Setkání špiček ČSSD bude bez Paroubka s Tvrdíkem

17.06.2010 19:22

Jiří Paroubek a Jaroslav Tvrdík nedorazí na víkendové zasedání výkonného výboru ČSSD. Jedná se o první setkání vedení od květnových voleb.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Johan Rey (47 hlasů) 17.06.2010 21:21

    Á tady je slet zhrzených socanů,no tak je nebudeme rušit v lízání...

  • Ernest Ernest (39 hlasů) 17.06.2010 19:45

    Jen Paroubka nechte někde na dovolené odpočívat s manželkou a...

  • eM (38 hlasů) 18.06.2010 04:47

    No, koukám, že ty jsi tak chudej, že ani nemáš na klávesnici s...

  • Josef Votava (34 hlasů) 17.06.2010 19:32

    Po Paroubkovi bude zanedlouho socdem prstíčkem hledat a špendlíčkem...

  • eM (30 hlasů) 18.06.2010 04:43

    Tak co, socky, za to, že Burana s Deštníkem vyfakovali jejich vlastní...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

"Bez šéfa" :-)))

6 hlasů

Tak co, socky, za to, že Burana s Deštníkem vyfakovali jejich vlastní lidi můžou taky "pravicová média" a jejich "brutální nátlak"? A nebo sama ČSSD pochopila, že 13. důchodem, 30 Korunami a vyřváváním "Jsem proti..." se sociální politika nedělá? Tady ten klabonos, co si říká Pink - je vidět, že tapetovat na diskuzích je pro něj výnosnější než jít někam makat. Kdyby se mu žilo opravdu tak těžko, tak si nebude platit internet a bude držet pysk. A tomu blbci Prdičovi bych rád připomenul, že Topol byl pozván, ale odmítnul, zatímco na Puchejře už všichni zvysoka serou.

30 hlasů

Ty si do úst slovo sociální ani neber.Pro tebe jsou méně majetní tzv.socky. Blboune,lidé pracují za pakatel ,ty se zmůžeš jen na řvaní.

13 hlasů

Pokud někdo pracuje za pakatel, je to jeho hloupost - má pracovat radši za majlant. Není tady komunismus, aby někdo někomu přikazoval jako co má pracovat a kolik si má vydělat peněz. Zatím.

30 hlasů

CSSD=šance pro středni vrstvu--skvěly program --bohužel media ovladla fanaticka pravice pro zbohatliky--lidi to poznavaji každou vteřinu!

24 hlasů

ČSSD - šance pro střední vrstvu, že budou celý život dřít jako koně, platit 70% daní a nakonec nedostanou žádnou penzi, páč jsou tady potřebnější, jejichž je ČSSD hlavním ochráncem. Zapomeň - střední vrstva nejsou blbci, aby jim to takhle nepálilo.

17 hlasů

Obával jsem se,že jsi zplodil něco inteligetního.Za své podezření se ti omlouvámJinak střední vrstva u nás mizí,stejně jako je tomu v Německu.Bohatí bohatnou,chudí chudnou.Jen blbí zůstávají stejní.

13 hlasů

Zvláštní - všichni mí příbuzní, sousedé a přátelé až na nepatrné vyjímky do té střední vrstvy zjevně patřili, patří a patřit budou a o tom, že by mizeli si po 29.05.2010 můžeš nechat jenom zdát.

29 hlasů

No, koukám, že ty jsi tak chudej, že ani nemáš na klávesnici s diakritikou, rudej noku. řekni si Dimunovi, budou teď vyhazovat klávesnici a myš, kterou osobně umatlal zpocený Jyrka, třeba ti ji dá.

38 hlasů

ODS bude bez Topolánka.A ty se neměníš,hlupák zůstane hlupákem.Máte morbidní styl myšlení,pokud vůbec se to,co se vám děje,dá nazvat myšlení.Většinou se jedná o soubor nadávek.

13 hlasů

Á tady je slet zhrzených socanů,no tak je nebudeme rušit v lízání ran.Trochu si před spaním zabrečet a hajdy na kutě bratři a sestry.

47 hlasů

Nový nick,stré bláboly.

10 hlasů

Ne ze bych chtel do pratel z CSSD rypat, ale pripada mi, ze spicka CSSD davno upadla. Spis bych to nazval vylozene tupym ostrim.

25 hlasů

Na každý pád budoucí vývoj na politické scéně bude velice zajímavý. Docela se na něj těším.

11 hlasů

Slet ptákostrany bude taky bez Topolánka, tak co to furt melete o Paroubkovi !

25 hlasů

Jen Paroubka nechte někde na dovolené odpočívat s manželkou a mrňousem. Však ho novináři štvali jako čubky jelena při štvanici.

39 hlasů

Po Paroubkovi bude zanedlouho socdem prstíčkem hledat a špendlíčkem kopat.

34 hlasů

Copak socdem - ale taková ODS! :-)

20 hlasů

ODS si najde dalšího, na kterého budou dělat štvanici. Je jedno kdo vede ČSSD, každý bude pro ně terčem, takový strach z ČSSD mají.

15 hlasů

Takže 78% voličů v téhle zemi je "ODS"? Zajímavá socialistickobolševická matematika.

24 hlasů

Já měl bůhví proč dojem, že z Paroubkovic ČSSD má strach zhruba 70% voličů v tomhle státě a je to sotva 3 týdny, co to dali tito stupidní voliči dost jasně najevo. :-)

30 hlasů

nediv se, média nic jiného nedělají,než straší levicí.

12 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov