TV Barrandov
V Aréně Jaromíra Soukupa řešili, zda bude Drahoš předsedou Senátu

10.10.2018 00:00 Původní zpráva

V ostře sledované úterní Aréně Jaromíra Soukupa zhodnotily politické špičky uplynulé volby a nebraly si servítky. Proč Jiří Drahoš výrazně uspěl v boji o Senát a co stojí za krachem ČSSD na komunální úrovni?

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr (1 hlas) 10.10.2018 07:30

    Hloupé kecy, trolle.

  • Emanuel Vočko (1 hlas) 10.10.2018 08:30

    Svěřte tomu Želému raději funkci hazlbáby na latrínách, vždyť to...

  • Karel Nakobyl (1 hlas) 10.10.2018 06:27

    Spící agenti StB se probouzí. Jeden předseda vlády, druhý by byl...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Autentická kopie ranního záznamu z politického školení mužstva jednoho nejmenovaného tankového praporu.

poručík Troník:

Jen malá otázka:" víte, co je to politický vyžírka?" "No přece ten nezávislý, co vleze na poslední chvíli do takového klubu v senátu, aby mohl požadovat kandidaturu na předsedu, Je mu úplně jedno do kterýho - je vám to jasné, vy šmejdi!?" A druhá otázka, co s tím souvisí: "Víte, kdo to je? Nevíte? No to jsem si mohl myslet, vy hlavy duté."!

Konec záznamu

0 hlasů

Já bych měl malý zlepšovák pro redakci a tvůrce zdejšího webu.
Řádek: "Hlasuj, tohle je kvalitní názor" zaměnit za: "Hlasuj, tohle je pitomost nad všechny pitomosti. " Nebo - ponechat původní a přidat ještě ten zde druhý, navržený.
Třeba by to pomohlo odstranit ty příspěvky nějakých dětiček, co si zde léčí následky puberty.

0 hlasů

Řešili mnohé, nevyřešili nic. Jen se ve většíně shodli na již obehrané písničce, že Babiš má být popraven a Kartágo (pardon - ANO) zničeno, neboť překáží ve "smysluplné" práci opozici...
Ale může si za to Babiš (resp. jeho PR agenti,) že do Soukupovy Arény posílají zástupce, kteří se neumí prosadit a oponovat pádnými argumenty.

0 hlasů

Jednoduše tam zase mlátili prázdnou slámu. Drahoš splnil zadání svých loutkovodičů a už bude jen sedět a snažit se něco o fungování senátu dozvědět a plnit další úkoly.

0 hlasů

Drahoš na to nemá politické předpoklady

0 hlasů

Imbe.cilove v Arene stale neco resi ..)

0 hlasů

Snad nejsou ti senátoři hlupáci, aby si zvolili takového hňupa bez názoru a muslomila a vyžírku za svého předsedu, když mu navíc hoří vajgl na vrátnici a nemůže se rozhodnout, kterého senátorského klubu se stane členem. Drahouš do Senátu byla největší chyba pražskejch kafárníků.

0 hlasů

Svěřte tomu Želému raději funkci hazlbáby na latrínách, vždyť to prase proradné a kolaborantské nic jiného N E U M Í !!!!!!!

1 hlas

No jak jsem to mohl propásnout... ?

0 hlasů

Taky mě to mrzí.Ale myslím,že propásnu i další.

0 hlasů

Ohledně propagace toho pořadu, kdybych byl šéfredaktorem, tak bych po p. Soukupovi chtěl aby si buď koukal zaplatit za inzerci na tyden.cz (při čemž by i z ostatních pořadů všech stanic viděli, že něco takového možnost i pro ně), nebo aby se alespoň mělo zvláštní úsek pro TV Barrandov.

To některým možná zní směšné, neboť přece sesterská organizace a nad-šéf. Ale v rámci profesionální žurnalistiky to je právě věc kde si myslím, že by se šéfredaktor neměl bát hájit obsah "svého" úseku před vlivem vlastníka.

0 hlasů

Spící agenti StB se probouzí. Jeden předseda vlády, druhý by byl předseda Senátu a další čekají na pokyn. Ty čisté lustráky vydané v devadesátých letech se vyplatily.

1 hlas

No, někdo věří v boha Žížalu, jiný na spící agenty StB, další na Blanické rytíře. Všicni mají jednu společnou vadu, chybí jim mozek!

0 hlasů

Hloupé kecy, trolle.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov