Pro Financial Times
Strana jsem já! svěřil se nešťastný Babiš

19.02.2016 20:49 Aktualizováno 19.02. 21:37

Místopředseda české vlády a šéf hnutí ANO Andrej Babiš při setkání s novinářem britského listu Financial Times Henrym Foyem hovořil o svém působení v politice, kde se prý cítí velmi nešťastný, ale kterou nehodlá opustit.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Lacina (2 hlasy) 19.02.2016 20:49

    ANO, stát je Babiš a Babiš je stát. Ale není o co stát.

  • S Vrba (1 hlas) 19.02.2016 21:01

    Je otázkou, kdy pan Babiš vlastně mluví pravdu. Při řečnění pro „...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

i tak ho budou lide volit --je prijatelnejsi nez ksichty pravicaku Kalouska ci Bendy

0 hlasů

Strana jsem já To už říkali všichnií diktátoři jako Hitler,Polpot.Kasabubu,Musoliny ,Stalin,diktátoři v J.Americe a vlastně všichni diktátoři a nemyslím šlechtu to bylo něco jiného takže Babiš který je zajištěný si vlastně může říkat,dělat a jednat tak jak se mu zlíbí takže to nebo ty kecy ,že kdo má majetky bude dělat spravedlivou politiku jsou jen bludy a opak je pravdou.On chce stále více a POKUD SKONČÍ JAKO POLITIK TAK JE MU JEDNO JAK VŠE FUNGUJE PRO STÁT A PRO LIDI PROTOŽE ON SE MÁ SKVĚLE A JEŠTĚ SI PŘIHAZUJE KŠEFTÍKY PLACENÉ ZE STÁTNÍ KASY KTEROU ON OVLÁDÁ.Takže pokud nám vládnou lidé bez elementu slušnosti a spravedlnoasti tak je jedno pochází li z chudých poměrů nebo je boháč.A Babiš je toho příkladem.

0 hlasů

Tvrzení "Strana jsem já" je asi výstižné, protože se ve značné míře k A. Babišovi pod vlivem jeho podnikatelského úspěchu přidali různí nespokojenci a osoby ve snaze chytit "druhý dech". I kdyby chtěl svoji politickou koncepci zakládat řekněme na manažerském přístupu k fungování státu, nelze se vyhnout zvládnutí nosné systémové platformy fungování naší společnosti, která vždy musí být založena na vyváženosti práv a oprávněnch zájmů směrem ke zlepšování životních podmínek a schopnosti kolektivního rozhodování. I když jsou různé názory a ať jsou vysloveny, je potřeba se dopracovávat k optimální strategii pro danou fázi vývoje, která může být ale jen jedna.

0 hlasů

Legrační rozhovor. Už dlouho jsem se tak srdečně nenasmál.

Vyzvednu dva výroky pana vicepremiéra A. Babiše a přičiním k nim svoje poznámky. Za prvé, cituji: ...prohlásil, že by tak zradil spoustu lidí, kteří doufají, že přinese změny. Tak to ani náhodou, protože na to pan A. Babiš nemá hlavu. Mohu to říci, protože jsem se jej snažil přesvědčit, že by měl věnovat pozornost nesmyslně vysokým výdajům sociálního státu, viz článek: http://sociologie.netstranky.cz/19-cast-ministr-a-dite.html

Za druhé, cituji: ...nemá potřebu sám sebe přesvědčovat o svých kvalitách. V tom má pan ministr financí naprostou pravdu. Přesvědčil mne o tom díky tomu jak mafiánským způsobem A. Babiš "vyřídil" moje podání na MF ČR: http://sociologie.netstranky.cz/dite-a-ministerstvo-strachu.html

0 hlasů

z toho čiší uražená ješitnost- ale je pravda, že když si vezme něco do hlavy, zejména v personálních otázkách, tak mu to nikdo nevymluví. A jeho zásada, že do vysokých funkcí musí jít jen lidé známí, což je mnohdy postačující podmínka, jeho hnutí škodí. Ano - strana je on, přes jeho názor nejede vlak, kontroluje každou hloupost, třeba smlouvu místní organizace na kancelář. Ovšem zapomíná na staré manažerské pravidlo-nemůže dobře fungovat ten útvar, kde je nutné se obracet pro každé rozhodnutí do centra.

0 hlasů

Dobrý den. Podíval jste se pane Nakobyle na odkazy? Nebo jste se jen podíval z okna? Připadá mi, že jen to druhé.

0 hlasů

Vždyt je to žid arašid proboha! už ten jeho noční doufám bývalý pořad s telefonem a nehorázným tarifem..celé podvod a prý o tom nevěděl..židi jako on ,.Klaus viz luxusní propiska..nebo Havel s krátkými nohavicemi...všechno židovští sedmilháři a zloději! Babiš je navíc ještě potravinový šizunk..pořad a Dost by se na něm měl už konečně vyřádit ohledně kvality jeho výrobků..nehledě na střety zájmů které popírá převodem na rodinu, noviny to je další demagogický tah. Btw. od pohledu všichni vyčuraní kriplové, včetně arogantního burana Zemana.

0 hlasů

Co předseda hnutí ANO to o sobě prohlásil, když byl hostem pravidelné rubriky Lunch with the FT prestižního listu Financial Times a v této reportáži není :
S reportérem FT pro střední Evropu Henry Foyem se Babiš setkal nedaleko ministerstva financí na obědě v luxusním pražském hotelu Augustine. V průběhu rozhovoru se Babiš ohradil i proti tomu, že ho FT dříve zařadily po bok Orbána a Fica kvůli jeho odmítavému přístupu k přijímání běženců.
„Vidím, že píšete nesmysly. Není pravda, co jste tu napsal,“ prohlásil podle FT rozhněvaný Babiš mávající štosem papírů. „Napsal jste. že požaduji uzavření hranic. To není pravda. Volal jsem pouze po uzavření vnějších hranic EU.“
Babiš korigoval i tvrzení o nasazení armády. „A tady jste napsal, že jsem řekl, že bychom měli nasadit armádu, aby se migrace zastavila. Já to neřekl. Řekl jsem, že bychom měli nasadit armádu proti převaděčům. To je velký rozdíl,“ vysvětlil Babiš.
„To, že jste mě přidal do tohoto článku po bok Orbána a Fica je zcela špatně,“ pokračuje dále nahněvaný ministr financí v rozhovoru s reportérem FT.

0 hlasů

Je otázkou, kdy pan Babiš vlastně mluví pravdu. Při řečnění pro „ lid“ nebo pro své zahraniční chlebodárce?
Kdy konečně lidé pochopí, že jednoduchý princip okrádání státu "kmotry" přivádí pan Babiš k úplné dokonalosti. Nejbezpečnější je totiž krást v souladu se zákonem. Proto je ministrem financí, kde se tyto zákony cizelují a ne ministrem třeba kultury. Kolik občanů mu skočí na lep, když jim jednou rukou nabízí koblihu a druhou se jim hrabe v kapse?

1 hlas

ANO, stát je Babiš a Babiš je stát. Ale není o co stát.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov