Talmanová má v hlavě řezanku, útočí Borůvková

18.09.2009 18:30 Původní zpráva

Lucie Talmanová pózuje jako modelka v luxusních šatech. Podle sociální demokratky Aleny Borůvkové má v hlavě řezanku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Shin (152 hlasů) 18.09.2009 18:48

    Talmanová má v hlavě nas*. stejně jako její voliči

  • Bob (116 hlasů) 18.09.2009 18:39

    Odpověď Talmanové na sebe nenechala dlouho čekat: "Fotografie Mirka...

  • majka z gurunu (113 hlasů) 18.09.2009 19:06

    Moje babička říká - FUJ, skutečná dáma není milenkou ženatého muže -...

  • anež (106 hlasů) 18.09.2009 18:44

    Opravdová dáma je Petra Paroubková. Tu umí ale modrá média jenom...

  • Diana (72 hlasů) 18.09.2009 20:43

    Talmanová toho opravdu nemá v hlavě moc, protože ve Sněmovně...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-TOPOLA/c1631-Nevysvetlene-kauzy/n2181-Topolankovi-podnikani-neslo-tak-se-vrhl-na-politiku

19 hlasů

Prý "orel much nelapá" :DD Supice vydávající se za orla? Vskutku legrační.

28 hlasů

blondýna,už to samo osobě je diagnóza, holky si nemají co vyčítat

19 hlasů

Talmanová je obyčejná parlamentní prostitutka.

38 hlasů

Talmanka je u mně šišlavá kráva a za tím si stojím.V době kdy lidi nemají na nájem se tady předvádí s kabelkama a hadrama za desetitisíce a myslí si že jí to lidi žerou.Krásy taky moc nepobrala.Každá druhá holka na ulici vypadá líp,a to kolem nemusí mít bandu vizážistů!

53 hlasů

Slečna Talmanova je jedna z nejlépe placených představitelek (nejstaršího řemesla) tohoto státu.

55 hlasů

nevíte kolik? mám dost našetřeno...

30 hlasů

....i ja jsem setril,ale pichat vidle do kazdeho hnoje a jeste na na stari z usetrenych penez?Jezisi Kriste umuceny,ukrizovany! Jdi do hospody a propij to,lepsi nez to dat nejake bohate kurve do vejstrihu.No a jeste takove,za kterou se pere i byvaly premier.

28 hlasů

ODS ? To už je minulost. Smradlavá, páchnoucí minulost těch, kteří v souvislosti s americkou válečnou základnou hodlali za svůj vlastní prospěch prodat suverenitu vlastní země a pro něž byl zájem americké armády důležitější než bezpečnost vlastních spoluobčanů. Současná česká pravice je symbolem vlastizrady.

53 hlasů

Ano a levice je symbolem všech předchozích vlastizrad ty vlku:-D

27 hlasů

...no uznej sam! Nejsou vsichni stejni?Kdo byl u kormidla a ridil osud statu CR je vinen rozkradackou at je modry,oranzovy ci satanas,nebo KDU-CSL,jedna Pakaz cunkozlodejska,vzit bic a hnat je nekam d Sonory.

25 hlasů

Kdo je Borůvková? To je nějaká herečka? Nebo je to ta čubka co musela pro naprostou neschopnost z kola ven...

37 hlasů

neznámý gentlemane, ale kvůli klidu raději už ani nepfipomínejte, čím se ty schopnosti poměvujou

31 hlasů

.. MON DIEUX, TO JE ALE NOWINKA... OTH....

21 hlasů

tvoje baba je cubka

38 hlasů

Kvůli tomuto to všechno je ! Udělat to tak Paroubková, to by se modrá chátra uřvala, co ? http://www.lidovky.cz/podivejte-se-lucie-talmanova-lady-parlament-fzq-/lide.asp?c=A090918_161652_lide_ppe

40 hlasů

Talmanka, ta šišlo-koktavá politická prostitutka, která odtáhla Topolánka od 3 dětí, bývalá Duričkova milenka, která dostala post místopředsedkyně sněmovny přes postel, ta nemá v hlavě řezanku, ta tam má přímo nas.............ráno. Čí je ten její Nicolas Duričky nebo chlapa bez gulí, asi neví sama!

62 hlasů

A co gentleman bigamista David Rath??? :-D Můj dědeček říká...no nic...to by smazali :-D

31 hlasů

A co sem taháte Ratha ? Taky bez myšlenky na něj nemůžete usnout ? Ale to se jděte léčit !

49 hlasů

jasně, ten si aspoň nehraje na svatého, nic nepředstírá a veřejně živí dvě baby najednou

25 hlasů

Talmanka je sladčí než Borůvka. A navíc musí být inteligentní a sečtělá, jinak by s ní přeci Topolánek nechodil. On potřebuje partnerku na ůrovni a to splňuje jen málokerá.

34 hlasů

Na úrovni

20 hlasů

Co tím chcete říci? Že Topolánek je rovněž inteligentní a sečtělej? K němu by se do Itálie hodily i ty z Palmovky..

51 hlasů

O inteligenci Mirka Topolánka vůbec nepochybujte. Zato vaše inteligence je IQ tykve. Protože inteligentní člověk by se nesnížil k takové reakci.

22 hlasů

ale pak nechápu Váš příspěvek z 18.9. 20:47? - jedině, že by Vás chtěl někdo zesměšnit a to dopředu a nebo, říkávalo se, "nechte na hlavě"

22 hlasů

sladŠí, Úrovni, a málokTerá...

34 hlasů

Nevycházím s ůžasu, jak jsou levičáci chytří. Těch hrubek, co dokážou nasekat, to je teda pošušňáníčko.

34 hlasů

Nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil a touto cestou vlastně i poděkoval - odpoledne jsem dal nahlédnout na Váš příspěvek i vnukům, aby ty informace měli tak trochu vyváženější. Nevím, jestli Vy, ale výraz "tak to je hustý" znám právě od nich. A ten praktičtější z nich ještě dodal "třeba má, chudák, dobrej jen ten sluch"

24 hlasů

to Ladic: Tak od tebe to tedy "sedí"....:))) Chtělo by to zvládnout alespoň gramatiku 5. tř. ZŠ. Pravopis opravdu není tvoje doména.

41 hlasů

To je fajn, když má modrák jiné za blbce a přitom je sám trouba, co ?

46 hlasů

Úžasu, vy prase... ;-)

43 hlasů

A ještě jsi zapomněl na další chybu - nikoli s úžasu, ale Z úžasu

36 hlasů

Talmanová má v hlavě alespoň řezanku, ale AB má v hlavě asi n..o.

31 hlasů

Je to modrobunova štětka.

47 hlasů

V tomto punktu se s paní Borůvkovou naprosto ztotožňuji

54 hlasů

Borůvkovou neznám, o Talmanové vím jen z doslechu. Ale soudě dle fotografií u článku: Talmanová má vkus (jen nechápu ty oranžové balónky v pozadí), Borůvková s mastnými vlasy a podivným oblečením je jasné béčko. Také se mi líbil vzkaz od Talmanové, že nevyrůstala v pvlačovém domě, celkem povedené. Vím o čem píši, sám jsem v něm strávil část dětství (ale zase tak strašné to nebylo, jen jsem nechápal, když mi rodiče ukazovali dům, který patřil dědovi a komouši si v něm udělali Národní výbor). Přeji hezký večer a nehádejte se tolik. Politika za to nestojí. Stejně si každý bude volit koho chce a nějaké přiblblé příspěvky to neovlivní.

44 hlasů

Pane, hodnotíte lidi podle peří a to je špatně.

39 hlasů

Nejlepší je stejně naše paní Petra Paroubková. Je krásná, vzdělaná, věrná svému muži, který mislí na obyčejné občany a také nejezdí do Toskánska jako modří zloději.

47 hlasů

příznivců ODS: Jeden vylosovaný napíše na kterékoliv diskuzi úderný (obvykle dost přiblblý) příspěvek, s co možná nejokatějšíma gramatickýma chybama, a ostatní účastníci pak nejen, že tento příspěvek mají najít, ale vyhrává ten - je "jednička", který jej nejen okomentuje, první, ale najde i nejvíc gramatických chyb. Tato hra fakt nemá chybu, protože zúčastnění se nejen procvičí v rodném jazyce, ale i náležitě předvedou, že jsou vzdělanci

29 hlasů

Ona jezdí do Londýna nakupovat Jirkovi růžové svetry. Tak nevím, jestli si z něho nedělá šoufky. Který chlap s šedesátkou na krku s pivním mozolem k tomu si obleče růžovou, pokud není homosexuál?

32 hlasů

například můj vkus to taky není, i když tmavovlasému Paroubkovi to docela sluší. Ale furt lepší než nosit nacistické tričko s číslem 18 jako Topolánek, to je teprve hnus

45 hlasů

Milan Urban není modrý zloděj, okamžitě se mu veřejně omluvte :-D

33 hlasů

Ano, mislí na ně, kudy chodí.

24 hlasů

A miiiiiiiiiiiislíš to soudružko vážně? Jenom jsi potvrdila průzkumy o vzdělání levicově smýšlejících. Díky.A pokud nevíš o oranžových zlodějích, tvůj problém.Nebo nechceš....

31 hlasů

Ladic, Ladic... To je ten, co kritizuje chyby jiných a sám píše úžas s kroužkem nad u.

43 hlasů

Jeden musí mít IQ na hranici čísla bot, aby sesmolil takovou hlopost. Hlavně, že mislíš. Viděl jsem párkrát Petru v TV a nedivím se, že jí dali tiskového mluvčího, aby ta tupost nevyskakovala na každém kroku.

30 hlasů

tentokrát teda musim uznat, že má diana pravdu, pani petra je hezka a milá

53 hlasů

Ale totálně blbá stejně jako Borůvková, jak otevřou tyhle 2 hubu, tak je zle ...

26 hlasů

Ze vubec o ni pisete clanky. To je jak bulvar. Osoba A, jenz chce byt videt v bulvaru vystoupi a rekne, ze osoba B je blba. Osobe B to ani nepomuze ani neublizi. Osoba A je spokojena, ze je videt. Pani Boruvkove bych doporucoval radeji natocit porno. To ji pomuze v zebricku verejne znamosti vic a nebude to tak trapne. Serioznimu mediu bych zase doporucoval neobtezovat seriozni ctenare zpravou o tom, jak se bezvyznamny clovek snazi stat vyznamnym metodou lehce usmevnou.

28 hlasů

Vzájemné pomlouvání mezi ženami ve vysoké politice se mi moc sice nelíbí, o paní Borůvkové toho moc nevím, ale rozhodně nechápu, kým to skutkem (kromě soulože s tehdejším předsedou vlády a porodu jeho údajného syna) si paní Talmanová velmi vysokou funkci zas(ou)ložila. Řídila vůbec někdy schůzi poslanecké sněmovny (pokud ano, tak jak?).

61 hlasů

myslím, že je vcelku jasné, jak se stala místopředsedkyní sněmovny, to nevidí jenom hlupák. Nicméně schůze samozřejmě některé řídila, ale to jde až poté - nejprv místopředsedkyně, potom schůze, naopak nelze... viz psp.cz

27 hlasů

Předpokládám, že podle vás se stejně tak stala místopředsedkyní sněmovny i Němcová ...

23 hlasů

Jak se to pozná, že je dáma? Že obdivuje sexy mozek svého i muže?Dáma byla pan Olga Havlová, ani nemusela mluvit, Vyzařovala s ní i intelgience a noblesa a nepotřebovala být ověnčena vysokoškolským diplomem.

40 hlasů

Petra Paroubková je vzdělaná, hezká a opravdu dáma. To, že jí modří énteligentni nemohou přijít na jméno, je dáno jejich omezeností, humpoláctvím, sprosťáctvím...Co vám vlastně manželka Jirky udělala? Že se zastává svého muže? Ze mu pomáhá? Že se snaží ho podle svých možností podporovat? Že ho má rada? Tomu samozřejmě modré mozečky neuvěří, ty už dávno zapomněly, co je láska - kromě lásky k penězům. A toho příkladem je Talmanová, která je samozřejmě v očích ptáků vzorem čestnosti, morálky a skromnosti.

61 hlasů

Sorry, ale ženskou, která se ve vysokém stupni těhotenství vrhá mezi demonstranty a pak vydává tisková prohlášení, že jí málem nabacali, za inteligentní fakt považovat nelze. Jinak mi neudělala nic, kašlu na ní, proč plýtvat emocemi? Co vám udělala Talmanová, kromě toho, že nesedí vaší pubertální představě o pravé oranžové lásce?

20 hlasů

Sorry, ale pravá (pravicová?) modrá láska = konkubinát? Tak to je teda prda "Nevaž se, odvaž se"?

25 hlasů

Rudý mozečku, nauč se pravopis...děkuji.

24 hlasů

téměř každý se tu někdy na klávesnici uhmátneme, ale Ladiči, zrovna Vy abyste opravoval druhým pravopis, to je nehoráznost

33 hlasů

Jen pro připomenutí - Zuzana Paroubková se svého muže po prohraných volbách taktéž zastávala a jak s ní ten přičmoudlý kolotočář se sociálním cítěním zatočil víme všichni.

34 hlasů

jojo znám ještě další, co svému manželovi umetla cestičku k funkci - Pavla Topolánková a víme, jak s ní ten korupční toskánský hoch zamával

34 hlasů

ježišku ty jsi jim to natřela,mimochodem tyhle nafrněný sloveny ,které si vezmou starého dědka,jaká náhoda,že aspiruje na pžedsedu vlády,působí opravdu věrohodně,viz výrok "váš oblek nestál tolik jako moje spodní prádlo"

33 hlasů

B52, vy jste ta zavilá starší paní, co tu stále velmi nevybíravě opruzuje proti Slovenkám a milé, hezké, inteligentní a vzdělané Petře P. nejvíce. Můžete paní Petru shazovat jak chcete, v očích mnoha čtenářů tady shazujete pouze sebe. A nakonec šš šš

30 hlasů

Dost z vás, tady v diskuzi, má v hlavě řezanku taky ! Hlavně ti, kteří hned za vším vidí Paroubka !

42 hlasů

A nemá ve všech nepravostech prsty Paroubek? On to na sebe stejně vyslepičí. Nově to rozpuštění sněmovny.

35 hlasů

...a to se jako Borůvka nanominovala sama do té funkce? ...jakobys neznal poměry u socanů - tam se bez povolení Pupkina nikdo ani neupšoukne! (:-D)

29 hlasů

No, vždyť mám pravdu o té řezance ! Přečtěte si stanovy a pak nebudete blábolit nesmysly !

30 hlasů

A kdo je to ta Borůvková ?

27 hlasů

to je ta socanka, co ji ParouBack chtěl za místoparoubkyni a co si žije trvale v Mnichově a v Čechách by ráda mluvila o socanským pojetí dávek chudým a potřebným.

35 hlasů

žije trvale v Německu? To se tam asi i voblíká. Hmm, nic moc, dost vobyčejný. To naše Lucy Talmanová se voblíká u značkových francouzských firem, to je správný a na úrovni. Vo hlavu nám nejde, ale vo prachy jo.

32 hlasů

Šikovná a chytrá holka.

22 hlasů

Ta borůvková to je síla.Na co její vzdělání,když ji vůbec nezkultivovalo a chová se jako pavlačová drbma. Proč reaguje na Talmanovou? To jí závidí úspěch? Že vsadila na špatného koně je její problém a hlavně vrána k vráně sedá. Je stejná vrána jako Paroubek, tak co se dá čekat?

37 hlasů

Talmanová je jediná chitrá. Svedla svou krásou Topolánka a hned se dostala do čela sněmovny. takhle se chová chitrá žena, na co nějaký školy a vzdělání a práce a takový hlouposti. Najít si šéfíka, to je polytika.

31 hlasů

Brute a tak okatě negramotný? Takže si také hraješ. njn, jako malé děti

19 hlasů

Jo-na co je škola a vzdělání - tak Ty si najdi nějakou šéfici!

22 hlasů

"polytika" to už je silná káva .-D

22 hlasů

Milá Borůvko, když někdo je ochotný dělat kašpárka v Paroubkově soldatesce, tak ani nemusí být blondýna a jeho IQ odhaduji na cca 60...takže nech Talmanku na pokoji!

36 hlasů

Borůvková je ubohá slepice.Kdáká a kdáká. Proč útočí na Talmanovou? Paroubek jí dal stranický úkol. Táta baba má v hlavě nas-r-no, protože kdyby měla v sobě trošku cti, tak by ze sebe nenechala udělat Paroubkova užitečného idiota. Podle vzdělání by měla být inteligentní, ale podle vystupování je to jak říkají slováci kofa - nesnášenlivá, hádavá ženská. Hrdost jí taky nic neříká, protože jinak by zalezla a byla ráda, že se na ni zapomnělo. Na ni ten v tip i blondýnkách sedí.Talmanová má alespoň noblesní vystupování.

38 hlasů

takže alespoň něco? Kdo, že tady kdáká nebo bé éééčí?

15 hlasů

Tak, a teď česky. Nemohu najít hotentotský slovník, prosím.

24 hlasů

Talmanová toho opravdu nemá v hlavě moc, protože ve Sněmovně představuje leklou rybu. Dobře dělá, jinak by vyšlo najevo, za jakou "práci" se na takovém výhodném postu ocitla. S Topolánkem tvoří dokonalý pár - svůj k svému.

72 hlasů

Takže takový rath je dobrej? Myslel jsem, že jako dáma se ohradíte proti sprosťárnám.

27 hlasů

Proč se pořád ohrazujete proti Rathovi. Citujte prosím jím použitá sprostá slova v jakékoliv diskusi. Prostě se nelíbí, že se jedná o mimořádně vzdělaného a jazykově pohotového člověka, na kterého "mozkové kapacity" typu pana Topolánka a Langera nestačí. Pravdu nikdo neslyší rád, zvláště, je-li mu řečena velmi vtipným způsobem. Hlupák se pak ohání tím, že prý na něj někdo křičel a ti ještě hloupější melou něco o vulgárnosti....

42 hlasů

Ja Dráta nemám rád až ho potkám Tak si zkusím jak se hraje MACKOVAČKA.

22 hlasů

nevím, nevím, Karle, jestli jsi tam dýchavičnej nebo nedočkavej (takhle jedním dechem). Z Tvého příspěvku vyplývá nejen, že neznáš pravopis, ale že bys útočil jen zezadu. Raděj to s panem doktorem Mackem ještě zkonzultuj, protože i jemu muselo být jasné, že kdyby mu ji pan doktor Ráth natáh, tak pravděpodobně delší dobu souvětí nepřeloží. Hele, Karle, nemyslíš Ty ale tu mackovačku - vlastně to bylo zase s knížkama a Ráth u toho nebyl a knížky, to zřejmě nebude ta Tvoje parketa. Tak nic

24 hlasů

Člověk může byt sprostý, i když nepoužije jediné sprosté slovo. Říká vám něco arogance? Pokud ne v encyklopedii najde vysvětlení. A přihlaste se do kurzu slušného chování, aby jste se naučila jaký je rozdíl mezi slušností a sprostotou.

25 hlasů

Jděte někam s takovými novinkami! Mi je úplně jedno co si ta slečna obléká, kolik to stojí a od koho že to je.

30 hlasů

Stojí toto za diskuzi?

28 hlasů

A co soudružka borůvková na pózování skoudruha paroubka a jeho výrok ,,Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má,, ---------------co má tedy v hlavě Roko?

27 hlasů

Madrace Talmanová tam nemá řezanku, ale pořádně nasráno !!!

64 hlasů

a ty jsi rudé sele?Asi takový levicový slušňák.....

27 hlasů

S takovou úrovní vyjadřování jdi do laciné hospody.

30 hlasů

Na to jak se dostat k nenězům jsou oba chytří až dost.

38 hlasů

"Takové půvabné stvoření a nevyplodilo jedinou kloudnou větu!" - takto ji popsal myslím Erich Tabery při jejím prvním působením v PS. A vidíte, kam to dotáhla...

53 hlasů

Že Talmanová je Topolánkova konkubína, to vím. Ale co je zač ta Borůvková, to nevím....

41 hlasů

paroubkova dvojka

23 hlasů

Moje babička říká - FUJ, skutečná dáma není milenkou ženatého muže - tedy jednou ze dvou žen konzervativního politika. Navíc ve vysoké funkci a nikdo jí nikdy nebude věřit, že jí nezískala přes postel. Navíc její řeči o tom jak zvládá mateřství a navíc není na mateřské a chodí do práce a jakto že to nedělají i druhé ženy přivedli moji babičku málem k infarktu.

113 hlasů

Talmanová má v hlavě nas*. stejně jako její voliči

152 hlasů

Opravdová dáma je Petra Paroubková. Tu umí ale modrá média jenom pomlouvat, na Talmanku si nikdo netroufne i když je zrovna tak hloupá, jako její choť.

106 hlasů

.....Talmanova je konkubina a Topolanek je jen "mrdak"a zadny chot.

40 hlasů

s hodnocením hezké paní Petry P. naprostou souhlasím. Jen malá oprava, Talmanka je svobodná , jeTopolánkova metresa, aby nenapsal přímo matrace

40 hlasů

Petra Paroubková je slepice a ne dáma. Kdyby byla dáma, tak si o Paroubka neopře ani kolo. Kdyby nestála o publicitu, tak by se tak hloupě nepředváděla. Naopak Talmanová je příjemná žena a umí se chovat jako dáma. Nestojí o publicitu a na útok dokáže reagovat velmi vtipně a inteligentně a na hlouposti nereaguje vůbec. A Borůvková je ještě větší slepice než Petra.

25 hlasů

Opravdová dáma byla Paroubkova první manželka.Kam se na ní Petra hrabe.

26 hlasů

Zuzana P., pamatuju, jak ji tenkrát dávali modří diskutéři jména, stará žába a kachna byly nejslušnější. Teď najednou, když se vám hodí ubližovat tomu hezkému děvčeti Paroubkovic, tak honem berete jeho první paní na milost? To je pokrytecké.

37 hlasů

Nikdy jsem neurazil ženu,ale mohu mít výhrady k chování paní Paroubkové č.2

20 hlasů

No tak si založte svá rudá a modrá nečti,ne? V čem je zase problém? Jo,dotázek? Ta Borůvka, to je co za soušku?Ňáká nová hérečka,nebo čím se dotyčná madame proslavila?Borůvka,to mi něco říká.....už vím..."Jak básníci....tam ji šmykl jeden budoucí felčar...tak to je ona?No, zestárla nám zestárla, na rozdíl od Vendulky utěšitelky....souzi,musíte o sebe pečovat.jinak nám nevydržíte.Ani do voleb a to by fakt byla velká šáde.

29 hlasů

holka radši pečuj sama, myslim že se ti právě připálil na plotně čaj, ty umělkyně, třeba nová hérečka Borůvka furt lepší než stará oslice s nick laik

29 hlasů

mám li soudit která s těch dvou slepic má v palici víc nasráno tak na 100% vede borůvkova a je mi fakt jedno jaké partaje bje členkou.

66 hlasů

Ano, ta Talmanová, ketrá navrhovala trojnásobné zvýšení poslaneckých platů.. až ji celá Sněmovna musela okřiknout, jestli si nekoleduje o defenestraci. Jinak ji Topolánkovi přeju, má vypočítavou mrchu a brzy ho samého oškube o poslední peníze :-))))

37 hlasů

boruvkova je hloupa protoze nesoulozi s zenatejma aby mela koryto

30 hlasů

ty budes asi taky radny inteligent, vid?!

27 hlasů

Ono je to na povazenou,bud zavidi,nebo stejne zrni v palici maji asi obe.Co se tyce pomluv,mela by se chvastava Boruvkova presvedcit,zda nema namisto maleho mozku velke hovno.

34 hlasů

Odpověď Talmanové na sebe nenechala dlouho čekat: "Fotografie Mirka Topolánka otištěná v listu španělských socialistů El País je samozřejmě fotomontáž. Ujišťuji vás, Aleno Borůvková, že o tom vím rozhodně více, než vy," napsala na blogu iDnes. Topolánek nakonec přiznal, že na fotografiích je opravdu on.------------- Talmanka se tedy pěkně ztrapnila, asi tam má opravdu řezanku!!!

116 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov