Předseda
Štěch: Zrušit Senát? Zachránil státu miliardy!

25.10.2016 17:18

Senát je podle jeho předsedy Milana Štěcha uvážlivější parlamentní komorou. Svými opravami zákonů, s nimiž se většinou Poslanecká sněmovna ztotožnila, zachránil státu miliardy korun.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ďury - (5 hlasů) 25.10.2016 17:29

    Soudruh Štěch přece nebude hovořit o tom, že senát nám je k ničemu,...

  • josef Slavík (3 hlasy) 25.10.2016 19:56

    A kolik senát stál soudruhu Štěchu vaší vás a vaší uvážlivější...

  • Daša Fuksova (2 hlasy) 25.10.2016 19:29

    Jenom neznalý blb** by to chtěl porovnávat. Je vidět, že se mimo...

  • František Martínek (1 hlas) 25.10.2016 22:31

    Možná že je to pravda, ale kolik vlastně senát stojí ročně nás,...

  • Jaroslav Rypadlo (1 hlas) 25.10.2016 22:19

    Zachránil státu miliardy a stát zaplatil bilióny za jeho provoz a na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Možná že je to pravda, ale kolik vlastně senát stojí ročně nás, poradců a samozřejmě platů a odměn a taky by se nemělo zapomínat že senát taky je v hledáčku lobistů a je značně zkorumpovaný. Jsem přesvědčený že je dražší než je částka kterou prý zachránil. daňové poplatníky a to se vším všudy, včetně nájmů, energie.
Místo senátu a poslanecké sněmovny, které jsou základem systému Parlamentní demokracie (nebo-li totality parlamentu) a ten nás zradil a podvedl a tak je načase změnit systém a to z Parlamentní demokracii na Přímou demokracii se vším všudy, to jest odvolatelnosti politiků, odpovědnosti a to i hmotnou a taky je třeba změnit ústavu a skoro všechny zákony, které vytvářeli lumpové s politiky, tak aby jim vyhovovali. Jako důkaz postačí Klausova amnestie, která zachránila mnoho stovek lumpů před kriminálem a i Klause a Zemana a Sobotku před vlastizradou. Je nutné dát moc do rukou občanů a zlevnit státní kobru co nás stojí obrovské peníze jako by nás bylo 80 miliónů. Porovnejte to s Japonskem a číslo bude ještě větší.

1 hlas

Zachránil státu miliardy a stát zaplatil bilióny za jeho provoz a na provoz senilních senátorů. Jsem pro zrušit a doufám že po Štěchovi ani pes neštěchne.

1 hlas

A kolik senát stál soudruhu Štěchu vaší vás a vaší uvážlivější parlamentní komoru danóvé poplatníky?

3 hlasy

Zverejnete pro porovnani rozpocet senatu a rozpocet hradni kancelare, at vidime, jak si ruda slechta na Hrade zije.

0 hlasů

Jenom neznalý blb** by to chtěl porovnávat. Je vidět, že se mimo plivání na druhé těžko uživíte. Vaš znalosti jsou na úrovni absolventa zvláštní školy.
Pro poučení:
Rozpočet senátu má převážně položky na platy, odměny, náhrady atd. členů. Dále údržbu objektu, nájem, provoz atd.
U Hradu už asi chápete je to podstatně jiné. Tam jde ještě navíc na peníze pro protokol návštěv, hradní stráž atd. atd. Ale to už vás vyučuji - alespoň neumřete úplně hloupý.
Radím vám nechat psaní o věcech které neznáte. Pište nadávky, plivejte závistné sliny - to vám jde docela dobře.

2 hlasy

"Dášo" docela jsi se dobře zkompromitoval!

0 hlasů

Ten neznalý blb jak vy porovnáváte lidi kteří mají jiný názor jste přece vy! Dáša Fuksová je žena?Vy ale máte přehled! Nejsou to na "ženskou chlape" dost divný informace?

0 hlasů

Soudruh Štěch přece nebude hovořit o tom, že senát nám je k ničemu, když se tam za takové peníze vyvaluje. Senát že zachránil miliardy? Senát stojí tento stát miliardy. Jen si spočítejte, kolik se tam válí senátorů, jaké mají platy a příplatky a vynásobte to 23 (tolik let se tam tito parazii válí), a bude vám všem jasno jaké miliardy nás tito vyžírkové stojí a kolik jich asi zachránili. Kdyby se počet obyvatel srovnával procentuálně s počtem politiků, tak jsme větší a lidnatější stát než USA nebo Čína.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov