GIBS
Spor s Murínem bez vysvětlení. ANO ve sněmovně návrh vetovalo

20.03.2018 14:44 Aktualizováno 20.03. 16:01

Premiér Andrej Babiš nyní nebude ve sněmovně vysvětlovat kárné řízení s ředitelem Generální inspekce bezpečnostních sborů Michalem Murínem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Miloš Krampus (1 hlas) 20.03.2018 16:57

    Pokud se mne budete ptát, jaký jsem borec a jak makám, tak vám rád a...

  • Marie Metelková (1 hlas) 20.03.2018 15:30

    GIBS vyšetřuje přestupky policistů. Jsou snad tak strašlivé, že...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

POLICIE, JUSTICE, POLITICI A PODNIKATELÉ DRŽI ASI SPOLU ??Ale už se několikrát ukázalo, že soudci drží pohromadě, když jde o jejich kolegy nebo o jejich peníze. Mne třeba překvapilo, že v případě litoměřických soudců, o nichž jste mluvil, padly za korupci nakonec jen podmíněné tresty. Dokonce i v případě soudce Knotka, který byl nejprve odsouzen na pět a půl roku nepodmíněně, nakonec byl trest zmírněn na tři roky podmínky. Připadá vám to správné?
Ne. Já jsem nezažil, že by odvolací soud u tak závažného činu jako zneužití pravomoci veřejného činitele nebo státního orgánu změnil tak drakonicky trest z nepodmíněného na podmínku. Kdo je výš než soudce? Celou dobu soudci tvrdí, že jsou nezávislí. Celou dobu tvrdí, že chtějí přidávat na mzdách každý rok nějakých pět procent, aby se zabránilo korupci. A podívejme se, kde jsme. Já řeknu, jen ať přijdou, že chtějí zvýšit platy. Vydráždí veřejnost tak, že se to otočí proti nim. Já bych udělal stop dalšímu zvyšování platu soudců, už toho mají dost. Ale pravda je, že soudcovský stav je stav. A každý stav, ať už lékařský nebo advokátský, drží pohromadě.

0 hlasů

Pokud se mne budete ptát, jaký jsem borec a jak makám, tak vám rád a dlouze odpovím, Ale když se chcete šťourat v mém nepřeberném množství leváren, tak vám to s mými poddanými z Anofertu okamžitě zatrhnu.

1 hlas

GIBS vyšetřuje přestupky policistů. Jsou snad tak strašlivé, že ohrožují bezpečnost celé země? Je to jen parta, která je bez kontroly a užívá si to.No a Kalousek jen halasně upozorňuje, že je Babiš na správné stopě.

1 hlas

Vždy ,když něco kritizuje zrůda Kalousek,je to známka,že ,co se děje je dobře

0 hlasů

Směšný výkal Kalousek může sbírat podpisy,jak do pamatníčku.Program mimořádné schůze mu bude pěkně smeten ze stolu.Jen další obstrukce sněmovny a zviditelnění této stůry-leš marné

0 hlasů

co máte proti zveřejnění údajného přestupku?ušeří to peníz daňovému poplatníku,až půjde murín k soudu a vyhraje.a migrant podfukář cizinec jidáš-bureš-babiš potřebuje dostat přes pracky.dosazuje jen samé jeho semity židi do funkcí,rasista.a jenom s 30ti %?rasistický hnus a puč.

0 hlasů

Ledvinko u Vás ta fobie z židů Vás jednou dovede mezi pacienty,jako pn pn.Vím ,jste zastánce pomatence Kalouska,ale je to váš mrzký život,tak ho žijte,ju?

0 hlasů

na mé zdraví se vykašlete a odpovězte na otázku.proč ten jidáš-podfukář všude dosazuje do funkcí semiti židi?jsme židostán?ještě ne!kalousek je vítač,tak u nás nemá nárok,ale v tomhle případě má pravdu.kážete vo fóbii,ale máte ji vůči kalouskovi vy.

0 hlasů

Ale jdi ty brepto

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov