Sněmovna
Výroky vůči Horáčkovi? Ondráčka doporučil výbor nevydat

25.09.2018 17:15 Aktualizováno 25.09. 20:01

Sněmovna by neměla vydat k trestnímu stíhání poslance KSČM Zdeňka Ondráčka (KSČM). Plénu to dnes doporučil mandátový a imunitní výbor.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Bob Kadet (2 hlasy) 25.09.2018 19:06

    Je zajímavé, že naše meinstreamová média, zejména ČT (která je prý...

  • Bob Kadet (1 hlas) 25.09.2018 19:13

    Pamatuji si jak v listopadu 1968 čs.rozhlas vyhlašoval kam se mají...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ctihodný pan Horáček se po celý svůj život choval ctihodně a šlechetně. Zaslouží si oslovení Ctihod příp. Šlechtic.

0 hlasů

Je zajímavé, že naše meinstreamová média, zejména ČT (která je prý tou veřejnou službou), v této souvislosti hovoří pouze o tom (ne)agentovi StB, ale již ne o tom že by byl ctihodný presidentský. kandidát také vekslákem a černým bookmakerem při závodech koníčků. Je otázkou, jakou hodnotu mají "negativní" lustrační osvědčení, a zejména kdo měl "ošéfovaný" archiv MV. Proto ta ošetřovatelka dojnic řvala jako nepříčetná když jim vykopli Žáčka.

2 hlasy

Panu Horáčkovi se divím.Když vynesl svou kůži na trh, musel se srážkami s excelentními blby počítat. A dělat z toho nekonečný příběh je nesmysl.

0 hlasů

Nedávno seřezali Katalánce,opravdu seřezali,tehdy tehdejší smrdi by to nepřežili.Pár zincenovaných fotek z r.1989?Na Václavák jsem chodil,bylo to trochu jinak,ale to se dnes nehodí a nenosí

0 hlasů

Pamatuji si jak v listopadu 1968 čs.rozhlas vyhlašoval kam se mají jít zranění demonstranti nechat v Praze ošetřit. Tehdá se každé zranění hlasilo VB kvůli tzv. regresnímu řízení. Tak že se nejednou zjistilo že šlo např. o pracovní úraz zedníka, který spadl do nezakrytého výkopu, příp. jiná zranění vzniklá jinde než na demonstraci. Jenže kdo by si to tehdá dovolil u vlastenců zpochybňovat.

1 hlas

Přesně tak,dnes jsou všichni moudří,jak byli biti,přitom nebyli ani na světě

0 hlasů

KSČM, ANO a SPD chrání Ondráčka...protože o vekslákovi řekl, že je vekslák
-----------------
Andrej Babiš naštval neúspěšného prezidentského kandidáta a teď kandidáta do Senátu Marka Hilšera. Ten premiéra ostře kritizuje kvůli odmítnutí syrských sirotků. Doslova říká, že jeho psychologický profil odpovídá predátorovi, a toto chování se prý prolíná celým jeho životem. Hilšer zmiňuje spolupráci s StB a přístup ke konkurenci v podnikání. Tvrdí, že Babiš šel celý život přes mrtvoly.
-----------------------------------
...a kdo chrání neúspěšného kandidáta? Trestní stíhání nebude? V tomto případě policie ani nemusí žádat o jeho vydání a může konat rovnou!!!

0 hlasů

I v dnešní době jsou policajti mlátičky,když dostanou rozkaz mlátí hlava nehlava.Nechci se Ondráčka zastávat,kolikpak mu v roce 1989 bylo let?20?Policejní ucho co se teprve rozkoukávalo.Byla to jiná doba a věřím,že vše bylo předem přichystáno,tak jako se studentem Zifčákem,co dělal mrtvého.Následně i Havel se díky komunistům stal prezidentem.
A o tom to je.

0 hlasů

GOOD!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov