlasů

Nevíte kde je petice za podporuvlády Rusnoka ? Ráda bych ji podepsala...podepsala jsem i petici za podporu p. Ištvána , ale vypadá to, že se rychle přijmou zákony a změní ústava tak, aby korupce a zlodějny , možná i vraždy kryla iminita poslance...k nevíře jak NS reagoval, kolik pak to asi stálo...

7 hlasů

..tak, lidé občas něco říkaj, někdy, ano, někdy ne...že jo...

1 hlas

Ať žije vláda pana premiéra Jiřího Rusnoka!!!

4 hlasy

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

1 hlas

A opět samozvaní ochránci demokracie, Díka bohu se odlopali a skoro nikdo je nebere vážně.

6 hlasů

Co si to ta inteligence dovoluje, pouze dělnická třída má pravdu (nebo si to aspoň myslí).

4 hlasy

No když inteligence tak inteligence a vídím, že i Putna (také inteligence?). Buzny také říkají ne?

6 hlasů

Vítám jakoukoli vládu, ve které není Miroslav Kradousek. Ať tam klidně je Křemílek s Vochomůrkou, hlavně, že tam nebude ta věčně vožralá a demagogická cisterna převádějící naše peníze katolickému pedofilovi.

9 hlasů

A že těmto srandovním petičníkům nevadila Nečasova vláda, která vládla jedině díky tlupě názvu LIDEM, což byl vyslovený podvod na voliče ?

8 hlasů

Opět kulturní fronta? To snad není pravda. Proč nesepisují petice proti Nečasovi, který zemi zatáhl do příšerné situace?

11 hlasů

Myslím, že tyto masové protesty jsou důkazem toho, že máme zatím dvě stě blbů nízké lidské hodnoty, ono jich ještě pár přibude, ale je to dobrá zpráva, není to nikdo, jehož názoprů by si mohli lidé vážit...

7 hlasů

No jo, Prečan, Rejžek a A. C. Putna. A 200 podpisů k tomu. To je vskutku reprezentativní vzorek. A zvyklosti jsou jen zvyky. A zvyky lidé často mění. A že je na čase tady některé zvyky změnit.

8 hlasů

Bóže, bóže, a zase manipulujeme, manipulujeme, manipulujeme... Dvě stě lidiček podepíše jakousi petici, a hned tu máme článek jako hrom! Doufám, že i pan šéfredaktor a kol. petici podpoří! Škoda jen, že se v tomto státě nevěnuje taková pozornost peticím, pod kterými jsou podepsáni lidé v počtu řádově mnohem vyšším, natož aby byl na názory v nich prezentované brán zřetel. Pro pořádek ještě doplňuji další signatáře: Vlasta Smutná, Helena Dvořáková, Hafík Baryk, Prudičova máma, Rejholcová Pepina, stará Vajtyngrová, stará Blažková a Chytrá z Vodňan.:-)))

18 hlasů

No myslím, že se paní Zdenko mýlíte v jednom jméně.Prudičova máma zemřela na vlastní blbost, ale pravděpodobně reinkarnovala v podobě Vlasty Smutné.:-)))

6 hlasů

Pane Johane, také mne to napadlo. V době, kdy mutr zmizela, se tu objevil Vlastík. Někdy se zapomene a píše jako chlap, někdy jako Vlasta. A stejné blbosti bez hlavy a paty jako mutr.

3 hlasy

:-))) Možná jo, statisticky se totiž zdá až nepravděpodobné, že by se na jednom místě mohla vyskytovat blbost v míře tak hojné (viz Vámi dvě zmiňované nedámy, Helena Dvořáková níže, Procházková aj.?.:-)

5 hlasů

A jéjé, stará cibule se nudí, tak jako za starých časů zjisťuje, kdo kde co podepsal a řekl, když ho tam nenajde, tak ho podepíše sama a běží ho udat:)) Ještě to nahlas nadřízeným v uličním výboru a na okrsku a žádej přísné potrestání. Dnes už ti za to asi nezaplatí, jak jsi byla zvyklá kdysi, ale určitě ti to udělá dobře. Podotýkám, že tady věžně lidem netykám, ale starým komunistickým udavačkám, co tu píšou přáspěvky jen proto, že je uspokojuje si něco vymyslet a pak se tím kochat, jak to všem natřely - těm tykám zásadně. Tak cibule, seber ze země mávátko, přitáhni si tu ušpiněnou zástěru a pokračuj ve své bojové činnosti. A na závěr přidej nějaké morální ponaučení - vždyť ty nic, tys tu ani nebyla:))) Chybí už jen, aby ti to rychle odkývala Adamová:))))))))))

4 hlasy

Vám už od té chorobné blábolivosti nepomůže ani doktor Chocholoušek, ani všichni svatí. Zkuste aspoň zhluboka dýchat a v duchu si opakovat: "Opravdu ve skutečnosti nejsem až taková nána, jak se může čtenářům na diskusi zdát." Chcete to "morální ponaučení"? Tak prosím - polibte mi šos, paní šéfko PZS (Pavlačové zpravodajské služy):-)))

6 hlasů

Fakt by si nešel nikdo sednout domů k paní Cibuli a nechal si třeba i zaplatit za to, že by poslouchal hodiny její rady, aby to nemusela provozovat na diskuzích? Byl by to záslužný čin :))))

2 hlasy

teď už víme, kam se reinkarnovala prdičova máteř do prdolíny dvořákové

4 hlasy

Začít se nějak musí.

1 hlas

Ano toho Putnu jsem tam tušil , to je ten pravý , jeho osobní zaujatost k Zemanovi je očividná no a ten počet lidí také o něčem vypovídá

10 hlasů

200 lidí, to je opravdu síla.

11 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov