Šéfodborář
Státním zaměstnancům porostou platy méně než politikům

23.07.2015 06:15 Rozhovor

Mezi sociální demokracií a Českomoravskou konfederací odborových svazů probíhají velké námluvy. Na svém webu dokonce odborová centrála zveřejnila, že ji sociální demokracie pozvala k tvorbě svého ideového programu. "Názory sociální demokracie jsou blízké názorům ČMKOS," hájí se šéf odborů Josef Středula. Ve skutečnosti podle něj bylo všechno naopak.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Macháček (2 hlasy) 23.07.2015 09:59

    Klaus nám sliboval brzké dosažení životní úrovně západu. Jenom si...

  • Deadman´s Hand (2 hlasy) 23.07.2015 10:10

    Je po volbách, socani to vyhráli, tak teď už zase nikoho...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Klaus nám sliboval brzké dosažení životní úrovně západu. Jenom si musíme dočasně utáhnout opasky. Opasky máme utažené již čtvrt století a kromě politiků, podnikatelů, veksláků a mafiánů jsme na to stále hůže. Ovšem Sobotka situaci monitoruje a je připraven vést diskuzi. Bohušu, to ovšem lidem howno pomůže. Zdá se proto, že ČSSD = ODSTOP.

2 hlasy

Je po volbách, socani to vyhráli, tak teď už zase nikoho nepotřebujou. Vládneme, nerušit!
Je asi těžké nebýt závislý na socanech, když žijete z ruky do huby, pak člověk přemýšlí v tom horizontu, jestli bude mít příští měsíc na nájem a neřeší, co bude až mu bude 58, ale volba socanů znamená, že se do konce našeho života nic nezmění a že pozitivní změny přijdou v době, kdy už nebudou pozitivní pro vás.
Je jasné, že v dlouhodobé perspektivě dojde k demontáži výdobytků sociálního státu, protože nás k tomu přinutí levnější a kvalitnější konkurence - čili buď socko-EU-bordel odbouráme včas a budeme konkurenceschopní, nebo ho odbouráme pozdě a nebudeme konkurenceschopní a půjdeme do kytek. Vzhledem k tomu, jak probíhá decision-making, tak předpokládám, že problém bude spíše řešen pozdě.

2 hlasy

Euroatlantická civilizace natolik zdegenerovala, že půde do kytek. To je historická nutnost. Ta demontáž sociální pomoci a sounáležitosti již začala. A navíc se sem zveme svoje katy. Mám blít krev?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov